Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Стийм

Заявки.Търся

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Стийм

Мнениеот Roger » 27 Ное 2013, 21:54

Гоше иде коледа и нова година,вярвам ще получиш някой лев от роднини.Съветвам те да си събереш 40 лв и да идеш до CCS (Сити център София),намира се срещу хотел Хемус,качваш се на последния етаж и влизаш в Пулсар.Там в момента го има ЦС-а.Той си върви със STEAM.Просто пъхаш диска и останалото го знаеш.Преди това си направи електронна поща в Gmail с която да си създадеш акаунт в STEAM.Недей да чакаш някой да се смили над теб и да ти купи играта,знам че можеш и сам да се справиш.След 10 години игра просто не знам какво чакаш още а не си си КУПИЛ играта и се мъчиш с незащитени копия на ЦС-а.Плюс това ще може да играеш безплатно и TeamFortres2,Tactical Intervention,DOTA2 и много други,но най важното е ,че ще имаш оригинален Counter-Strike 1.6 и свой собствен уникален STEAM номер.Тука някои от вас ще кажат ,"много ти е лесно на тебе дай 40лв. ти...". Ами ако ги слушаш ще си чакаш още 10 години.Тази игра се играе доста дълго,поне я имай в оригинал и не само това,ще можеш да я държиш в ръцете си. Успех ;)
Аватар
Roger
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: Roger

Мнениеот GGeorgiev » 27 Ное 2013, 21:59

Roger написа:Гоше иде коледа и нова година,вярвам ще получиш някой лев от роднини.Съветвам те да си събереш 40 лв и да идеш до CCS (Сити център София),намира се срещу хотел Хемус,качваш се на последния етаж и влизаш в Пулсар.Там в момента го има ЦС-а.Той си върви със STEAM.Просто пъхаш диска и останалото го знаеш.Преди това си направи електронна поща в Gmail с която да си създадеш акаунт в STEAM.Недей да чакаш някой да се смили над теб и да ти купи играта,знам че можеш и сам да се справиш.След 10 години игра просто не знам какво чакаш още а не си си КУПИЛ играта и се мъчиш с незащитени копия на ЦС-а.Плюс това ще може да играеш безплатно и TeamFortres2,Tactical Intervention,DOTA2 и много други,но най важното е ,че ще имаш оригинален Counter-Strike 1.6 и свой собствен уникален STEAM номер.Тука някои от вас ще кажат ,"много ти е лесно на тебе дай 40лв. ти...". Ами ако ги слушаш ще си чакаш още 10 години.Тази игра се играе доста дълго,поне я имай в оригинал и не само това,ще можеш да я държиш в ръцете си. Успех ;)

Не можах да те разбера защо 40 лева като в момента имам инсталиран стийм изтеглен от сайта на стийм и само трябва да дам 8 лева но нямам дебитна или кредитна карта каквато се иска :(
Само това ми е единствения проблем :(
Силните приемат загубата с гордо вдигната глава , само слабите показват гняв. (y)
Аватар
GGeorgiev
Потребител
Потребител

Име в игра: G.Georgiev

Мнениеот Roger » 27 Ное 2013, 22:28

Ако направиш това което съм описал,ще ме помниш до гроб.В момента ти нямаш това което искаш, с това приключва всичко.
Това е моето копие на играта: http://prikachi.com/images.php?images/612/6796612E.jpg
То си струва всяка стотинка.С осемте лева които ще дадеш,ти няма да имаш това което аз имам за 40 лв.Аз винаги мога да пъхна диска и да си инсталирам ЦС а ти ще трябва да чакаш.Има и още нещо което не знаеш,STEAM акаунт може да бъде активен само на един компютър.Не може да имаш и настолен комп и лаптоп и на двата да си имаш и ЦС и STEAM и те да са активни.Това става само на една от машините.
Аватар
Roger
Потребител
Потребител

Мнениеот Mr.Black » 27 Ное 2013, 23:14

Roger написа:Ако направиш това което съм описал,ще ме помниш до гроб.В момента ти нямаш това което искаш, с това приключва всичко.
Това е моето копие на играта: http://prikachi.com/images.php?images/612/6796612E.jpg
То си струва всяка стотинка.С осемте лева които ще дадеш,ти няма да имаш това което аз имам за 40 лв.Аз винаги мога да пъхна диска и да си инсталирам ЦС а ти ще трябва да чакаш.Има и още нещо което не знаеш,STEAM акаунт може да бъде активен само на един компютър.Не може да имаш и настолен комп и лаптоп и на двата да си имаш и ЦС и STEAM и те да са активни.Това става само на една от машините.

Закупен CS в Steam акаунта,както ти,така и той ще може да си го инсталира,когато и където пожелае.Влиза си в Steam ACC и кликва на Download бутона.Това дали имаш диск с играта или я имаш директно в твоя Steam профил е точно ВСЕ ТАЯ.

