Искам да знам кой изтри темата и защо? Може на лично да ми пише.
Аз ще преценя кога да се изкажа.
Oплакване от Kacamun
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
12 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
-
Admin - Администратор
- Предупреждения: 0
- Име в игра: demon
Re: Oплакване от Kacamun
Кидо определено се подигра с двама админа в тази ситуация. Това е явнво неуважение към админите и не виждам от какво се оплакваш. Трудно е да кажеш кой си, така ли?
От тук натам както наказвам админи за неуважение към играчи, така и няма да променям банове за неуважение към админите.
Не може да искате уважението да е само от едната страна.
А чак и искаш да накажа Админа! и за какво?! За това, че нарочно се правиш на луд, за да провокираш.
Въпрос и към Роки, риторичен! Ако ти беше на мястото на Кацамун, какво щеше да направиш, щеше да подминеш просто така и да оставиш без отговор? Съмнявам се.
Преди да нападате се поставете в същата ситуация, както от едната страна така и от другата.
От тук натам както наказвам админи за неуважение към играчи, така и няма да променям банове за неуважение към админите.
Не може да искате уважението да е само от едната страна.
А чак и искаш да накажа Админа! и за какво?! За това, че нарочно се правиш на луд, за да провокираш.
Въпрос и към Роки, риторичен! Ако ти беше на мястото на Кацамун, какво щеше да направиш, щеше да подминеш просто така и да оставиш без отговор? Съмнявам се.
Преди да нападате се поставете в същата ситуация, както от едната страна така и от другата.
-
Admin - Администратор
- Предупреждения: 0
- Име в игра: demon
12 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2