Лично към simsa
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
14 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Лично към simsa
няма значение какъв хак е, нали е баннат, а ти какво демо искаш или там причина да не си админ, това не е твоя работа, ако има оплакване или го иска някой модератор тогава админа ще го даде
-
Bat-Miro - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: [Speed Zone] ^^ Mirelka ^^
Fox братле маи малко прекаляваш (извинете че се бъркам просто си давам мнението )
С уважение ..
С уважение ..
-
XolugaH - Потребител
- Име в игра: Awesome
Fox понеже аз съм конкретният Администратор поставил наказанието ще ти отговоря кратко !!! Не виждам да има пуснато оплакване от мен във форума следователно няма за какво да предоставям нужните доказателства въпреки,че ги имам !!! А относно дали разпознавам дадените хакове,скриптове и т.н не мисля,че точно ти трябва да ми задаваш този въпрос !!!! След като толкова яростно защитаваш даденият играч нека пусне оплакване може наистина да съм го наказал неправомерно хора сме все пак всички грешим НО днес е 2-рият ден от наказанието на играча и няма помен от него да се оплаче това ме навежда на мисълта,че има нещо не както трябва във демото му което трябва да качи при евентуално оплакване !! Така,че вместо да пускаш излишни теми във форума не знайно с каква цел... по добре се отпусни и се наслаждавай на играта в сървърите ни
Глупакът никога не може да бъде някой, но винаги може да бъде всеки.-Хърбърт Уелс
-
IYI - Потребител
- Име в игра: IYI
dzak написа:Виж какво fox, тук никой не ти е длъжен да ти дава обяснение как и защо, точно на теб.
Още повече, когато имаш само празни думи. Покажи демо, ако до утре не видя такова, а има твой следващ коментар - слагам ти предупреждение и темата отива в коша.
Мисля, че добре го каза а и без доказателства е само приказки.
Само ще помоля да не се трият коментарите на админите, трябва да знаем и тяхната позиция по проблема.
Темата приключи и всяка следваща без доказателства отива в коша.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
14 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2