1.Демо: http://dox.bg/files/dw?a=a012e6360a
2.Снимка: http://prikachi.com/images.php?images/998/6800998b.jpg
3. Wallhack- SilV-77.78.60.8- de_dust2
wallhack в D2 - SilV
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
-
Roger - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Roger
Re: wallhack в D2 - SilV
http://store.picbg.net/pubpic/D4/9E/9a9 ... f3d49e.jpg <--- Самата истина
-
SEXY_M - Админ
- Име в игра: BoT & SEXY_M
защо немога да кача демото
-
kamikadze - Админ
- Име в игра: NRg | kamikadze
Какъв е смисъла от моя доклад,щом съм го подал в (13:23) а очевидно съм видял хакера доста преди това,а е баннат едва в (13:38).Само дето си правих труда и си оставих удоволствието да играя.С тези мои доклади не искам нищо повече освен да се взимат мерки още в играта.Имайте ми доверие,за да ви пиша че в някой има "нещо", в 90% от случаите е било така.И (Reflex и Bexy Boy ) баннати под SilV са пак докладвани от мен.Благодаря на kamikadze въпреки всичко.
-
Roger - Потребител
http://csmegagaming.com/bans/ban_list.php?bid=1498 Вече има активен бан. Roger, следващият път при два админа, моля те съобщи им на администраторският чат, че има хакер. Тук не правим състезание за доклади, не даваме пари... Няма нужда да се правят демота на хакери при два админа, само, когато си съобщил, че някой е хак, а админа не предприема мерки или ти каже, че е чист може да излезеш спектатор и да се увериш коя преценка е правилна - неговата или твоята. И все пак ти благодарим за сигнала, продължавай в същият дух!
Защото или нямаш, или не знаеш как, но все пак никой не ти го иска, това демо на Roger ми е достатъчно - вижда се, че играчът е хак, бана е заслужен и темата е приключена! Приятен ден.
kamikadze написа:защо немога да кача демото
Защото или нямаш, или не знаеш как, но все пак никой не ти го иска, това демо на Roger ми е достатъчно - вижда се, че играчът е хак, бана е заслужен и темата е приключена! Приятен ден.
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
-
zxcv ;> - Потребител
- Име в игра: vijdam va dvoino ;x
zxcv ;> написа: http://csmegagaming.com/bans/ban_list.php?bid=1498 Вече има активен бан. Roger, следващият път при два админа, моля те съобщи им на администраторският чат, че има хакер. Тук не правим състезание за доклади, не даваме пари... Няма нужда да се правят демота на хакери при два админа, само, когато си съобщил, че някой е хак, а админа не предприема мерки или ти каже, че е чист може да излезеш спектатор и да се увериш коя преценка е правилна - неговата или твоята. И все пак ти благодарим за сигнала, продължавай в същият дух!kamikadze написа:защо немога да кача демото
благодарско zxcv
Последна промяна kamikadze на 29 Ное 2013, 14:59, променена общо 1 път
-
kamikadze - Админ
- Име в игра: NRg | kamikadze
Аз бях спец за 10-15 мин докато се наям, и бях фейсбук и форума ..
"Ако някой ден скоростта ме убие, не тъгувайте, защото аз се усмихвах" -Paul Walker
-
Hammerfall` - Потребител
- Име в игра: Hammerfall`
zxcv ;> написа: http://csmegagaming.com/bans/ban_list.php?bid=1498 Вече има активен бан. Roger, следващият път при два админа, моля те съобщи им на администраторският чат, че има хакер. Тук не правим състезание за доклади, не даваме пари... Няма нужда да се правят демота на хакери при два админа, само, когато си съобщил, че някой е хак, а админа не предприема мерки или ти каже, че е чист може да излезеш спектатор и да се увериш коя преценка е правилна - неговата или твоята. И все пак ти благодарим за сигнала, продължавай в същият дух!kamikadze написа:защо немога да кача демото
Митко не искам да ви се бъркам във работата но си направих труда и отделих около 15 минутки да изгледам демото.
В демото Roger писа за всеки един от хаковете и комуникира с админите които са онлайн постоянно видя се .
Просто админа е имал нужда малко да погледа играча за да се увери и явно през това време Roger е пуснал доклада
Силните приемат загубата с гордо вдигната глава , само слабите показват гняв.
-
GGeorgiev - Потребител
- Име в игра: G.Georgiev
Мите,аз многократно писах,писах,писах.....Явно не си гледал демото.Има активен бан но виж в колко часа.Знам,че има кой да ме разбере,за това играя тук.Става ми обидно като ми пишеш,че имало два админа, еми имаше,ама ме имаше и мен имаше го и SilV.Винаги при първите ми съмнения докладвам по админ чата или по чата на сайта.Това при мен е закон.И едва тогава като видя бездействие или неадекватни действия предприемам мерки.Представи си колко време минава...а през това време хакера си играе играта.Знам ,че е трудно и да си админ и да си играеш любимата игра едновременно,но в крайна сметка админа има права ,има привилегии и то не малки в замяна на това ,че трябва да се лиши от удоволствието да играе спокойно.А какво се получава вместо това?,вместо админа да пази и да се грижи за приятното преживяване на играчите в сървъра,става нещо друго.Играча излиза да се занимава с неприсъща за него дейност,че и критики ще понесе след това.
Въпреки всичко уважавам всеки от вас.
п.с. Hammerfall,чест ти прави,че си откровен и казваш че не си бил на линия.
-
Roger - Потребител
Roger написа:Мите,аз многократно писах,писах,писах.....Явно не си гледал демото.Има активен бан но виж в колко часа.Знам,че има кой да ме разбере,за това играя тук.Става ми обидно като ми пишеш,че имало два админа, еми имаше,ама ме имаше и мен имаше го и SilV.Винаги при първите ми съмнения докладвам по админ чата или по чата на сайта.Това при мен е закон.И едва тогава като видя бездействие или неадекватни действия предприемам мерки.Представи си колко време минава...а през това време хакера си играе играта.Знам ,че е трудно и да си админ и да си играеш любимата игра едновременно,но в крайна сметка админа има права ,има привилегии и то не малки в замяна на това ,че трябва да се лиши от удоволствието да играе спокойно.А какво се получава вместо това?,вместо админа да пази и да се грижи за приятното преживяване на играчите в сървъра,става нещо друго.Играча излиза да се занимава с неприсъща за него дейност,че и критики ще понесе след това.
Roger дори и да е качена темата демото трябва да се изгледа преди да се постави бан а то е около 15 минутки което значи че със сигурност ще има поне 15 минутки до поставянето на бана след темата за това ти препоръчвам както правя и аз.
Спирай старото демо и пускай ново примерно с името на хакера и го качвай така за 1 минутка ще се изгледа демото и ще се постави бана много по удобно ще бъде и за екип банове
Силните приемат загубата с гордо вдигната глава , само слабите показват гняв.
-
GGeorgiev - Потребител
- Име в игра: G.Georgiev
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2