Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Кой направи Batmana админ??

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Кой направи Batmana админ??

Мнениеот donky » 11 Окт 2013, 03:27

Искам да споделя с вас че това момче Batmana играе с хак и вече има банa в 2 сървара.Незнам ама ако някой го е предложил и той трябва да се накаже.Продполагам че едно негово аверче от Варна,но като незнам и нямам доказателства той ли е админа който го предложил за сега ще замълча за него. Ето ви 2 линка да видите че тоя не е читав:
http://cs.vestel.bg/web/ban_list.php?site=2
Тук даже в горепосочения линк беше админ :D ,представете си щом го е баннал най-главния Pavlin (giggle)
Ето и още един линк там даже има и демо че играл с хак
http://cs.silistra.tv/forum/viewtopic.p ... 0&start=50
Извенете че давам линкове към други сървари,но засега това мога да дам като доказателство,ако му направя демо ще го кача.Просто сте сгрешили човека :D А не забравайте че един път даден играч играл ли е с хак ще повтори 100%.Абе аз се сащам кой го предложил ........
Аватар
donky
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: donky

Re: Кой направи Batmana админ??

Мнениеот Batmana » 11 Окт 2013, 04:08

donky написа:Искам да споделя с вас че това момче играе с хак и вече има бан в 2 сървара.Незнам ама ако някой го е предложил и той трябва да се накаже.Продполагам че едно негово аверче от Варна,но като незнам и нямам доказателства той ли админа който го предложил за сега ще замълча за него. Ето ви 2 линка да видите че тоя не е читав:
Тук даже в горепосочения линк беше админ :D ,представете си щом го е баннал най-главния Pavlin (giggle)
Извенете че давам линкове към други сървари,но засега това мога да дам като доказателство,ако му направя демо ще го кача.Просто сте сгрешили човека :D А не забравайте че един път даден играч играл ли е с хак ще повтори 100%.Абе аз се сащам кой го предложил ........

Аз Няма да коментирам и не знам с какво съм заслужил това негативно поведение ! Стойте си в изгнание и пак се наслаждавайте на снимките качени от мен и демотата направени. А и да Донки Симса ме е предложил ? Нещо сте саднали че и той малко ви биеше по сърварите и кат влезеше при вас по 5 бана за 1 час ядеше ? Хахах не ставайте за смях без лоши чувства усмихнат и спорен уикенд :) (bandit)
Аватар
Batmana
Потребител
Потребител

Име в игра: ,

Мнениеот ViSiOn » 11 Окт 2013, 05:49

donky :Д точно ти ли :Д нямам думи и от 2та сървара бановете аз не ги зачитам :Д
Еййй много мразя подмазвачи,двуличници,близачи и прочие.
Аватар
ViSiOn
Потребител
Потребител

Име в игра: [Speed Zone] ^^ViSiOn.>< ^^/simsa

Мнениеот Batmana » 11 Окт 2013, 06:52

На линковете симс има и снимки и демота да видиш как садват и ям банове хахахах луда работа
Аватар
Batmana
Потребител
Потребител

Мнениеот restless » 11 Окт 2013, 10:12

Fox , ти друга работа нямаш ли си :) А бан нямаш ли си ?
LAST NAME EVER FIRST NAME GREATEST :3
Аватар
restless
Потребител
Потребител

Име в игра: restless`

Мнениеот ViSiOn » 11 Окт 2013, 17:57

:D не ми говори :D направо нямам думи Аз го предложих защото той е доста надеждно момче а до това къде има банове мене не ме интересува ..... и аз съм имал банове и то не 1 но не съм хакер давам си демотата снимките и е ок.Това че са те бан не те прави винаги хакер от мен да го знаеш . А до това което викаш че Батмана е бан от там на някой си сървар Главния само мога да кажа че е некомпетентен .. :)
ПС: съмнявам се някой друг освен ФОКС да напише нещо подобно :Д
Еййй много мразя подмазвачи,двуличници,близачи и прочие.
Аватар
ViSiOn
Потребител
Потребител

