1.Демо: http://dox.bg/files/dw?a=926ef62cd1
2.Снимка: http://prikachi.com/images.php?images/953/6910953g.jpg
3.История на IP-то: http://prikachi.com/images.php?images/970/6910970j.png
4.Мнението ми за този "играч" е окончателно и не подлежи на мои бъдещи разисквания.
wallhack в DМ -[Cs pro Master4o]**- 77.78.155.197
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
3 мнения
• Страница 1 от 1
-
Roger - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Roger
Re: wallhack в DМ -[Cs pro Master4o]**- 77.78.155.197
Това е малка карта и е много трудно да се прецени, още повече аз знам как процедираш ти - пускаш хак и гледаш, което е в твой минус, защото хващаш само явните хакери, а съмнителните те подвеждат. Аз на този играч бих поставил бан, но с различен reason от Wallhack. Има някои неща, които не искам да се виждат тук от всички и за това ще ти ги напиша в Steam. Тази тема ще я заключа и след малко ще разбереш защо - няма да я местя в "Прегледани сигнали", защото в най-скоро време ще напиша втори пост с окончателното решение. Моля - не взимайте участие тук!
И, Roger, ще те помоля да се държиш на ниво с тези, които са заслужили доста повече права от флаг "z". Това е устната ми забележка към теб и е съвсем с уважение, защото си доста по-голям от мен, но не си прав. Ние не сме роботи, не сме постоянно пред компютрите и сме тук, за да помагаме, а ти се държиш с неуважение към колегата dzak, който е много над нас двамата. Знам, че всеки има търпение, но поне ти се владей, защото не си на 15, знам също, че те е ядосал играчът, който report-ваш, но не бива такова отношение към когото и да било, защото е грозно и невъзпитано. Дано си го разбрал, като приятелски съвет - знаеш, че нямам нищо лично към теб!
И, Roger, ще те помоля да се държиш на ниво с тези, които са заслужили доста повече права от флаг "z". Това е устната ми забележка към теб и е съвсем с уважение, защото си доста по-голям от мен, но не си прав. Ние не сме роботи, не сме постоянно пред компютрите и сме тук, за да помагаме, а ти се държиш с неуважение към колегата dzak, който е много над нас двамата. Знам, че всеки има търпение, но поне ти се владей, защото не си на 15, знам също, че те е ядосал играчът, който report-ваш, но не бива такова отношение към когото и да било, защото е грозно и невъзпитано. Дано си го разбрал, като приятелски съвет - знаеш, че нямам нищо лично към теб!
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
-
zxcv ;> - Потребител
- Име в игра: vijdam va dvoino ;x
Re: wallhack в DМ -[Cs pro Master4o]**- 77.78.155.197
Тази тема отдавна трябваше да приключи, но пак някои хора се постараха да се размине на виновния. Вече можете да бъдете сигурни, че приличаме досущ на една "мини" България със същият пародиен парламент и безмълвните граждани.
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
-
zxcv ;> - Потребител
- Име в игра: vijdam va dvoino ;x
3 мнения
• Страница 1 от 1