so slab
188.254.201.91
NRg kamikadze
№6
Ами доста дълга история, ще се опитам да я разкажа с възможно най-малко думи.
Имаше някакъв aimer (Gosho му беше името). Тоя нашия (камикадзето) влиза, седи ми 20 минути спектатор, хакера прави има няма 40 фрага от които 30 и кусур глави. Смени се картата, хакера направи още няколко рунда и чак тогава главния ни герой реши, че е време да "изчисти" съвъра. Разцъках и аз, видя спектатор още някакво време, реши, че съм хакер, направи ми една торба снимки (ще ги кача вместо демо, мисля, че са достатъчно изчерпателни) и ме накара да му ги пратя. Аз му отказах, защото видях, че не струва като админ, казах му, че е некадърен (ясно ми е, че съм нарушил правилата, не е нужно да ми обяснявате) и че няма да му дам снимките. Та така...Банна ме за един месец за wall, защото просто не знаеше дали съм хакер или ги чувам. Long story short: админа ви не струва, бана е грешен и ако прецените ми намалете бана за това, че съм го нарекъл некадърен.
http://dox.bg/files/dw?a=9b925171b1
Dust2 Only
Ако снимките не ви стигат, ще кача и демо, няма проблем.
Оплакване от NRg kamikadze
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
12 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
-
psyclone - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: random
Re: Оплакване от NRg kamikadze
Качи и демото, без него не може да бъде махнат бана.
LAST NAME EVER FIRST NAME GREATEST :3
-
restless - Потребител
- Име в игра: restless`
-
psyclone - Потребител
първо обиждаш админ второ демото го изтрих и трето за мен си чист хакер целия сервер ревеше и снимки не даваш смятай колко си злеее.за това те бан от сервера когато ти искам снимки щеми ги даваш
-
kamikadze - Админ
- Име в игра: NRg | kamikadze
psyclone написа:so slab
188.254.201.91
NRg kamikadze
№6
Ами доста дълга история, ще се опитам да я разкажа с възможно най-малко думи.
Имаше някакъв aimer (Gosho му беше името). Тоя нашия (камикадзето) влиза, седи ми 20 минути спектатор, хакера прави има няма 40 фрага от които 30 и кусур глави. Смени се картата, хакера направи още няколко рунда и чак тогава главния ни герой реши, че е време да "изчисти" съвъра. Разцъках и аз, видя спектатор още някакво време, реши, че съм хакер, направи ми една торба снимки (ще ги кача вместо демо, мисля, че са достатъчно изчерпателни) и ме накара да му ги пратя. Аз му отказах, защото видях, че не струва като админ, казах му, че е некадърен (ясно ми е, че съм нарушил правилата, не е нужно да ми обяснявате) и че няма да му дам снимките. Та така...Банна ме за един месец за wall, защото просто не знаеше дали съм хакер или ги чувам. Long story short: админа ви не струва, бана е грешен и ако прецените ми намалете бана за това, че съм го нарекъл некадърен.
http://dox.bg/files/dw?a=9b925171b1
Dust2 Only
Ако снимките не ви стигат, ще кача и демо, няма проблем.
внимаваи кого обиждаш неси ми на годините първо аз колко съм кадърен само аз си знам.
-
kamikadze - Админ
Не ми спами темата ако обичаш, не съм я пуснал за да си чатиш в нея. Снимките са в първия пост, демото във втория. Гледай си ги и колкото искаш, ако видиш хак на снимките бих те поздравил. LOL
-
psyclone - Потребител
psyclone написа:Не ми спами темата ако обичаш, не съм я пуснал за да си чатиш в нея. Снимките са в първия пост, демото във втория. Гледай си ги и колкото искаш, ако видиш хак на снимките бих те поздравил. LOL
видях снимките но има едно но когато ти ги поисках защо неги даде и+ това обиждаш админ ако ги беше дал нямаше се стига до тук.
-
kamikadze - Админ
Честно казано не ме интересува до къде ще се стигне, стига да останеш без права.
-
psyclone - Потребител
Темата я заключвам , след като изгледам демото ще пиша по нея , камикадзе въздържай се от обидите към играчи , той е невинен до доказване на противното ,а не обратно.
-
restless - Потребител
Банът е премахнат, играча използва sound.
-
restless - Потребител
12 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2