Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Оплакване от хакери и админ

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Оплакване от хакери и админ

Мнениеот kev1n » 15 Окт 2013, 19:11

И отново се връщаме -> ако има 3-4 човека спектатори, и САМО други 2-ма да са в игра, дали нема да му се стори "странно" на хакерчето, и да си помисли че го наблюдават, респективно да цъкне офф-а, и да продължи да тероризира веригата. В крайна сметка единственото което научихме от дългата дискусия, е че не ставаш за админ, и ще получиш НЕ от доста хора, когато му дойде времето. :) Лек ден ОТНОВО! и айде вече лок!
..и когато надеждата стане бледа, помнете, че без болка няма победа!
Аватар
kev1n
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: kev1n--

Мнениеот SEXY_M » 15 Окт 2013, 19:26

kev1n написа:И отново се връщаме -> ако има 3-4 човека спектатори, и САМО други 2-ма да са в игра, дали нема да му се стори "странно" на хакерчето, и да си помисли че го наблюдават, респективно да цъкне офф-а, и да продължи да тероризира веригата. В крайна сметка единственото което научихме от дългата дискусия, е че не ставаш за админ, и ще получиш НЕ от доста хора, когато му дойде времето. :) Лек ден ОТНОВО! и айде вече лок!

Тук мога да добавя само че съм съгласен с теб за това че може да се усети ако ти излезеш спектар, а интересното е че аз ти казвам че му правя демо а ти ме кикваш. И какво се получава, аз не мога да му направя демо а ти не можеш да минеш спектар. Краен резултат хакера продължава да разцъква и чакаме друг админ да дойде да го бане

На мен не ми казвай дали ставам за админ, защото аз когато съм бил админ ти си се молил сигурно на познати да ти дадат ип на сървърите на megagaming и мога да кажа с голяма гордост че съм много по на пред от теб като администратор.....
Не ми се влиза в спорове с теб и помисли си защо ги има някой раздели преди да попиташ защо правя демо след като админчето ( демек ти ) банна преди това предишния играч и после ми се оправдава че щели да го разберат че гледа хакера, е малко е смешно. На второто демо което съм сложил се вижда много добре пак същата ситуация с друг админ, но развитието стана много по добре от нашата случка с теб. Разгледай демото и виш админа какво направи и как постъпи, може да видиш и моето държание спрямо такива админи. А колкото до това че ще се възползваш от някоя точка в правилата аз мога да се възползвам от повечко от една и ще ми бъдеш на мушка след като отправяш заплахи. И това го приеми като заплаха, ще те дебна много да знаеш и ще те хвана рано или късно ;) Няма да пиша по темата аз повече надявам се малко по главните да разгледат добре нещата и да преценят това нормално държание ли е и както се вижда в темата получих и заплаха :D не се плаша приятелю, ще издържа един ден дори и 1 седмица, ти му мисли аз ако те хвана ;)

Умолявам по главните да ми заличат киковете в банлистата, все пак не искам да имам такова досие :D

Току що си направих труда да разгледам и демото на Killer в което с едно негово поглеждане, той веднага разбра че играча е айм а много ми беше интересен админ чата, "нека сега прави демо :D " Извинявай не правех демо на теб ако от това те е било страх. Нека по главните да разгледат демо1 и демото на Killer и да видят тъпото държание на въпросния админ, както се вижда в админ чата "чакам го още малко" но какво чака не мога да разбера. Аз му казвах че е хак, killer му каза че е хак и той явно чака още докато не дойде друг опитен админ за да бане хакера
Аватар
SEXY_M
Админ
Админ

Име в игра: BoT & SEXY_M

Мнениеот Energy Style ^ » 15 Окт 2013, 20:06

Надявам се вече да бъди по внимателен :) Айде хора стига сме правили от мухата слон...Късно беше.. може колегата да му се е спяло и тн.. Всички правим грешки :)
NRg |
Изображение

_/﹋\_
(҂`_´)
<,︻╦╤─ ҉ - -
_/﹋\_
Аватар
Energy Style ^
Потребител
Потребител

Име в игра: NRg | Energy Style ^

Мнениеот kamikadze » 15 Окт 2013, 20:25

браво на пича нищо че нямам права на такива хора евала.
Аватар
kamikadze
Админ
Админ

Име в игра: NRg | kamikadze

Мнениеот kiddo » 16 Окт 2013, 00:46

kamikadze написа:браво на пича нищо че нямам права на такива хора евала.

