Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Снимки и демо за Админ "ABRA"

Тук слагайте снимки, поискани ви от админ в сървърите

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Снимки и демо за Админ "ABRA"

Мнениеот Annie » 02 Окт 2013, 23:43

http://dox.bg/files/dw?a=65918a5389 - снимки
http://dox.bg/files/dw?a=f876677bb1 демо

Хайде моля по-спокойно , не е редно 10 секунди преди смяна на картата да ми искаш и демо , все пак добре че видях .Наслади се гледката и слабата ми игра :)
Аватар
Annie
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: Annie

Re: Снимки и демо за Админ "ABRA"

Мнениеот Batmana » 03 Окт 2013, 00:20

Ание не се сърди като админ се усъмни в теб ще те снима нормално е за това му е гласувано доверие ! Не искам да ме разбираш погрешно ,аз съм имал доста такива случай по сървърите. Приятна игра (beer)
Аватар
Batmana
Потребител
Потребител

Име в игра: ,

Re: Снимки и демо за Админ "ABRA"

Мнениеот Annie » 03 Окт 2013, 00:49

Batmana написа:Ание не се сърди като админ се усъмни в теб ще те снима нормално е за това му е гласувано доверие ! Не искам да ме разбираш погрешно ,аз съм имал доста такива случай по сървърите. Приятна игра (beer)

Явно не ме разбра правилно .Просто извадих късмет .Пояснявам "Докато въпросният Админ ми искаше снимките без да Излизам от играта "А, Аз съм в сайта /форума ,Защото съм "алт и таб" и ги качвам"тези снимки" .Просто извадих късмет ,че точно като ги качвах, влязох в играта и видях че иска и демо(във конзолата) .А това стана точно 10 секунди Преди да се смени мапа .Все пак късмета е бил с мен .Нека Админа се наслади на Слабата ми игра .Надявам се да бъде доволен :).Не съм робот :)
Аватар
Annie
Потребител
Потребител

Име в игра: Annie

Назад към Screenshots - Неактивен