1. Моят ник:[(:HAKA3AH_Cu_OT:)]-=3BEP=-
2. Моето IP:94.156.60.18
3. Nickname на администратора:s0f~~~~~Faster~~~~
4. Нарушеното правило - №2
5.Разяснение:Бях kick-ван многократно без причина на 22.12.2013 около 11 часа сутринта. Опитах да получа обяснение за kick-ванията, но това беше последвано от нов kick ! След като му казах, че ще се оплача от него ако ме kick-не отново , той не само ме kick-на, а и ми наложи chat ban. Всичко това се случи докато spectate-вах играч за който се съмнявах, че играе с хак.
6. Демонстрация/Изображение: Нямам снимка която да докаже твърдението ми тъй като единственото което можех да снимам е прозореца в който пише "You are kicked"
7. Сървърът, в който е направено доказателството: CS BG MegaGaming GunGame
Оплакване от админ ~~~~Faster~~~~
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
11 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
-
3BEP - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: [(:HAKA3AH_Cu_OT:)]-=3BEP=-
Re: Оплакване от админ ~~~~Faster~~~~
До колкото знам дори на нас като администратори не ни се позволява да сме AFK ако не е по работа камоли на играчите този потребител реши да седи афк и след това да настоява с въпроси защо съм го кицнал въпреки че му казах че не се позволява афк стоенето имам снимки на целия разговор + автоматичното ми демо от играта
Ето как стоят нещата : http://dox.bg/files/dw?a=572e65835e
Ето как стоят нещата : http://dox.bg/files/dw?a=572e65835e
Последна промяна Faster на 22 Дек 2013, 12:19, променена общо 1 път
- Faster
Стоял съм АФК ??? Това че не съм чел това което се пише в чата не значи че съм афк ... както сам си забелязал, моментално след kick-а влязох отново и започнах да задавам въпроса "кой и защо ме кик" !
-
3BEP - Потребител
Колегите ще видят какво е положението http://dox.bg/files/dw?a=572e65835e
- Faster
На снимките ти се вижда че аз НЕ СЪМ AFK (Away from keyboard) ... това единствено доказва че ТИ не спазваш правилата и нарушаваш точка 2 от правилата на админите ! Нима е нарушение да spectate-вам ?
Последна промяна 3BEP на 22 Дек 2013, 12:28, променена общо 1 път
-
3BEP - Потребител
Офтопик:
But no matter what someone did or what we think someone has done we always have to treat him with respect. We have come a too long way as a civilization to just abandon this principal.
-
awaq - Потребител
- Име в игра: спрях да играя
Faster написа:Забранено е стоенето спец
Като администратор ти би трябвало да си чел правилата на сървара, но явно не си ! Заповядай :
Чл. 1. НАПЪЛНО ЗАБРАНЕНО е използването на хакове, скриптове, помощни средства и т.н.Ако това правило се наруши, то тогава нарушителя подлежи на санкциониране от страна на администраторите!
Чл. 2. Обидите, псувните, нападките, ругаенето и т.н. към администраторите и потребителите са ЗАБРАНЕНИ! Оправдания като "той започна пръв" НЕ СЕ толерират!
Чл. 3. ЗАБРАНЕНО е дразненето и пускането на музика по микрофона, все пак звука се използва за по-приятна и по-добра игра като се чуват стъпките на противниците. Нарушение на това правило води до наказание от администраторите!
Чл. 4.ЗАБРАНЕНО е мятането на флаш пред отбора Ви или нарочно флашване на съотборниците!
Чл. 5.Чакането с цел бавене на играта е ЗАБРАНЕНО. Същевременно е ЗАБРАНЕНО чакането "от страх да не Ви убият"!
Чл. 6. Флудът с радио команди като "Go Go Go!" e ЗАБРАНЕН, защото така дразните съотборниците си и им пречите да чуват противниците си!
Чл. 7. Обидни и неприлични никове НЕ СЕ ТОЛЕРИРАТ!
Чл. 8. Никове с цел реклама на конкурентни вериги и/или сайтове са ЗАБРАНЕНИ!
Чл. 9. Използването на бъгове или катеренето по картите е НАПЪЛНО ЗАБРАНЕНО с изключение в war3!
Чл. 10. Рекънектването и "retry" са ЗАБРАНЕНИ, използвайте командата "/rs" за нулиране на резултата, си!
Чл. 11. Оплаквания за откраднат никнейм НЕ СЕ ПРИЕМАТ, тъй като никой ник не е твой, докато не го защитиш, а това можете да направите на skype csmegagaming!
Чл. 12. ЗАБРАНЕНИ са никове, които наподобяват или напълно(с изменени букви) приличат на администраторските!
Чл. 13. РАЗРЕШЕНО е да се използва ЩИТ!
Чл. 14. В никакъв случай не се оспорва решение взето от Администратор в сървъра ( визирам - поставен БАН на друг играч и/или преместване на играчи в отборите за балансиране на силите ) - за неправомерно поставен БАН се ползва Тази тема
Чл. 15.Писането на БГ в сървърите е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, изключение правят само хората, които не знаят езика!
Чл. 16. ЗАБРАНЕНО е подсказването по skype или какъвто и да е подобен начин (например стоенето на единия играч spеctator, който подсказва на другия в игра )
Чл. 17. А/ Когато админ, Ви направи снимки /Screenshots/, премести Ви спектатор нямате право да напускате сървъра докато не му ги пратите по скайп или ги качите ТУК.
Б/ Ако Админ, Ви пойска демо, напрвено ауто от плъгин, сте длъжен да му го предадете по
определения по горе начин.
Ако откажете, изпълнението на т.А или т.Б, то админа има право да ви банне!
Чл.18 Писането само с ГЛАВНИ букви в чата е ЗАБРАНЕНО, счита се за крещене!
Чл.19 Командата devеloper е ЗАБРАНЕНА, използването и ще доведе до бан!
Къде по-точно е описано, че стоенето spectator е забранено
-
3BEP - Потребител
16т. Той от къде да е сигурен че не подсказваш...
Еййй много мразя подмазвачи,двуличници,близачи и прочие.
-
ViSiOn - Потребител
- Име в игра: [Speed Zone] ^^ViSiOn.>< ^^/simsa
ViSiOn написа:16т. Той от къде да е сигурен че не подсказваш...
what the f*ck ? Давай да kick-ваме всички които са spectate защото може да говорят по skype ...
-
3BEP - Потребител
11 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2