В момента докато играя и напиша /me не мога да видя дали съм хитнала някой.
Направете го като в дъст2.. Няма никаъв смисъл да гледам като умра колко съм взела.
Постоянно стрелям по кашоните и не мога да видя има ли някой.
Играта изобщо не става за тези, който са "фенове" на /me...
Хитване
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
8 мнения
• Страница 1 от 1
Хитване
Never argue with idiots! They'll drag you down to their level and then beat you with experience!
-
HAPPY GIRL :> - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: HAPPY GIRL :>
Re: Хитване
Здр! Подкрепям мнението ти , защото доста често стрелям през стените и кашоните и така разбирам дали има някой. Определено в Дъста е направено много добре ако има начин. Да се сложи и в класика ще добре
Извинявам се за спама но да не пускам друга тема ! Ако може да се направи и това да минаваме един през друг отборния теам ще е още по добре ....
___________________ С поздрави Ивалин
Извинявам се за спама но да не пускам друга тема ! Ако може да се направи и това да минаваме един през друг отборния теам ще е още по добре ....
___________________ С поздрави Ивалин
Последна промяна MORTAL на 11 Окт 2013, 10:11, променена общо 1 път
Причина: Не пиши две мнения едно след друго, ползвай опцията "Промени", намира се горе в дясно на мнението.
Причина: Не пиши две мнения едно след друго, ползвай опцията "Промени", намира се горе в дясно на мнението.
-
Batmana - Потребител
- Име в игра: ,
Batman, ползвай бутона "Промени".
По темата - против съм. Нека бъдат малко различни сървърите, а не да са едни и същи. Тъпо е, като ме хитва и знае къде съм - дали с wh, или с /me... Нали уж е classic... Нека бъдем по-назад във времето.
По темата - против съм. Нека бъдат малко различни сървърите, а не да са едни и същи. Тъпо е, като ме хитва и знае къде съм - дали с wh, или с /me... Нали уж е classic... Нека бъдем по-назад във времето.
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
-
zxcv ;> - Потребител
- Име в игра: vijdam va dvoino ;x
zxcv ;> написа:Batman, ползвай бутона "Промени".
Офтопик:
Живей един път , но както трябва слънцето няма цяла вечност да те радва
-
c0ca1na - Потребител
- Име в игра: Skyline``
Това с демидж индикатора опорочава всеки по-добър сървър.Играта никак не е чиста така и все едно си ползваш хак.Ако това се премахне + админите да четат чата на противника,сървъра ще стане на ниво и ще почнат да се появяват истински терминатори
Целта на всеки по-добър сървър е да доближи обстановката максимална до действителността,както е в реални бойни действия.Иначе нещата отиват към дискотека.
Целта на всеки по-добър сървър е да доближи обстановката максимална до действителността,както е в реални бойни действия.Иначе нещата отиват към дискотека.
-
Roger - Потребител
- Име в игра: Roger
Роджър, нали се сещаш, че няма как да се махне това да не четем чата, защото ако някой псува няма как да го гагнем
LAST NAME EVER FIRST NAME GREATEST :3
-
restless - Потребител
- Име в игра: restless`
restless написа:Роджър, нали се сещаш, че няма как да се махне това да не четем чата, защото ако някой псува няма как да го гагнем
Това е така наистина.Уверил съм се в морала,качествата и възпитанието на повечето админи.Наистина 99% от админите тук са напълно заслужили званието "Сървър админ".Откровен съм,видял съм го в игра.За това съм се примирил с тази "опция".За мен,хората в игра са по важни от хитването,защото лошото хитване съм го виждал и като спектатор,но добрия админ съм го виждал в игра.
Моите уважения,днес наистина видях добри админи
-
Roger - Потребител
- Име в игра: Roger
Опцията /me е махната нарочно, както и плъгина който ти показва хитовете през стената. Няма да се върне.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
8 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Предложения за CS MegaGaming Classic