Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Оплакване от s0f*Amon RA

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Оплакване от s0f*Amon RA

Мнениеот Vito » 21 Ное 2013, 10:33

zxcv ;> написа:
dzak написа:Имам един въпрос:
С какви настойките (rate, cl_update, developer) играеш? Почти съм убеден, че това 100.4 fps е под влиянието на командата developer 1, която в правилата (които много добре ги знаеш, няма съмнение) е забранена.
Ще помоля и екип банове да изкаже своето мнение по този въпрос.
Ако наистина съм прав, то потребителя ще трябва да си изтърпи наложеното му наказание.

Офтопик:
Black, това не го очаквах от теб, честно.

Просто видео картата му е добра, следователно Steam прави fps-то 100.5, което е максимума, защото в конзолата командата му е написана - fps_max "101". Ако е developer трябва да върви по-бавно и чата му да отида горе в левият ъгъл, или да се сменя цвета в конзолата му, в което се съмнявам, но не мога да кажа, защото не съм гледал демото - нямам възможност в момента.

Напълно подкрепям колегата в изказването му за смяната на цвета в конзолата и отиването на чата горе в левия ъгъл, правил съм си експерименти именно с тази команда и резултата е точно това което казва zxcv въпросният играч е доста добър играл съм него и 5-ци и според мене не би си позволил да нарушава някое правило (мое мнение)
Изображение
Аватар
Vito
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: Vito

Мнениеот Mr.Black » 21 Ное 2013, 14:40

dzak написа:Имам един въпрос:
С какви настойките (rate, cl_update, developer) играеш? Почти съм убеден, че това 100.4 fps е под влиянието на командата developer 1, която в правилата (които много добре ги знаеш, няма съмнение) е забранена.
Ще помоля и екип банове да изкаже своето мнение по този въпрос.
Ако наистина съм прав, то потребителя ще трябва да си изтърпи наложеното му наказание.

Офтопик:
Black, това не го очаквах от теб, честно.

rate 25000
cl_update - такава команда няма,ако имаш предвид cl_updaterate 30
developer 0

(това са само моите думи,няма да снимам,мога да ги изфабрикувам,както и да замажа положението,вие сте хората,които преценяват).

След последните ъпдейти в стийм е безпроблемно да се вдигна над 100 fps,разбира се би трябвало да е позволено,щом видео картата на потребителя позволява да играе с по високо,нека играе.

Някой каза,че Видео-то ми е много добро - напротив,моята видео карта е много зле,ATI -които искам само да отбележа НЕ СА ЧУВАЛИ що е т'ва животнУ Counter Strike.

Само да си кажа,играта която е на демото е със силна музика.Чувам чат-пат някой патрон,ако затихне,но : )...вие си знаете.

Офтопик:
Само да помоля dzak,ако може да ми кажеш,какво точно имаш предвид с Offtopic-a си?
Изображение
Аватар
Mr.Black
Потребител
Потребител

Име в игра: Mr.Black

Мнениеот AmonRA » 21 Ное 2013, 18:07

на мен ми направи силно впечатление че с мерника си "поглеждаш" противниците си дори и без да си хитнал но щом екип банове се исказаха в твоя полза значи е си чист (y) ;) ;) ;)
Nel nome del Padre del Figlio e dello Spirito Santo !!!
Only God Can Judge ME!!!
Аватар
AmonRA
Потребител
Потребител

Име в игра: s0f*AmonRA

Мнениеот dzak » 21 Ное 2013, 18:12

Първо ти благодаря за отговора. Понеже от известно време не играя със стийм явно съм назад с материала (и да си призная не съм се задълбочавал скоро). Просто написах моите съмнения, за да не отварям нова тема.
А това, че на демото не виждаш developer - пусни си едно произволно твое демо и докато го гледаш напиши командата и виж какво се получава.

Офтопик:
за офтопика - както ти написах, бях почти убеден (смятай го на 100%) че това е заради developer. И то точно ти да го използваш, честно както бях убеден така и не бях сигурен (понеже не съм те видял да го използваш, по-скоро не ми е направило впечатление).
Аватар
dzak
Форум Модератор
Форум Модератор

Име в игра: dzak

Мнениеот ViSiOn » 21 Ное 2013, 22:55

Темата е прилючена бана е махнат стига спам
Еййй много мразя подмазвачи,двуличници,близачи и прочие.
Аватар
ViSiOn
Потребител
Потребител

Име в игра: [Speed Zone] ^^ViSiOn.>< ^^/simsa

Предишна

Назад към Погрешни банове