Оплакване от 3Dflash*LiGa
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
21 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Оплакване от 3Dflash*LiGa
В случая, съдейки по фраговете, има един добър от 1ците.. А и сме влезнали 2ки (разбирам всички да бяхме 1-да не се прави нищо за баланса)
Fall down seven times, stand up eight
-
samanta - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: samanta
samanta написа:В случая, съдейки по фраговете, има един добър от 1ците.. А и сме влезнали 2ки (разбирам всички да бяхме 1-да не се прави нищо за баланса)
Както и да е, пак казвам - не ми се спори с радиото пък и само наспамихме на момчето темата, с неща, които са извън нея. Никой не е имал предвид теб не знам въобще дори защо се намеси, тъй като ти там нямаш права - това от кой отбор си не означава нищо, важни са рундовете. Ти, като си от печелившият отбор нормално да имаш добър статус...
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
-
zxcv ;> - Потребител
- Име в игра: vijdam va dvoino ;x
И аз да драсна нещо .. такаааа
1-во СЕКСИ нищо против тебе но като не знаеш недей да пишеш плийс може да го е гледал и без да излиза спектатор админите и докато сме мъртви можем да гледаме двата отбора (не знам в кой отбор е бил дадентия играч)
2-ро По начина по който си писал на Лига сигурно ако бях аз щях да те гаг и ако продалжиш бан за успорване на админско решение
3-то Без доказателства няма да обвиняваш (за подсказването говоря)
4-то Не си ти човека който ще иска демо от админ за баннат играч..
5-то За баланса нямам какво да кажа може би просто обстоятелствата са били такива..
1-во СЕКСИ нищо против тебе но като не знаеш недей да пишеш плийс може да го е гледал и без да излиза спектатор админите и докато сме мъртви можем да гледаме двата отбора (не знам в кой отбор е бил дадентия играч)
2-ро По начина по който си писал на Лига сигурно ако бях аз щях да те гаг и ако продалжиш бан за успорване на админско решение
5-то За баланса нямам какво да кажа може би просто обстоятелствата са били такива..
Еййй много мразя подмазвачи,двуличници,близачи и прочие.
-
ViSiOn - Потребител
- Име в игра: [Speed Zone] ^^ViSiOn.>< ^^/simsa
Офтопик:
Последна промяна Admin на 06 Ное 2013, 20:08, променена общо 1 път
Причина: Не пиши глупости
Причина: Не пиши глупости
-
az|sam|mm - Потребител
- Име в игра: [dG] M u H a B a M 3 a T o K a
-
ViSiOn - Потребител
ViSiOn написа:И аз да драсна нещо .. такаааа
1. Ще ти кажа че има правила който трябва да се спазват от всекиго, дори и от теб.
2. Ето ти начина по които съм писал на Лига, пиша и на теб, ще ме гаг и след това бан ? За не изпълнение на администраторско решение хахахаха, е тук ми стана много смешен
3. Така е в българските форуми, пишеш за помощ те те натискат по на долу и по на долу. Извинявай но не си ти този човек който си писал тези точки които съм сложил в темата ми и не ми казвай дали съм аз човека или не. Нали знаеш че всеки греши, надявам се да не се срещнем и с теб че има и по големи от теб.
4. За доказателствата дали са си подсказвали или не, не ги търси от мен. Потърси ги от тези които са писали правилата и са дали права на админите да кикват или банват за подсказване. Което е много трудно доказуемо.
http://store.picbg.net/pubpic/D4/9E/9a9 ... f3d49e.jpg <--- Самата истина
-
SEXY_M - Админ
- Име в игра: BoT & SEXY_M
Каква помощ каква ?!?! сега ти си ми смешен щом Админ ти каже нещо това е !!!! ти си просто потребител и играч и в игра който ми оспори решение си понася .. ИМА СИ ПРАВИЛА сам го каза вземи пак ги прочети а не да четеш тези от които се мъчиш само да злепоставиш някой .И какво нещо искаш да кажеш че не спазвам правилата ;о лал..
И както ти написах нищо против теб просто щом го е направил това така е трябвало...
И както ти написах нищо против теб просто щом го е направил това така е трябвало...
Еййй много мразя подмазвачи,двуличници,близачи и прочие.
-
ViSiOn - Потребител
sims, ти правиш демо на хакер докато си играеш ли? На мене пък това ми стана леко смешно... За баланса няма какви обстоятелства да има според мен - или правиш, или сървъра е на произвола на съдбата, а доколкото до това със спектаторите, никой /почти/ никога не може да докаже, че се подсказва, освен, ако не си признаят или не поставиш на някого бан зa Wallhack. Значи, като сгреши потребител и край - веднага предупреждение или наказание, сгреши админ и се гледа да се заобиколи оттук, оттам - Сега пак ще има изказвания от вида, не се държиш колегиално и т.н. ама това е жалката истина, изглежда грозно отстрани.
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
-
zxcv ;> - Потребител
- Име в игра: vijdam va dvoino ;x
zxcv ;> написа:sims, ти правиш демо на хакер докато си играеш ли? На мене пък това ми стана леко смешно... За баланса няма какви обстоятелства да има според мен - или правиш, или сървъра е на произвола на съдбата, а доколкото до това със спектаторите, никой /почти/ никога не може да докаже, че се подсказва, освен, ако не си признаят или не поставиш на някого бан зa Wallhack. Значи, като сгреши потребител и край - веднага предупреждение или наказание, сгреши админ и се гледа да се заобиколи оттук, оттам - Сега пак ще има изказвания от вида, не се държиш колегиално и т.н. ама това е жалката истина, изглежда грозно отстрани.
+
много правилно и точно казано, не ти правя четки или нещо от сорта само ние си знаем отношенията между двама ни, но когато става дума за грешка на админ не искам да се избягват темите и да няма последствия
http://store.picbg.net/pubpic/D4/9E/9a9 ... f3d49e.jpg <--- Самата истина
-
SEXY_M - Админ
- Име в игра: BoT & SEXY_M
1. Няма баланс при двама админи в сървъра - Batmana и Liga.
2. Играч е баннат без да му бъдат направени снимки от банващия го админ.
3. Играч е оставен да стои наблюдател, защото е от клана на единия от админите.
Коментирано е много пъти - първо са задълженията като админ, на второ място са клановете.
Заключвам темата докато Админ реши как ще действа.
2. Играч е баннат без да му бъдат направени снимки от банващия го админ.
3. Играч е оставен да стои наблюдател, защото е от клана на единия от админите.
Коментирано е много пъти - първо са задълженията като админ, на второ място са клановете.
Заключвам темата докато Админ реши как ще действа.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
21 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3