1. Вашият nickname Imp*SEXY_M
2. Вашето IP: *******************************
3. Nickname на администратора: 3Dflash*LiGa
4. Нарушеното правило не спазване на задължения
Чл. 16. ЗАБРАНЕНО е подсказването по skype или какъвто и да е подобен начин (например стоенето на единия играч spеctator, който подсказва на другия в игра ) от viewtopic.php?f=49&t=428
14. Подсказването по skype или какъвто и да е подобен начин (например стоенето на единия играч spеctator, който подсказва на другия в игра )
Наказание от Админ: kick,ако се налага до 1 ден бан от viewtopic.php?f=49&t=641
5. За мен този админ трябва да се запознае още малко с правилата за игра в сървърите и с неговите задължения, и също така трябва да си оправи държанието. От такива нови админи сървърите не са както преди. И ще помоля за една малка подробност да се видят способностите на този админ. По време на моята игра той бана играч, нека му се поиска демото на админа че даже не беше и спектар А аз до колкото съм запознат с това нещо, а той може би не е запознат, нека се запознае с тези две точки
15.Всеки админ е длъжен да прави демо, преди да бан някого, въпреки AutoDemoRecording-a.Повече разяснения за това можете да намерите ТУК
16. Всеки админ е длъжен да пази демото на играч който е баннал минимум 1 седмица и при поискване да го предостави независимо, че няма оплакване а ако има такова да го постне в темата.
от viewtopic.php?f=2&t=1022
ето го и банна http://csmegagaming.com/bans/ban_list.php?bid=525
6. Демо: http://dox.bg/files/dw?a=d946dc1403
Снимка 1 : http://store.picbg.net/pubpic/7F/9B/26e ... df7f9b.JPG
Снимка 2 : http://store.picbg.net/pubpic/93/E5/ee7 ... e093e5.JPG
Снимка 3 : http://store.picbg.net/pubpic/EC/7E/3f4 ... e0ec7e.JPG
7. Сървърът, в който е направено доказателството: Dust2_Only
Оплакване от 3Dflash*LiGa
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
21 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Оплакване от 3Dflash*LiGa
http://store.picbg.net/pubpic/D4/9E/9a9 ... f3d49e.jpg <--- Самата истина
-
SEXY_M - Админ
- Предупреждения: 0
- Име в игра: BoT & SEXY_M
Re: Оплакване от 3Dflash*LiGa
Първо да кажа, че админа не е нов, просто ника му е непознат. А доколкото спектатора - не е прав, но все пак е от неговият клан, нормално да не го закача и да го подкрепи. Не е кой знае колко сериозно провинението, но все пак си е част от правилата. Братовчедка, брат, сестра, вуйна ли какво ще да ти е няма право да е спектатор след, като няма повече флагове от един т.е. "z". Доколкото за бана, който е поставил ще се разберем в администраторският, благодаря ти за сигнала. Нека главните погледнат темата ти и решат как да процедират и дали да поставят наказание.
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
-
zxcv ;> - Потребител
- Име в игра: vijdam va dvoino ;x
SEXY_M първо не съм нов админ и знам правилата и сигорен ли си че не съм гледал дадения играч и можеш ли да ми кажеш от каде разбра че ми подсказва
-
badjAKA - Потребител
- Име в игра: BADJAKA
badjAKA написа:SEXY_M първо не съм нов админ и знам правилата и сигорен ли си че не съм гледал дадения играч и можеш ли да ми кажеш от каде разбра че ми подсказва
Относно до това, от къде съм разбрал дали ти подсказва е доста готин въпрос.
А как ще прецениш тогава даден играч който си седи спектър дали подсказва, за да го кикнеш или баннеш ????
http://store.picbg.net/pubpic/D4/9E/9a9 ... f3d49e.jpg <--- Самата истина
-
SEXY_M - Админ
- Име в игра: BoT & SEXY_M
Правилата са си правила и това е едно от тях - няма право да е спектатор и точка. На черното не може да се каже бяло. А доколкото до това, че админа е бил в игра, докато е банвал играч не е така, защото преди да постави бан беше 3-4 рунда спектатор. Не мога да бъда сигурен, че има демо, но все пак това се видя на демото. Ще ви помоля да спрете да спорите за глупости в противен случай ще заключа темата. Оставете я да я видят главните, до никъде няма да стигнете с караници, спорове и спам.
-
zxcv ;> - Потребител
Аз искам да питам защо играят 6:4 и резултата е 22:3, след като има трима админи в играта сървъра?
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
sexy - когато аз те ритнах за това, веднага нададе вой, но когато някой не го направи това, пак надаваш вой.. т.е. целиш да си привличаш внимание и да създаваш проблеми. и във двата случея все си недоволен. немам какво повече да кажа..
..и когато надеждата стане бледа, помнете, че без болка няма победа!
-
kev1n - Потребител
- Име в игра: kev1n--
MORTAL написа:Аз искам да питам защо играят 6:4 и резултата е 22:3, след като има трима админи в играта сървъра?
Аз не съм админ там, пък е 22:3 защото точно в този момент постоянно влизаха нови играчи,а други излизаха.. поне според мен
Fall down seven times, stand up eight
-
samanta - Потребител
- Име в игра: samanta
Кевин, той ти беше казал, че прави демо, а тук няма нищо такова, просто играча си стои наблюдател, което не е позволено.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
samanta написа:MORTAL написа:Аз искам да питам защо играят 6:4 и резултата е 22:3, след като има трима админи в играта сървъра?
Аз не съм админ там, пък е 22:3 защото точно в този момент постоянно влизаха нови играчи,а други излизаха.. поне според мен
Не е възможно в постоянно присъствие на нови играчи и напускане на стари да няма баланс, винаги остават добрите както е и в случая и никой не прави нищо по въпроса - напускат, защото масово ги трепят, само погледни статусите на едните и на другите - не мисля, че като си 20 убийства си нов играч.
-
zxcv ;> - Потребител
21 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3