1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати: kkk
2. Вашето IP:78.83.51.99.
3. Nickname на администратора: kev1n
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): Нарушено правило №6
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор): Бях баннат за "wall hack" без дори админа да ме гледа какво е това ! НЕКОРЕКТЕН КЪМ ИГРАчите
6. