Извинявам се че пускам пак тема ,ма то няма как да ти отговоря по друг начин ,а на ЛС няма да го направя защото съм дал мнение публично.То човек напиши нещо очаква отговор и до де реши да напише нещо и хоп Заключено,е как да стане тогава???Сега само да ти обесня мен такива сайтове където ме пращаш няма да стъпна щом правото на всеки да изкаже мнение по даден въпрос е забранено ,разбира се ако не е нецензурно ,за което и аз съм за да бъде всеки наказан ,но при положение че не обиждам на религиозна ,етническа ,сексуална и т.н недоумявам защо всяко мнение тука по различно от това на админите бива зачерквано ей така ???Да всеки си има право да създаде сайт с правила ,но правилата трябва да бъдат в полза на хората на не на определена група ,защото по тоя начин всичко се обезсмисля ,та вие може да сложите правило да си дам личните данни ЕГН ,ако не наказание,Така ли???Ето още един пример ,да си представим че даден играч е представил снимки и демо за това че е бил баннат и вие казвате ок чист си ,обаче някое орлово око види че не е баш чист ,какво правим тогава като няма право да се изказва или е заключена темата ???Да ако някой се прави на хейтър и постояно спами за да трупа мнение то много е просто във вас е "ножа" ,предупреждение и после наказание просто и лесно.Виж колкото по сложно е едно нещо ,което по принцип е елемнтарно но ти искаш да го направиш сложно,то това нещо става само за боклука Факт!!!А сега ми обесни още едно странно нещо-тук всеки който има малко права влиза раздава правосъдие както сметне за добре,пример най -елементарното всеки си заключва теми независимо от статута си ,то било Модератор форум,Екип банове и т.н. И ако искаш да изкажеш мнение по различно не може да стане защото на който не си му симпатичен БАН темата.Е това ли е нормалното за един сайт???
Колкото до това аз какво съм постигнал си е моя работа,но благодаря за пожеланието и аз ви пожелавам и вие да постигнете повече от мен за да пребъде България.И съм на пълно наясно с поколенията и не желая да ви променям ,а напротив искам да ви предпазя колкото мога разбира се,от това да не се върне Сталин ,Хитлер,Живков и т.н.Защото в момента вие гледате малко ТВ и не знаете точно за какво иде реч ,но много така наречени политици искат точно това от вас да се превърни те точно в това едни "Зомбирани националисчета " а те са на път да го направят.Това искам само да дам като съвет на вас по младите ,защото агресията при вас е толкова много че едва ли може да се измери ,то просто е страшно.Ние навремето си имахме поне йерархия и всеки почиташе всеки който е по силен и по можеш независимо в коя дейност ,дори и при мъжеството кой е по як ,дори и там.А сега при вас е само омраза и нищо друго ,ето ти пример -дадох на един пич от сървара настройки да си подобри играта че го гледах че е мераклия и знаеш ми какво се получи, след 1 месец ме напсува нарече ме бот и като го попитах "кога ти помогнах бях добър а сега?" а той ми вика да не си ве.Кажи кво е това?А най-лошото че ми се случва същото това за може би за 5 път .Аз помагам защото знам колко време отнема, до де и ти почнеш да биеш и да не си ламер ,но както е казано всяко Добро не остава не наказано
И само за твоя лична информация от както поисках сам да ми бъдат махнати правата ,съм докладвал в сайта по чата в началото най-малко за 80-100 хакери и 98% са били , да греша и аз по някога ,а колко пъти съм викал админ от dust 2 only трябва и те са толкова.Но на теб работа не ти е да знаеш всичко.пък като гледам мерака ти е свършил отдавна да следиш всичко ,но ако попиташ не само simsa i dzak ,а и другите безбройни админи за какво става въпрос май ще мълчиш.
Това е накратко ,мога още да те залея с примери но на мен лично ми се струва че Пирамидата тук е обърната на обратно , дефакто пионките ръководят Царя и Царицата ,което е жалко .Мое мнение.[/color]
Аре сега побързайте да ме накажете, да заключите темата и да я метнете в коша А колкото до това да ли ставам за админ, не се сърдя че не желаете моята помощ ,но поне се обосновете ,а не едно мнение на един човек където живее на гърба на родите ли си и си купил дънки от Мола от парите на тати и мама от техния заделен залък ,за да стане той Дупе.През 1992-1997 такива като него малки тарикати, ги събличахме и ги пускахме да си ходят по Раковска голи без да ги бием, защото за да ядеш бой тогава ,трябва имаш уважението мъжкарите ,ако нямаш такова се прибираш като жена. А мъжете все повече намалява ме като гледам ,а какво иде след нас - Метросексуалност 50 % от 15-25 годишните пичове биват изнасилвани от момичетата по дискотеките а другата половина седи пред компа . Гаден ФАКТ нали???
Прочете го внимателно и се замислете. Аз моето съм го наредил горе долу ,ма какво прави те вие без ИДЕАЛИ????Работник в чужбина -мияч или скапан бачкатор за 1200 Евро ,или наркоман защото няма какво да правя, или тати за какво е ?
Лично до Report
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
4 мнения
• Страница 1 от 1
-
Fox82 - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Cs
Re: Лично до Report
Той ти е написал че каквото и да става ти админ няма как да станеш вече и не са нужни коментари от никой.Отговорил ти е с линка и това е достатъчно няма какво да се допълва.
Еййй много мразя подмазвачи,двуличници,близачи и прочие.
-
ViSiOn - Потребител
- Име в игра: [Speed Zone] ^^ViSiOn.>< ^^/simsa
Още е рано и немога да осмисля всичко което си написал , но разбрах същоста и повечето колеги се държат по този начин , защото ти бе даден шанс и го профука (така да го кажа) и сега им е трудно пак да ти се доверят.Аз лично с теб не съм имал проглеми и бих ти дал шанс отново да си част от екипа ни Това което написа , че само хора от екипа мохат да се изказват за демото и снимките е така , защото сме се доказали многократно и знам , че повечето играчи във веригата искат да помогнат , но е достатъчно да се качи демото и ип-то на хакера , ако няма админ в сървъра и това пак е голяма помощ.
-
Imp Skype - Потребител
- Име в игра: Play with me
Нямам намерение да чета фермани, имам по важни неща за вършене, но след като Рапорт е написал нещо така е преценил и не само, че е забранено а и не виждам защо трябва да се спори.
Аз я заключвам, не искам излишен спам.
Аз я заключвам, не искам излишен спам.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
4 мнения
• Страница 1 от 1