Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Лично към simsa

ИзображениеАко имате оплакване от админи: тук,

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Лично към simsa

Мнениеот Fox82 » 20 Сеп 2013, 21:11

1Кажи ми ти като най-копетентен,как без да изпише по чата какъв хак използва даден играч ,може да определиш да ли е Jedai или с друго наименование,защото всеки хак си има ИМЕ?
2Ти беше ли там когато тоя пич получи банна?Защото аз бях вътре!!!
3Като некопетентен аз какъвто съм според теб ,я сега да попитам ,нека да видим демото от админа ударил банна, което всеки админ преди бан трябва да запазва НАЛИ.Та да се уверим в това че тоя играч е играл с Jedai?
3 Ако не си видял, че съм писал че не искам да заяждам с никой от вас ,ма теб нали те яд на мен,че хем те бия на gungame и то чисто,а не като с хака като теб в оня сървар :D :D :D и затова че заради мен не те направиха админ защото аз казах на Gabana кой си и какво целиш с това да станеш админ в оня сървар ,за което се радвам адски много че не стана,даже и черпих :D
Аре сега да видя как един компетентен много, да ми отговори как е Наименованието на на даден хак ,а не от какъв вид е.Ако ми отговориш точно, ще ти направя демострация ,ще кача хак и ще го пусна в твое пресъствие и искам да ми кажеш как се казва,дали Jadai или друго наименование!!!Аре господин всезнаеш да те видя сега
Не трийте моля ви да видя simsa какво ще каже ,и само да попитам за какво имам предупреждение?
Аватар
Fox82
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: Cs

Re: Лично към simsa

Мнениеот DINO BG » 20 Сеп 2013, 23:14

Последна промяна dzak на 20 Сеп 2013, 23:25, променена общо 1 път
Причина: Излишен коментар.
Последна промяна DINO BG на 21 Сеп 2013, 03:25, променена общо 4 пъти
Лъва и мечката са по - силни, но вълкът никога не играе в цирка ! ! !
Аватар
DINO BG
Потребител
Потребител

Име в игра: DINO BG

Мнениеот Imp Skype » 20 Сеп 2013, 23:31

Fox Админите са длъжни да си пазят демотата за Wallhack А не най очевидните , като Jedai Hack или Speed hack ;)
Само отбелязвам !
Изображение
Аватар
Imp Skype
Потребител
Потребител

Име в игра: Play with me

Мнениеот zxcv ;> » 20 Сеп 2013, 23:32

...
Последна промяна dzak на 21 Сеп 2013, 01:58, променена общо 1 път
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
Аватар
zxcv ;>
Потребител
Потребител

Име в игра: vijdam va dvoino ;x

Мнениеот Fox82 » 21 Сеп 2013, 00:11

Момчето не беше спеед ,защото ако беше такъв,аз щях първия който щеше да ревне и да тръгне да търси админ по сърварите!!!НАЛИ?Те знаят кой админи, че само аз лудия обекаля от сървар на сървар да търси админи да дойдат и да банват хакер явен или съмнителен, ФАКТ,ако не е така някой да каже че лъжа.Смисъла на въпроса ми е как дадения админ определи че е играча е с хак Jedai.Толкова ли е сложно да се обесни?Той може да е бил хакер но да го баннеш и да пишеш че играе с определен вид хак с наименование Jedai това не ми е ясно,при положение че никъде не се изписало че с такъв!Аре някой да обесни това а не да обсъждате мен.Конкретно на въпроса да се отговори.
П.С.Сега се сетих даже като го банна пича написа "Как Jedai ве ""Ти луд ли си :D"значи по логиката тоя играч не е лапе качило си хак ей така да пробва!!!
Аватар
Fox82
Потребител
Потребител

Име в игра: Cs

Мнениеот ViSiOn » 21 Сеп 2013, 01:48

...
Последна промяна dzak на 21 Сеп 2013, 01:57, променена общо 3 пъти
Еййй много мразя подмазвачи,двуличници,близачи и прочие.
Аватар
ViSiOn
Потребител
Потребител

Име в игра: [Speed Zone] ^^ViSiOn.>< ^^/simsa

Мнениеот dzak » 21 Сеп 2013, 01:57

Виж какво fox, тук никой не ти е длъжен да ти дава обяснение как и защо, точно на теб.
Още повече, когато имаш само празни думи. Покажи демо, ако до утре не видя такова, а има твой следващ коментар - слагам ти предупреждение и темата отива в коша.
Аватар
dzak
Форум Модератор
Форум Модератор

Име в игра: dzak

Мнениеот DINO BG » 21 Сеп 2013, 02:04

dzak написа:Виж какво fox, тук никой не ти е длъжен да ти дава обяснение как и защо, точно на теб.
Още повече, когато имаш само празни думи. Покажи демо, ако до утре не видя такова, а има твой следващ коментар - слагам ти предупреждение и темата отива в коша.

Добре, че твоя коментар не е излишен :D
dzak коригирай правилника на форума, та да го науча и да знам къде мога да пиша и къде не НИ е мястото на мен и другите двама колеги ;)
Не ми трий и този коментар ако обичаш ;)
Последна промяна dzak на 21 Сеп 2013, 02:55, променена общо 4 пъти
Причина: +1 предупреждение.Неуважение към форум модератор и спорене с него. Изнaсяне нa информaция от aдминския форум в чaтa нa форумa.
Аватар
DINO BG
Потребител
Потребител

Мнениеот DINO BG » 21 Сеп 2013, 03:20

Мога ли да обжалвам !? Бихте ли отпуснали няколко дни на защитата да се запознае с делото, фактите ти доказателствата ?
Дзак получаваш предупреждение (едно на ум) от мен.
На мен ми добави още едно за пускане на пост след пост, вместо използване на бууууутона "промени"
П.П Не ми трий или обединявай мненията, ако имаш проблеми в личен план не търси отдушник във форума и не разцепвай внасяй разединение в екипа ;)
Аватар
DINO BG
Потребител
Потребител

Мнениеот AmonRA » 21 Сеп 2013, 08:41

за какво се е хванал джедай ли е или не и аз бях там и на моменти спираше се 2-3 сек екрана му потрепваше и пак тръгваше :) на моменти и ги знаеше къде са определено не беше СД хак но в крайна сметка ако ще да е люк скайуокър хак играча играеше с НЕпозволени средства и аз го гледах и събирах демо в случая симса постъпи адекватно спрямо ситуацията!
Nel nome del Padre del Figlio e dello Spirito Santo !!!
Only God Can Judge ME!!!
Аватар
AmonRA
Потребител
Потребител

Име в игра: s0f*AmonRA

Следваща

Назад към Проблеми/Въпроси