Темата ми по - скоро представлява съобщение, което, ако пусна в чата, може и да замине бързо без да бъде
забелязано от съответните отговорни хора.
Искам да отбележа следното.
Преди време, когато и да вляза в сървър Gungame, винаги намирах админско присъствие и то поне от 2-ма, че
и повече. Това в голяма степен ме задържа да разпускам именно тук.
От около 2 месеца обаче, забелязвам обратна тенденция. Взеха да се навъртат хакери, които скапват играта.
Бихте ли направили нужното да увеличите отново контрола върху най - силния Ви /според мен/ сървър ?
Контрол в GunGame
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
15 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
-
SNAIP - Администратор
- Предупреждения: 0
- Име в игра: SNAIP
Re: Контрол в GunGame
Според мен има си администраторско присъствие не може да се иска от хората с права да са залепени постоянно няма как всеки си има и личен живот извън цс-а.
- Faster
За това не се слага само един админ а се слагат по няколко на сървър
Силните приемат загубата с гордо вдигната глава , само слабите показват гняв.
-
GGeorgiev - Потребител
- Име в игра: G.Georgiev
Започнаха училище от септември, за това през деня са по-малко.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
Не уча а работя от доста време През деня няма как, (но само да кажа че в понеделник почивах и във всеки сървър имаше постоянно админи тва ми направи впечатление може би съм улучил деня )
-
d3v1lk1nG - Потребител
- Име в игра: d3v1lk1nG
Има си админи и аз не уча , а работя но много рядко е като вляза да няма админ.Не е много сложно да седнеш и да направиш демо ако си засякъл хакер докато е нямало админи така да помогнеш на веригата ,която харесваш!
- Faster
Faster написа:Има си админи и аз не уча , а работя но много рядко е като вляза да няма админ.Не е много сложно да седнеш и да направиш демо ако си засякъл хакер докато е нямало админи така да помогнеш на веригата ,която харесваш!
Ето БРАВО именно това можете да правите ако няма админи правите си демо на хакера давата ми ИП-то му и повече няма да влиза ако ли не пишете по 1 в чата и ако има админ ще дойде.... Достатъчно сме админите не се сещам за друга верига да има толкова колкото тук
Еййй много мразя подмазвачи,двуличници,близачи и прочие.
-
ViSiOn - Потребител
- Име в игра: [Speed Zone] ^^ViSiOn.>< ^^/simsa
[/color][/i]ViSiOn написа:Faster написа:[i][color=#00BF00]Има си админи и аз не уча , а работя но много рядко е като вляза да няма админ.Не е много сложно да седнеш и да направиш демо ако си засякъл хакер докато е нямало админи така да помогнеш на веригата ,която харесваш!
Ето БРАВО именно това можете да правите ако няма админи правите си демо на хакера давата ми ИП-то му и повече няма да влиза ако ли не пишете по 1 в чата и ако има админ ще дойде.... Достатъчно сме админите не се сещам за друга верига да има толкова колкото тук
И аз съм на това мнение играл съм в много вериги , но като тази запасена от хора ,които да следят реда в играта не съм бил и то активни на списъци много ама важно е колко играят!За това,че моля не чакайте на готово някой админ да премахва хакери и ние като играчи можем да помагаме за това е и форума!Аз спирам спама по тази тема нямам какво повече да добавя!
- Faster
Хайде без да се засягате, моля. Споделих мнение базирано на личните ми наблюдения.
Относно качването на демота на нарушители, това е най - лесното нещо, но с минимален ефект предвид
съотношението динамични / реални IP адреси.
В коментара ми никъде не съм споменал да се сложат още админи, а да се направи нужното за по - голям
контрол в сървъра. Какво точно и дали ще бъде предприето нещо, решават държащите веригата хора.
Изразих становището си на обикновен потребител.
За малко да забравя. Faster, и "ние" като теб сме поиграли тук - там в BG, че и извън BG Така, че акъл не ми
давай.
От мен толкова по темата. Приятна работа!
Относно качването на демота на нарушители, това е най - лесното нещо, но с минимален ефект предвид
съотношението динамични / реални IP адреси.
В коментара ми никъде не съм споменал да се сложат още админи, а да се направи нужното за по - голям
контрол в сървъра. Какво точно и дали ще бъде предприето нещо, решават държащите веригата хора.
Изразих становището си на обикновен потребител.
За малко да забравя. Faster, и "ние" като теб сме поиграли тук - там в BG, че и извън BG Така, че акъл не ми
давай.
От мен толкова по темата. Приятна работа!
-
SNAIP - Администратор
- Име в игра: SNAIP
SNAIP не съм го направил с мисълта да те обидя просто явно съм те разбрал погрешно..
Просто заради училищата и хората които работят малко се пораспуснаха работите да се надяваме за напред да не е така и всеки ще направи каквото може извинявай ако съм те обидил с нещо не било с цел
Просто заради училищата и хората които работят малко се пораспуснаха работите да се надяваме за напред да не е така и всеки ще направи каквото може извинявай ако съм те обидил с нещо не било с цел
Еййй много мразя подмазвачи,двуличници,близачи и прочие.
-
ViSiOn - Потребител
- Име в игра: [Speed Zone] ^^ViSiOn.>< ^^/simsa
15 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2