f0zkata bratle >3 с какво Ip си,че като гледам доста са сходни тия двете: 95.43.100.41 / 95.43.107.146.
Да си мисля ли ,че се опитваш да видиш колко добри са админите тук.Имам и още един въпрос.Защо след тази тема ти си промени ника под аватара с който играеш в сървърите и то след като бе оправдан от хората тука.Защо? криеш ли се от някой ?
Моля бана да не се маха,има си правила тука,утре ще взема и аз да кажа VALVe имат ъпдейт изтри ми се всичко от cstrike.
Много искам да помоля DZEKO да погледне демото от тази тема.
Хакер в д2-f0zkata bratle<3
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
38 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Хакер в д2-f0zkata bratle<3
Последна промяна Roger на 15 Ное 2013, 16:06, променена общо 2 пъти
-
Roger - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Roger
Само да дам един пример. На сестра ми на компютъра не можеш да минимизираш Counter strike. Ако искаш да правиш нещо друго трябва да го затвориш първо (mac) просто няма такава опиция Alt + Tab дори няма..
Казвам го във връзка с " ако излезнеш ще те банна ".
Казвам го във връзка с " ако излезнеш ще те банна ".
Fall down seven times, stand up eight
-
samanta - Потребител
- Име в игра: samanta
-
Valkyria - Администратор
- Име в игра: Valkyria
Valkyria написа:За мен няма съмнение че играча използва хак.
С това сагата приключи май.
-
Roger - Потребител
- Име в игра: Roger
само като прочетох "изтрих цс-а и няма как да имам демо или снимки" и ми стана ясно на каде отиват нещата.. но отново Валкария спаси ситуацията :Р
..и когато надеждата стане бледа, помнете, че без болка няма победа!
-
kev1n - Потребител
- Име в игра: kev1n--
Roger написа:kev1n написа:мммдаааммм много нтереееснооо ;д а сега какво правим и с другите които случайно им крашват компютрите когато им се поискат снимки ?!
Казвам го защото висчки мнения са че играча е бил чист.. ;д и не се научихте, че не може някой да чува само когато хората са пред него, и да не чуе нищо щом някой идва зад него
Аз съм пуснал тази тема и аз съм този който обвинява играча в хак.Не казвай ,че всички са казали ,че играча е чист.Гледай демото,вземи под внимание думите ми и играта ми тук.Един измамник колкото и да е умен и хитър,накрая все нещо става и истината лъсва.Факта,че се мълчи означава,че нещо се е объркало.Поискани са му всички снимки но е дал само една.Това е все едно да не спреш на стоп палката на катаджията и после да кажеш,аз не ви видях ,не съм пил алкохол.Нали знаете какво следва.
Roger, а на теб ще ти обясня нещо - От твоето демо много добре се вижда, че НЯМА проява на wallhack - вярно е, че той вече има поставен бан, вярно е, че е играл с Wallhack, но на твоето "дълго" демо няма как да го хвана, той и simsa затова е на моето мнение. Когато някой играч те осъмни - ти се съмняваш в него, защото се е проявил вече, а тази проява я няма в демото ти и не можеш да го докажеш вече, защото си написал веднъж "stop" и си започнал запис на ново демо, което не е достатъчно дълго, за да се прецени - имаше само един съмнителен момент, когато теториста минаваше от тяхна към стълби, но не ми е достатъчно. Сега вече има съвсем друго демо, направени снимки и вече всичко е факт. Не казвам, че като си се оплакал не е бил хак, но не мога да действам на доверие - още повече всеки греши, ти мен ме мислиш за хакер пък аз да банвам други играчи без да съм сигурен, а само защото ти мислиш така. Ние тук не процедираме, като теб - пускам хака и гледам играча
Темата я считам за приключена, въобще даже не знам защо се коментира в тази тема, след като е нужна нова, но няма значение - след дъжд, качулка. Мнението ми е, че бана трябва да остане, защото в логовете се вижда, че админа снимка играч, на който IP адреси съвпадат с логването му в регистрацията. Не знам какво накара Руми така да се заблуди и да направи такова решение. Би било ПРЕ-достатъчно админа да направи снимка на скайп разговора им, или въобще мястото на което му праща снимката, за да бъде на 100 % сигурно, но логовете не могат да излъжат. Ще пиша в скайп на Румяна, за да погледне пак темата!
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
-
zxcv ;> - Потребител
- Име в игра: vijdam va dvoino ;x
zxcv ;> написа:Не знам какво накара Руми така да се заблуди и да направи такова решение.
В кое съм се заблудила?
че IP-то на скрийнатия играч и f0zkata съвпадат ли
-
Valkyria - Администратор
- Име в игра: Valkyria
Valkyria написа:zxcv ;> написа:Не знам какво накара Руми така да се заблуди и да направи такова решение.
В кое съм се заблудила?
че IP-то на скрийнатия играч и f0zkata съвпадат ли
Подведох се по kev1n и въобще не загледах добре какво си написала Нищо де, разбрахме се в скайп - бана остава играча е с хак.
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
-
zxcv ;> - Потребител
- Име в игра: vijdam va dvoino ;x
38 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4