Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Пинг

ИзображениеАко имате оплакване от админи: тук,

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Пинг

Мнениеот Faster » 02 Дек 2013, 11:13

Някой , който разбира ако може да ми помогне , че се чудя как да го спра пинга. Един приятел ми каза,че имало пограма която на цяло спира пинга ,но и така още не ми я е пратил за това се обръщам към вас ако може някой да помогне със съвети :S
Последна промяна Faster на 03 Дек 2013, 19:07, променена общо 1 път
Faster

Предупреждения: 0

Re: Пинг

Мнениеот Bat-Miro » 02 Дек 2013, 11:28

ако ти я прати сложи я в форума или ми пиши ако може и аз да я пробвам, латенси ми е 7/8 а лагвам доста
Аватар
Bat-Miro
Потребител
Потребител

Име в игра: [Speed Zone] ^^ Mirelka ^^

Мнениеот Faster » 02 Дек 2013, 12:00

той несериозен ако ми я прати ще я кача
Faster

Мнениеот r0ki. » 03 Дек 2013, 17:38

Faster написа:Някой , който разбира ако може да ми помогне , че се чудя как да го спра пинга. Един приятел ми каза,че имало пограма която на цяло спира пинга ,но и така още не ми я е пратил за това се обръщам към вас ако може някой да помогне със съвети :S

За на пред ще те помоля да не пишеш с този цвят на шрифта. Защото едвам прочетох какво пише и сигурно е проблем и за другите колеги. Относно пинга ти когато влизаш в игра излез от всички ненужни програми скайп и т.н. А може и по този начин натискаш: Ctrl+V+Delete едновремено след тва влизаш в Star Task Menneger не съм сигурен как се пише! след тва влизаш в Processor и от там са всичкитети програми които работят излез от ненужните. При мен помагаше малко но пак е файда. :)
Израснах сред акули, напомпани с ампули. ]:)
Аватар
r0ki.
Потребител
Потребител

Име в игра: r0kicha`chupi skuli

Мнениеот GGeorgiev » 03 Дек 2013, 17:48

r0ki. написа:
Faster написа:Някой , който разбира ако може да ми помогне , че се чудя как да го спра пинга. Един приятел ми каза,че имало пограма която на цяло спира пинга ,но и така още не ми я е пратил за това се обръщам към вас ако може някой да помогне със съвети :S

За на пред ще те помоля да не пишеш с този цвят на шрифта. Защото едвам прочетох какво пише и сигурно е проблем и за другите колеги. Относно пинга ти когато влизаш в игра излез от всички ненужни програми скайп и т.н. А може и по този начин натискаш: Ctrl+V+Delete едновремено след тва влизаш в Star Task Menneger не съм сигурен как се пише! след тва влизаш в Processor и от там са всичкитети програми които работят излез от ненужните. При мен помагаше малко но пак е файда. :)

На някой компютри е Ctrl+Alt+Delete :) или до колкото знам на всички които съм бил все е било така :)
Силните приемат загубата с гордо вдигната глава , само слабите показват гняв. (y)
Аватар
GGeorgiev
Потребител
Потребител

Име в игра: G.Georgiev

Мнениеот r0ki. » 04 Дек 2013, 15:59

GGeorgiev написа:
r0ki. написа:

На някой компютри е Ctrl+Alt+Delete :) или до колкото знам на всички които съм бил все е било така :)

Така е! моя грешка извинявам се.. :D
Израснах сред акули, напомпани с ампули. ]:)
Аватар
r0ki.
Потребител
Потребител

Име в игра: r0kicha`chupi skuli

Мнениеот restless » 07 Дек 2013, 01:13

Програма ,която спира пинга няма, може да се намали /но не с много/ , с някой команди, които можеш да намериш във форума.

Офтопик:
Стар таск менажер ,да не си в компютъра на някой млад меринжей бе :D
LAST NAME EVER FIRST NAME GREATEST :3
Аватар
restless
Потребител
Потребител

Име в игра: restless`

Назад към Проблеми/Въпроси