Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Демо на хакер за Roger.

ИзображениеАко имате оплакване от админи: тук,

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Демо на хакер за Roger.

Мнениеот zxcv ;> » 17 Окт 2013, 13:39

Тъй, като все много разбираш, все ти си прав и все упрекваш някого, все спамиш и все ти се разминава, ще си кача демото. Не съм длъжен, но имам някакво достойнство и уважение, не си ми никой, но щом си го поискал ще го кача. Играча, за който спориш, че не бил хак дори не си пуска оплакване, защо? Прави си изводите. Ето ти моето демо за причината, поради която бан-нах играча. http://dox.bg/files/dw?a=cabe76e362 Не съм админ от вчера, не съм хакер за какъвто ти ме имаш, и не съм поставил бан до сега за wallhack, за който нямам демо. Приятно гледане, хубав ден.
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
Аватар
zxcv ;>
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: vijdam va dvoino ;x

Re: Демо на хакер за Roger.

Мнениеот Mr.Black » 17 Окт 2013, 14:06

Пфф,как си го качил не знам.Изгледах го и за мен си чист хакер.Как може да си такъв да си качиш демо с хак не знам...Чист waller си за мене.
Изображение
Аватар
Mr.Black
Потребител
Потребител

Име в игра: Mr.Black

Re: Демо на хакер за Roger.

Мнениеот zxcv ;> » 17 Окт 2013, 17:54

Mr.Black написа:Пфф,как си го качил не знам.Изгледах го и за мен си чист хакер.Как може да си такъв да си качиш демо с хак не знам...Чист waller си за мене.

Това не съм аз? :D

П.Т. Всъщност сега разбирам, че някой е копирал Roger сутринта. Имаше играч с ник Roger1 в сървъра, със същият аватар, като неговия и просто помислих, че наистина е той, тъй като не мога да помня на всички IP адресите, а той не ми е в приятели. Извинявам се на потребителя, темата е приключена, заключете я.
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
Аватар
zxcv ;>
Потребител
Потребител

Име в игра: vijdam va dvoino ;x

Назад към Проблеми/Въпроси