Давам палец нагоре на този коментар .Бях вътре и видях какво се случи , просто админа kev1n реагира остро и малко нагло с момчето"SEXY_M" и се подигра с неговите възможности , а тук в тази тема се вижда ,че не са за подценяване.Палец нагоре :)
kiddo
Потребител
Потребител

Име в игра: stzmans

Мнениеот kev1n » 16 Окт 2013, 01:57

... :D този коментар е само с цел да се види че съм си погледнал темата (задължението ми)

Ноо.. нека все пак добавя.. мисля че не казах "нека сега прави демо", ами "аре ся ако има проблем ше си качи демото". Също така и още като влезе админа, който банна въпросния играч, му написах в админ чата кой да гледа. Не знам откога си или си бил админ, но мога да следя и играчите от другия отбор когато съм умрял.. :) А "чакам го още малко" беше защото беше в един момент офф, понеже не ми позволи държанието ти да мина спек, и да ги ритна и двамата.

Нападките от сорта "Извинявай не правех демо на теб ако от това те е било страх." не знам как да го коментирам това изобщо.. ;д ПОТРЕСЕН СЪМ.. :Д Кажи кога ще си онлайн да вляза да ми направиш демо.. :) ама кажи, че да си пусна хака ид а ги бия повече... ;д

Не знам за кои главни говориш.. той си е от край време 1.. и няма да види нищо нередно, или нелогично.. аз винаги така съм си действал, и така ще си продължа да си действам.. :)

Заплашвай.. прави каквото искъш.. обичам враговете.. :)

Интересно ми е какво очакваш да постигнеш?! Да ми земат правата ли ? Не знам.. започвам да си мисля некфи работи.. :Д

И айде лека нощ, че стана късно и мама ми се кара, а пък утре съм на даскалО! ;хх
..и когато надеждата стане бледа, помнете, че без болка няма победа!
Аватар
kev1n
Потребител
Потребител

Име в игра: kev1n--

Мнениеот kiddo » 16 Окт 2013, 03:10

Тъй като бях в сървъра и видях какво стана , ,момчето sexy_m е в правото си, да иска обяснения от админа ,който се гаври с него и го приема като нещо безразлично ,А на демото му се вижда сериозното отношение към сървърите и играта в тях.Даже в темата тук , kev1n пак (потърпевшия) , го пренебрегва и му пише подигравателно, момчето което е положило усилия .Давам палец нагоре защото бях вътре и видях всичко :)
kiddo
Потребител
Потребител

Име в игра: stzmans

Мнениеот SEXY_M » 16 Окт 2013, 04:35

kev1n написа:
Ноо.. нека все пак добавя.. мисля че не казах "нека сега прави демо", ами "аре ся ако има проблем ше си качи демото".

kev1n нищо против теб нямам но явно или си бил надрусан или пиян, в демото на killer се вижда много добре какво си написал на админ чата, ето ти малко по просто показано ако не можеш да се досетиш!!!!!

Изображение

Изображение

и продължавай да си спориш колкото искаш, аз имам достатъчно нерви и опит за да докажа че съм прав, а не като теб да се издъня и да не мога да си подкрепя тезата :D Ето аз оспорвам нещо и намирам колкото се мога повече доказателства, защото знам къде да търся и първо си виш кога си регнат във веригата и тогава ми казвай дали от мен става админ или нещо от сорта !!!!
Все пак си админ във веригата и не знаеш колко са главните :D не само Люси може да те накаже, не че желая да те накажат а искам малко да си оправиш държанието спрямо играчите, от такива млади и не опитни админи веригата заприлича на детска градина, не знам дали знаеш началото на тази верига но тук бяха едни от най добрите админи. Не упреквам никого, но просто твоето държание не е нормално :X :X :X А относно кога ще съм онлине ще се постарая да не разбираш кога ще съм аз, казах ти след твоята заплаха те търся из сървърите и рано или късно ще ми паднеш в голяма идънка и ще те боли главата много, не обичам да ме заплашват мен. Казах ти ще изтърпя и 1 седмица бан но разбира се когато го заслужа :D
Аватар
SEXY_M
Админ
Админ

Мнениеот HeBuHHa » 16 Окт 2013, 13:17

Според мен темата трябва вече някой да я заключи. Защото не се знае до къде ще се стигне :) Смятам че вече сте разрешили спора :)
Бъди с човека, който оценява какво има до себе си, когато има теб ! :)
Аватар
HeBuHHa
Потребител
Потребител

Име в игра: HeBuHHa

Мнениеот SEXY_M » 16 Окт 2013, 13:22

Top_Mrusnica написа: Според мен темата трябва вече някой да я заключи. Защото не се знае до къде ще се стигне :) Смятам че вече сте разрешили спора :)

за мен спора не е разрешен, въпросния админ продължава да се прави на интересен и според мен не е приключила след като не си признава грешките !!!!!
Аватар
SEXY_M
Админ
Админ

ПредишнаСледваща

Назад към Наложени банове