Проблем с бан
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
12 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Проблем с бан
Привет на всички, които ще хвърлят едно око на темата или имат същия проблем. Не съм сигурен дали интернет доставчикът ми дава едно и също ИП на всички свои потребители, но това е единственото ми предположение за бана, който съм получил, предположение, че даже не знам как да играя с хак. Не мисля, че админите имат демо запис с мен, бях в сървъра почти всеки ден с ник Точката и изведнъж бан. И сега трябва да пратя смс на стойност 2.40лв. за да ми махнат бана? И защо да го правя като не съм играл с хак или не съм чийтър? Как може да се разреши този проблем, защото наистина ми харесва този сървър. Благодаря за вниманието.
-
Tochkata - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Tochkata-'-Ghost
Re: Проблем с бан
Пробвай да си смениш ипто като рестартираш рутера/модема или просто издърпаш кабела за 4-5 секунди,ако не се получи смс-а ти е единственият шанс.
LAST NAME EVER FIRST NAME GREATEST :3
-
restless - Потребител
- Име в игра: restless`
Tochkata написа:Привет на всички, които ще хвърлят едно око на темата или имат същия проблем. Не съм сигурен дали интернет доставчикът ми дава едно и също ИП на всички свои потребители, но това е единственото ми предположение за бана, който съм получил, предположение, че даже не знам как да играя с хак. Не мисля, че админите имат демо запис с мен, бях в сървъра почти всеки ден с ник Точката и изведнъж бан. И сега трябва да пратя смс на стойност 2.40лв. за да ми махнат бана? И защо да го правя като не съм играл с хак или не съм чийтър? Как може да се разреши този проблем, защото наистина ми харесва този сървър. Благодаря за вниманието.
Нито една правописна грешка!
Както си уточнил,сървъра наистина е добър и аз ще се радвам,ако грамотен човек като теб го посещава.
Ресни рутера, ако не става пиши на Skype CS MegaGaming.Човека е точен
-
Roger - Потребител
- Име в игра: Roger
Благодаря за бързите отзиви, но не става с рестарт на рутера.
-
Tochkata - Потребител
Ако може да погледнеш от кой сървър ти е банна и да качиш демото от там за да го прегледаме
-
Imp Skype - Потребител
- Име в игра: Play with me
http://csmegagaming.com/bans/ban_list.php?bid=23980
ако не ти се смени IP адреса, а си с динамичен...няма как да ти се махне бана освен с SMS. Моят град е с едно IP. Когато някой бъде баннат и аз седя с бан. Когато си играя от статичното IP този проблем го нямам. Но дори и да рестартираш модема или интернет връзката ако цялото ти населено място е с едно IP няма да се смени. Това с IP/Модем/Връзка е достъпно само за мобилният интернет и Виваком абонати.
ако не ти се смени IP адреса, а си с динамичен...няма как да ти се махне бана освен с SMS. Моят град е с едно IP. Когато някой бъде баннат и аз седя с бан. Когато си играя от статичното IP този проблем го нямам. Но дори и да рестартираш модема или интернет връзката ако цялото ти населено място е с едно IP няма да се смени. Това с IP/Модем/Връзка е достъпно само за мобилният интернет и Виваком абонати.
-
Report - V.I.P.
- Име в игра: *FBI*Russian Federation
Това е бана - http://csmegagaming.com/bans/ban_list.php?bid=23980
Изтича на 21.09.2013 - 16:57:19 (1 Ден 18 Часове 52 Минути остават)
Изтича на 21.09.2013 - 16:57:19 (1 Ден 18 Часове 52 Минути остават)
-
Valkyria - Администратор
- Име в игра: Valkyria
@ Imp*Skype: Аз играя само в гън гейм сървъра. Ако искате мога да кача последното демо, иначе не знам как да убедя хората, че не съм аз този с хака. По-смешното е, че не съм играл с хак и колкото, и смешно да звучи не знам как става. Отново благодаря за бързите отговори.
-
Tochkata - Потребител
-
Imp Skype - Потребител
- Име в игра: Play with me
Че и бана е от мен damn
-
CaMo-MuHaX - Потребител