Какви Цигари Пушите?
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
47 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Какви Цигари Пушите?
marlboro
-
MaK - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: NE !
-
simple mindz - Потребител
- Име в игра: simple mindz
Roger написа:XeLL4o написа:Аз 1 кутия я пуша има няма 2 седмици :Д. Не съм от ония които се разтреперват като не са пушили 2 часа и няма да бъда...пък и както рестлесс казва си е оспукояващо(сутрин с 1 кафенце и после целия ден ми е айляк).
Xell4o много те ценя като човек,знам, изказвам се малко "неподготвен" според аудиторията.Но колкото по-рано ги откажеш,толкова по-добре.Докторите казват,че ако ги откажеш преди 20г. стаж ,има надежда за изчистване.Ако го направиш (отказването) след 20 г. стаж, има вероятност от стреса за ораганизъма,да отключиш други болести,например диабет.И бог знае още какво.
Ludko, винаги съм бил искрен към теб и въобще всички останали. Винаги казвам истината и за това пак ще го направя! Спри да пишеш след всеки пост, дразнещо е за очите и въобще аудиторията. Зрял човек си на доста години, видял си повече от мен, не знам вярващ ли си или не, но моля, когато споменаваш Бог пиши го с главна буква поне. (Надявам се да не ми се сърдиш съвсем приятелски ти казвам всичките тези неща, аз никога не крия нищо).
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
-
zxcv ;> - Потребител
- Име в игра: vijdam va dvoino ;x
Добре,разбрах забележката,ще се постарая и поправя. Невинаги съм в кондиция,все пак аз имам само средно образование.Искам да бъда полезен а не да вредя.Дано това да се е разбрало.
-
Roger - Потребител
- Име в игра: Roger
-
t1garchE - Потребител
- Име в игра: t1garchE
Вие тука се изкарахте , като Дева Мария Пуша - синьо GD ! И с тях ми е по-добре Не е ли то да седнеш пред компютъра с кафенцето и цигарката и да играеш цс или да се ровиш някъде ;d
п.п И найстина ми харесва да пуша.И не съм пристрастен изобщо бях ги спрял за 1 месец , но тогава станаха проглеми и пак почнах
п.п И найстина ми харесва да пуша.И не съм пристрастен изобщо бях ги спрял за 1 месец , но тогава станаха проглеми и пак почнах
-
Imp Skype - Потребител
- Име в игра: Play with me
Аз също пуша и не го крия. Не се срамувам Това си е личен избор дали ще пушиш или не. Аз не го правя от гъзария или защото не мога да ги спра, просто ми харесва. Когато му дойде времето може и да ги спра, а може и да си продължа. Да вярно че давате съвети евала, но аз мисля че всеки си преценява как да си живее живота.
Бъди с човека, който оценява какво има до себе си, когато има теб !
-
HeBuHHa - Потребител
- Име в игра: HeBuHHa
Top_Mrusnica написа: Аз също пуша и не го крия. Не се срамувам Това си е личен избор дали ще пушиш или не. Аз не го правя от гъзария или защото не мога да ги спра, просто ми харесва. Когато му дойде времето може и да ги спра, а може и да си продължа. Да вярно че давате съвети евала, но аз мисля че всеки си преценява как да си живее живота.
Да де, това всичко го разбираме и никой не те кара на сила да ги спираш, кажи сега какви пушиш
-
zxcv ;> - Потребител
zxcv ;> написа:Top_Mrusnica написа: Аз също пуша и не го крия. Не се срамувам Това си е личен избор дали ще пушиш или не. Аз не го правя от гъзария или защото не мога да ги спра, просто ми харесва. Когато му дойде времето може и да ги спра, а може и да си продължа. Да вярно че давате съвети евала, но аз мисля че всеки си преценява как да си живее живота.
Да де, това всичко го разбираме и никой не те кара на сила да ги спираш, кажи сега какви пушиш
По принцип LM червен 100 Я са ти си признай бързо, бързо Мите
Бъди с човека, който оценява какво има до себе си, когато има теб !
-
HeBuHHa - Потребител
- Име в игра: HeBuHHa
Top_Mrusnica написа:zxcv ;> написа:Top_Mrusnica написа: Аз също пуша и не го крия. Не се срамувам Това си е личен избор дали ще пушиш или не. Аз не го правя от гъзария или защото не мога да ги спра, просто ми харесва. Когато му дойде времето може и да ги спра, а може и да си продължа. Да вярно че давате съвети евала, но аз мисля че всеки си преценява как да си живее живота.
По принцип LM червен 100 Я са ти си признай бързо, бързо Мите
Аз пОшим само нЕргЕле!
-
zxcv ;> - Потребител
47 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5