Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Оплакване от Petrov*

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Оплакване от Petrov*

Мнениеот born to kill you » 20 Ное 2013, 11:18

С две думи до вчера борн-това борн-онова. Винаги съм имал уважение към старите админи,но Petrov* си сра на метеното с извинение.Слабо играх а той ми се подигра смешко ми вика,един вид провокира ме да го нахраня и той да ме бан.Предупредих го /макар че мразя да съм топач,ревльо или както искате го наречете/викам му петров ще те докладвам престани ще ти издействам наказание-а .....ми отговаря аре бе издействай.Кога пак стана админ кога ти порасна работата? Доказа ми приказката -не се радвай на малко прасе и нов началник че не знаеш какъв шопар ще излезе.А то някъф сламар се оказа.Аз искрено му се израдвах като го видях отново да влиза да играе,детенце му се родило та за това не бил на линия известно време,така си разговаряхме културно.Взе права и великан :D (rofl) стана. Брао научи детето на отношение по сламарски манталитет или то си е провинциален,бе направо селски такъв.Ай писна ми па от такива у живота. Демо--- http://dox.bg/files/dw?a=4bb0e7705e

На първо място, най-важната характеристика за един леймър (LAMER) е, че той не подозира, че е такъв. Леймър, е програмист, който пише програми в колонка и който, като чуе за рекурсия, получава леко разстройство.
Аватар
born to kill you
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: n4x > BoRn To KiLl YoU

Re: Оплакване от Petrov*

Мнениеот Valkyria » 20 Ное 2013, 11:27

Petrov* не е админ от доста време.
Изображение
Аватар
Valkyria