2. На колко години сте. /Кандидата не трябва да е под 16 години/:Вече съм 12г. )
Офтопик:
3. От колко време играете в сървърите CS MegaGaming Еми от както почнах отново мисля че стана вече месец ако не се бъркам
Офтопик:
4. От колко време играете ЦС. CS Играя от 2години
5. Предишен опит като Админ. Да,Голям
6. Колко време ще прекарвате в сървъра.Еми в зависимост дали съм на тренировки или не но поне 1час ще мога
Офтопик:
7. В кой сървър CS MegaGaming искате да сте Админ. /Може само в един сървър/Rats
8. Защо искате да сте Админ в сървърите CS MegaGaming: За да спирам хакерите,И гаг-вам тези които псуват безразборно като каруцари и разбира се от време на време да трансфервам играчите за да стане по равностойна играта
Офтопик:
9. Скайп за обратна връзка.cech681
10. Колко /според вас/ играча може да поканите да играят в сървърите на CS MegaGaming Еми за това нямам представа ще рекламирам по фейсбук и скайп а пък колкото дойдат )
11. Колко сигнала сте подали в сайта/форума или на някой админ за хакер, поради липса на админ. /ориентировъчно/
П.П Както съм казвал и преди има и "деца" които са сериозни и мисля че някой хора заслужават шанс.
Ако има проблем с годините направо ми кажете повече да не се опитвам с кандидатури..
Ако съм пуснал кандидатурата твърде рано нека някой от главните ми каже на PM .
Знам ,че има много админи в Ратс но не влизат толкова редовно и точно когато ни трябват ги няма
Късмет на мен