Име в игра: [Speed Zone] ^^ViSiOn.>< ^^/simsa

Мнениеот Batmana » 11 Окт 2013, 18:22

ViSiOn написа::D не ми говори :D направо нямам думи Аз го предложих защото той е доста надеждно момче а до това къде има банове мене не ме интересува ..... и аз съм имал банове и то не 1 но не съм хакер давам си демотата снимките и е ок.Това че са те бан не те прави винаги хакер от мен да го знаеш . А до това което викаш че Батмана е бан от там на някой си сървар Главния само мога да кажа че е некомпетентен .. :)
ПС: съмнявам се някой друг освен ФОКС да напише нещо подобно :Д

Именно Той е Симс Няма смисъл даже на този да му обръщаме , внимание аз съм оставил снимки и има направено ми и демо от друг ! Верно на демото се вижда как ги бия през една стена ама нормално като постоянно има там хора да чакат. Абе не ми се говори по темата че се смея се повече като се сетя как садват ! (giggle) Симс благодаря за мнението изградено за мен , живот и здраве като си дойдеш на сам ще направим една маса (bandit) Българи Юнацииииииии (h)
Аватар
Batmana
Потребител
Потребител

Мнениеот donky » 12 Окт 2013, 00:10

Е това стига да запуша устата на симса и Батмана
http://dox.bg/files/dw?a=492f026ba4
На мен ми дреми да ли си админ тук или не ,просто главните админи да знаят какви хора правят админи.Не може човек като Pavlin който е създал сървар от преди 10 години да греши и да те банне 4 пъти подред,неможе на демото да се вижда че играеш с хак и да казваш че не приемаш тия банове,това не е нахалство а наглост.А да ви е честит админа с хака,той ще ви оправи сървара (giggle) (giggle) (giggle)
Аватар
donky
Потребител
Потребител

Име в игра: donky

Мнениеот KoMnoT » 12 Окт 2013, 00:36

Правила на форума
2. Заглавието на темите трябва да е точно и ясно.

Допълнение към Правилата на форума:

6. Забранено е излагането на показ - на лична информация на друг участник или на фирма/форум/сайт/(друго) без изричното негово/тяхно съгласие. Такива действия, ще се считат за грубо незачитане на правото на лична конфиденциалност и потребителското име на съответния участник, ще бъде деактивирано, а темите/мненията ще бъдат отстранени.

Заключвам темата. Ако успееш да намериш доказателства за некоректно поведение на този потребител в нашите сървъри, оплакването ще бъде прието. Също така, ако член от екипа на csmegagaming прави системни и зловредни нарушения в други сървъри и вериги, като съответно злепоставя по този начин нашата, тогава това трябва да се реши само и единственно от главните администратори на съответните вериги.

Благодаря за сигнала, наказания нама да поставям.

Изображение
“The intelligence of that creature known as a crowd is the square root of the number of people in it.”
― Terry Pratchett, Jingo
Аватар
KoMnoT
Потребител
Потребител

Име в игра: KoMnoT

Мнениеот Admin » 12 Окт 2013, 10:44

donky написа:Искам да споделя с вас че това момче Batmana играе с хак и вече има банa в 2 сървара.Незнам ама ако някой го е предложил и той трябва да се накаже.Продполагам че едно негово аверче от Варна,но като незнам и нямам доказателства той ли е админа който го предложил за сега ще замълча за него. Ето ви 2 линка да видите че тоя не е читав:

Това, че е баннат някой някъде нищо не значи. Тук има доста играчи които се задържаха защото не ги банваме а не ги банваме защото не са заслужили.
Да прав си, че който е пускал веднъж хак ще го направи, но ние ще го хванем и тогава ще си понесе последствията а това да се накаже този който го е предложил е пълна глупост... да се накажа и мен, че съм се съгласил тогава.
Моля, като има нападки към някой без значение дали е от екипа или е играч, да има доказателство от нашите сървъри и тогава ще го разгледаме внимателно и ще преценим кой крив кой прав.

Благодаря, че се опитвате да помагате, но нека е по правилата.
Изображение
CS MegaGaming във
Изображение
Изображение
Аватар
Admin
Администратор
Администратор

Име в игра: demon

Назад към Други