Както при дисковете,така и когато си я имаш в акаунт,няма начин играта да се играе от 2 компютъра по 1 и също време,НО може да я играеш от различни места.Излизаш от акаунта на 1 компютър,влизаш на другия и играеш...
Изображение
Аватар
Mr.Black
Потребител
Потребител

Име в игра: Mr.Black

Мнениеот zxcv ;> » 27 Ное 2013, 23:19

Roger написа:Ако направиш това което съм описал,ще ме помниш до гроб.В момента ти нямаш това което искаш, с това приключва всичко.

Та той е само на 16, защо е нужно да дава 40 за един диск, като може да даде 8? Вярно е, че идват Коледни празници, но вместо да си купи две блузки, или едни маратонки той трябва да дава излишни пари - той не взима твоята заплата. Не казвам, че искаш да го измамиш или излъжеш, но информацията ти е малко объркваща и, ако не си запознат наистина би се подвел някой по думите ти - защо мислиш, че като дадеш 8 лева само за CD KEY, който е на хартия, а не на диск за 40 има някаква разлика? Да - има разлика, ако имаш проблем, като мен със CD записвачката на компютъра си няма да можеш да си го инсталираш, освен ако не се досетиш за On-line инсталация чрез програмата стийм. Да - вярно е, че е по-добре да имаш играта на диск, а не на хвърчащо листче, но всичко има плюсове и минуси. Ако и листа бъде съхранен така добре, както акта ти за раждане няма за какво да съжаляваш, а още повече - ще спестиш 32лв.+ (handshake) (beer)

Моят съвет е да говориш с някой от вашите, а ако не искаш да споделиш това с тях (както биха казали повечето родители: няма да даваш пари за глупости) просто дай парите на някой приятел, който има дебитна или всякакъв друг вид карта и го закупи, а ти да си създадеш акаунта си с помощта на CD Key-я, който ще ти пратят с твоя email и парола разбира се. Също така мисля, че може да го поръчаш в повечето магазини или офиси за поправяне на компютри и такива, в които се продават компютри и периферия. 8)
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
Аватар
zxcv ;>
Потребител
Потребител

Име в игра: vijdam va dvoino ;x

Мнениеот Roger » 27 Ное 2013, 23:25

Добронамерен съм и не съм рекламно лице на каквото и да било ако това е прозвучало така.Така бих постъпил аз.Така постъпва и сина ми който е на неговата възраст.В крайна сметка всеки избира сам,всеки осъзнава сам. Гошко е далеч по интелигентен от някои тук представящи се за 30 годишни и знам,че момчето ще ме разбере правилно.
Само с дебитна карта не става.
Аватар
Roger
Потребител
Потребител

Мнениеот az|sam|mm » 27 Ное 2013, 23:26

прав си zxcv>;
За 8 лв е нищо, аз моята я взех за 4 лв :D :} 75 % намаление !

Така че късмет, питай Валкирия дали няма може да ти я купи , да ти даде номера на сметката си и отиваш до банката превеждаш и 5 (или там колкото е играта) на сметката, а тя после ти я праща по скупе или Емайл ! :}
Изображение
Аватар
az|sam|mm
Потребител
Потребител

Име в игра: [dG] M u H a B a M 3 a T o K a

Мнениеот zxcv ;> » 27 Ное 2013, 23:31

az|sam|mm написа:прав си zxcv>;
За 8 лв е нищо, аз моята я взех за 4 лв :D :} 75 % намаление !

Така че късмет, питай Валкирия дали няма може да ти я купи , да ти даде номера на сметката си и отиваш до банката превеждаш и 5 (или там колкото е играта) на сметката, а тя после ти я праща по скупе или Емайл ! :}

Е аз моя го взех за доста повече, но все пак това беше преди 5-6 години. Остави друго бяхме отбор и поръчахме пет наведнъж и имаше намаление! (giggle)
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
Аватар
zxcv ;>
Потребител
Потребител

Име в игра: vijdam va dvoino ;x

Мнениеот az|sam|mm » 27 Ное 2013, 23:32

на мен РУмяна Мисля че беше ми я Купи ! Valkyriq :} Преведох и парите и ми я прати ! :} Много точен Човек ! Евала и правя ! :}
Изображение
Аватар
az|sam|mm
Потребител
Потребител

Име в игра: [dG] M u H a B a M 3 a T o K a

Мнениеот Roger » 27 Ное 2013, 23:42

Няма спор,че Руми е прекрасен човек и помага от сърце.Лично тя е Човекът,който ми подари DOTA2 в STEAM.Но тук става въпрос за реалния смисъл на нещата.Той сам трябва да стигне до играта,да я пипне ,сам да прочете кода и да го вкара и именно тогава ще се влюби тотално в играта.Знам,че ще се кефи много,защото това ще е неговия STEAM и неговия Counter-Strike,не подарения.
Аватар
Roger
Потребител
Потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Помощ