Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

wallhack в D2 - SilV

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: wallhack в D2 - SilV

Мнениеот Roger » 29 Ное 2013, 15:17

Естествено,но не ти ли прави впечатление,че докато ще се занимаваме с гледане на демо,той продължава да играе и при това в сървъра има админи!.Колко време е необходимо,колко ?И колко админа,колко?
Аватар
Roger
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: Roger

Мнениеот GGeorgiev » 29 Ное 2013, 15:20

Roger написа:Естествено,но не ти ли прави впечатление,че докато ще се занимаваме с гледане на демо,той продължава да играе и при това в сървъра има админи!.Колко време е необходимо,колко ?И колко админа,колко?

Да ясно но все пак получил си е заслуженото админите може да са гледали друг играч примерно а след твоята молба трябва да погледат и посочения от теб човек и те да му направят демо :)
Все пак когато ги попитат примерно при оспорване на бан те трябва да предоставят демо защо е наложен бана :)
А ето hammer си е казал че не е гледал тогава за което не може да го вините все пак а камикадзе може за момент да е имал работа това не е причина да кипваме за 5 минутки закъснение :)
Силните приемат загубата с гордо вдигната глава , само слабите показват гняв. (y)
Аватар
GGeorgiev
Потребител
Потребител

Име в игра: G.Georgiev

Мнениеот SEXY_M » 29 Ное 2013, 15:22

Roger, това е един от проблемите във веригата и аз лично знам защо се ядосваш. Но нека оставим споровете и спаменето на страна. Има хора които се занимават с този проблем и се надявам да го коригират.
Аватар
SEXY_M
Админ
Админ

Име в игра: BoT & SEXY_M

Мнениеот Roger » 29 Ное 2013, 15:23

Всичко е прекрасно,всички сме много добри и много учтиви,всичко е ок хакера е получил заслуженото,аз си развалих играта и така.Че даже и критики ще имам.Ама карай простено да е (beer) .
Вече ми мина, sexy М благодаря за отношението.
Аватар
Roger
Потребител
Потребител

Мнениеот Hammerfall` » 29 Ное 2013, 15:32

Рогер колкото помагаш толкова и дразниш братле ... Само чакаш да видиш някой хакер и недай си боже има админ вътре веднага почваш да му спамиш и да снимаш 10 мин демо в което тои не баннва никои. А не ти ли хрумва,че този админ и той прави демо през това време или яде, или е до тоалетна или нещо друго... и ние сме хора и ние имаме живот и нужди!Ама ти това не го разбираш даваи там да напускам темите и да се оплаквам само,така е най-лесно ...
"Ако някой ден скоростта ме убие, не тъгувайте, защото аз се усмихвах" -Paul Walker
Аватар
Hammerfall`
Потребител
Потребител

Име в игра: Hammerfall`

Мнениеот Roger » 29 Ное 2013, 15:57

Hammerfall` написа:Рогер колкото помагаш толкова и дразниш братле ... Само чакаш да видиш някой хакер и недай си боже има админ вътре веднага почваш да му спамиш и да снимаш 10 мин демо в което тои не баннва никои. А не ти ли хрумва,че този админ и той прави демо през това време или яде, или е до тоалетна или нещо друго... и ние сме хора и ние имаме живот и нужди!Ама ти това не го разбираш даваи там да напускам темите и да се оплаквам само,така е най-лесно ...

Оказах се прав за критиките.
"България ще бъде велика не с татуировките по нас а с думите написани от нас".(това сега си го измислих) (d)
Аватар
Roger
Потребител
Потребител

Мнениеот zxcv ;> » 29 Ное 2013, 16:00

Ето по какво се подведох - http://store.picbg.net/pubpic/16/7E/958 ... 73167e.JPG и все пак аз никъде не видях, че си съобщил, но явно в мен е грешката - няма значение, важното е, че нарушителят е накзан подобаващо.

1. Никой няма право да е afk. Както kick-ваме играчи, които са afk така и ние админите не трябва да сме. Още повече за по-дълго време от 2 рунда. Аз лично никога на никого не съм отказал да бъде afk за 1-2 рунда например да отиде до WC по малка нужда, защото сме хора - пита ме човека и аз проявявам човечност, но е недопустимо това да са afk админи. Случвало се е и ги местя Spectator, но никак не е приятно, а сървъра, ако е пълен го киквам - сърдил се, или не това е положението. Все пак ние имаме свободни слотове, а обикновените играчи - не. Колкото и да е пълен сървъра - наполовина или по-малко, моето мнение е, че не трябва да има админи afk независимо дали са в игра или Spectator-и. Преди време burgasko оставаше в сървъра по 20-30 часа spectator, което е зле за сървъра и помага на хакерите, за което съм твърдо против.

2. По-удобно е, като се спре AudoDemoRecording-а и се започне запис на ново демо с ника на хакера, а ако се получи нещо подобно на тази ситуация и се прояви неадекватност от админ да се качват и двете демота. Знам, че не искаш да си черната овца, но няма начин - така ще изгладим проблемите и недостатъците и ще върви по-гладко занапред. И аз си мълчах преди време, правех се, че не виждам някои неща, но явно колкото си по-добър с някого, толкова по ти се качва на главата, това е положението.

Темата е приключена, не я заключих по-рано, за да уважа мнението и на Roger след моето - ето, че се защити. Хубав ден.
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
Аватар
zxcv ;>
Потребител
Потребител

Име в игра: vijdam va dvoino ;x

Мнениеот zxcv ;> » 29 Ное 2013, 16:16

Правя услуга на SEXY_M, тъй като момчето се е потрудило да напише цяло есе, а аз съм заключил темата точно преди да го изпрати. :D

Колега, тук изобщо не ми хареса мисленето ти. И аз съм бил на местото на Roger и мога да кажа че има админи, които не си вършат работата. Не ви знам случая не искам и да се запознавам с него, но просто не ми хареса твоето мислене и сега ще ти кажа защо. Снощи бяхме трима админи в класика, няма да споменавам имена но толкова добре си разделихме работата в сървъра че просто и аз самия се зарадвах че постигаме нещо колективно. А относно до това което казваш за спаменето на админ чата или към определен админ, не съм съгласен с теб. Аз лично за себе си мога да кажа че от както съм админ в класика моята игра вече намаля и седя повечето време спектър. Не че следя определен човек а просто седя и си гледам играта на всички и ако има нередности веднага ги премахвам. Аз ако бях на Roger не местото щях да пусна не оплакване от хакер а оплакване от неадекватен админ. Колеги разберете ние не сме избрани от главните за да имаме просто повече привилегии в сървърите и да сме нещо повече от другите. За мен лично играчите са нещо повече от нас и трябва да имаме уважение към тях а не както в този случаи, Roger подава сигнал и някой веднага почва да напада играча. Пак казвам аз ако бях на местото на Roger щях да пусна оплакването срещу дадените админи, но тук явно Колегите не виждат че темата не е срещу тях а играча решава сам да се пребори с дадения хакер и да получи наказание след като не му обръщат внимание.

С този пост не искам да засегна никого дали е по дадения случай или нещо подобно а просто и аз вече имам големи впечатления че тук е станала детска градина !!!!
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
Аватар
zxcv ;>
Потребител
Потребител

Име в игра: vijdam va dvoino ;x

Предишна

Назад към Наложени банове