Приятели всеки се е изпускал в сървърите преди време и аз си получих своето наказание , но не съм седнал за това да ви говоря!Работил съм със това гаг меню проблемът е ,че при смяна на мапа гагът не важи и играча пак мои си пиши и без да му е изтекло времето!
Не съм запознат с тези неща много много просто Ви препоръчвам да си поиграете да намерите друго гаг меню пък аз през това време ще поразпитам за някое качествено и ако намеря ще Ви го кажа
Gag не работи добре
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
9 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Gag не работи добре
Така си е добре, и работи безупречно. Няма gag система, която да gag-ва по ник и след смяна на картата да продължава да е наказан потребителя. Трябва да е по IP адрес и е доста по-сложно и бавно. Като се смени картата един вид се получава пълен рестарт (голям) и така настройките на сървъра се възстановяват сами, автоматично, все едно твоето cfg да го нагласяш всеки път, като излезеш от cs? Конзолата на сървъра не може да помни подобни неща освен, ако не са и зададени по default, а това означава вечен gag.
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
-
zxcv ;> - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: vijdam va dvoino ;x
Мога да те уверя,че съм гагвал само по ник в веригата в която бях с права ако мгоа да се добера до точната gag система ще пиша
- Faster
ако не е разбрал с първия гаг или втория, има кик има вече бан за 1 час или колкото се определи от админа
-
Bat-Miro - Потребител
- Име в игра: [Speed Zone] ^^ Mirelka ^^
Да но днеска стана така , че се наложи да притеснявам админа докато играеше в друг сервер момчето дойде гагна го и като се смени мапа оня пак почна ама човека беше излязъл вече от линия няма го притеснявам постоянно за това говоря.На вашата верига това и е хубавото, че често има админи но не може постоянно да са!
- Faster
Това е просто късмет за играча нищо повече. Като поставя gag за нещо доста сериозно и обидно го правя за 15-20 или 30 минути, но ако остават 2 минути до края на картата, тъй като не ме мързи снимам си конзолата, защото ми е доста удобно, тъй като ползвам Steam, за да се види какви "маймунджелъци" е съчинил и пак поставям gag на новата карта. Просто е до админа и до сериозността на причината поради, която му е забранен чата.
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
-
zxcv ;> - Потребител
- Име в игра: vijdam va dvoino ;x
Да и това го има , а вече играча ако е достатъчно умен ще си вземе поука и ще се спре от едно наказание!
- Faster
За съжаление всичко е до възпитанието. Някой не разбират от един гаг, но все пак се опитваме да ги превъзпитаме. Идеята е да се подскаже с гаг на играча, че обиди тук не се толерират а не да се спре чата му за винаги.
А когато не разбере от първи път, следва втори трети и бан.
А когато не разбере от първи път, следва втори трети и бан.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
Дано влизат хора във веригата Ви които да разбират от един път на всеки му се случва да сгреши но след гага вместо да се цупи и да продължава да обижда да се замисли за 10 те минути които му е спрян чата и да спре да ругае!
- Faster
9 мнения
• Страница 1 от 1