Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

БАН:)

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: БАН:)

Мнениеот [Anti]Killer » 26 Сеп 2013, 19:13

restless написа:Бан-а е по преценка на админ , в правилата не може да пише всичко...

Как би реагирал, ако примерно утре те срещне полицай на улицата и те глоби сто лева за това, че имаш часовник на ръката и като му кажеш, че нито един закон не го забранява, той ти отговори, че не може да пише всичко и това си е негова преценка?

По темата, мисля че бана е заслужен. Гледах демото на колегата и забелязах, че по едно време(когато достигна до m4a1) отката стана минимален дори го нямаше. Не знам дали постига това с тази команда, но според това правило:
1. Игра с помощни средства(скрипт,хак).
Наказание от Админ: 3дни-7дни - permanent( ban )
това е нарушение.
Предлагам командата да се добави в правилата като забранена за да се избегнат подобни недоразумения.
ИзображениеИзображение
Аватар
[Anti]Killer
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: [Anti]Killer

Мнениеот Fox82 » 26 Сеп 2013, 21:34

Ок съгласен съм така с [Anti]Killer ,като има забрана за дадена команда естествено че няма да играя с нея.До колкото ме знаете повечето може да съм цепнат в устата ма да играя умишлено с хак или с забранено нещо НИКОГА.Затова пак казвам ако беше забранено ок няма да споря ,но докато е няма тая забрана,значи правдата е на моя страна.Аз даже съжелявам че я написах тая комбинация и може сега бая народ да я използва и затова ви предлагам да забраните както devеloper!Тоест да забраните командата cl_lw 0.Тогава всичко ще е нормално.Но все пак смятам че банна трябва да ми бъде махнат ,щом никаде преди това не забранено.Аз лично обещавам, ако искате в поредица на 7 дена след всеки мап ще качвам демото да видите че не играя вече с нея.Дайте да бъдем мъже все пак,аз не съм някой пиклйо който да се прави на умен и да играе с хак.Аре ако обичате седнете и помислете и вижте за тая нелепа грешка която не съм направил умишлено
Аватар
Fox82
Потребител
Потребител

Име в игра: Cs

Мнениеот scientific » 26 Сеп 2013, 21:55

И така може щом не е написано , че е забранена тази команда да му махнете банна и другия път ако го използва ще го баннете за по-дълго време ?
Изображение
Офтопик:
scientific
Потребител
Потребител

Име в игра: z1212121

Мнениеот restless » 26 Сеп 2013, 22:28

Само да разясня... не знам кой ви го каза това или как го решихте , командата не променя нищо.
Иначе всички щяхме да играем с нея или да е забранена от векове... спорите за нещо нереално , ако играча не е имал откат вероятно не е от cl_lw 0/1 или cl_dynamiccrosshair 0/1 , първата команда слага ножа в лявата , а останалите оръжия в дясната ръка , а втората не ти уголемява мерника при ходене/скачане -> Всичко е с графична цел.
LAST NAME EVER FIRST NAME GREATEST :3
Аватар
restless
Потребител
Потребител

Име в игра: restless`

Мнениеот NikitodoroF » 26 Сеп 2013, 23:24

restless написа:Само да разясня... не знам кой ви го каза това или как го решихте , командата не променя нищо.
Иначе всички щяхме да играем с нея или да е забранена от векове... спорите за нещо нереално , ако играча не е имал откат вероятно не е от cl_lw 0/1 или cl_dynamiccrosshair 0/1 , първата команда слага ножа в лявата , а останалите оръжия в дясната ръка , а втората не ти уголемява мерника при ходене/скачане -> Всичко е с графична цел.

В такъв случай пиша ги и аз, и играя така! :)
Аватар
NikitodoroF
Потребител
Потребител

Име в игра: I can` I will

Мнениеот Fox82 » 27 Сеп 2013, 00:07

restless написа:Само да разясня... не знам кой ви го каза това или как го решихте , командата не променя нищо.

Ей най сетне един едиален отговор,точно в целта.Само на моето демо се вижда тази графична цел,тя е само за мен и с нищо не влияе на стрелбата.Иначе ако ме гледате през ваште камери няма как да видите тази графика.Разгеле най-накрая да осъзнете че това не помага.Аре сега дано и да осъзнаете че това е нелепо недурозомение и да ми се махне банна.Даже днес пуснах тема в друг сървар и всички са на мнение че затакова нещо да получиш бан меко казано е невиждано до сега.Аз пак казвам щом има съмнение ,аз лично няма да използва тая комбинация ,и ще играя както вас щом пречи само да има МИР
Аватар
Fox82
Потребител
Потребител

Мнениеот restless » 27 Сеп 2013, 00:16

Ако искате играйте , мислите ли че ако буташе рекоил-а всички нямаше да играят с тях.. Бана не съм ти го махнал до сега ,защото държанието ти не ми харесва, сега ти го махам, просто ако можеш се дръж нормално с всички , тук сме само за да помагаме :)
Аватар
restless
Потребител
Потребител

Мнениеот Fox82 » 27 Сеп 2013, 00:35

restless написа:Ако искате играйте , мислите ли че ако буташе рекоил-а всички нямаше да играят с тях.. Бана не съм ти го махнал до сега ,защото държанието ти не ми харесва, сега ти го махам, просто ако можеш се дръж нормално с всички , тук сме само за да помагаме :)

Мерси и аз помагам достатъчно мисля.Но както и да е радвам се че се рабрахме като мъже,обещавам да си държа устата почти затворена (angel)
П.С.Ето влезнах и веднага взех игра с нормалните настроики :D ,ето и демо да не кажете че пак мамя:
http://dox.bg/files/dw?a=29f136cc09
Аватар
Fox82
Потребител
Потребител

Мнениеот scientific » 27 Сеп 2013, 14:13

http://prikachi.com/images/316/6601316v.jpg с командите мерника става ей така :)
Изображение
Офтопик:
scientific
Потребител
Потребител

Име в игра: z1212121

Мнениеот restless » 27 Сеп 2013, 17:44

Така става да , това е на максимална разделителна способност на widescreen предполагам, това няма да ти подобри играта ако така си мислиш.Темата е приключена.
Аватар
restless
Потребител
Потребител

Предишна

Назад към Правилни банове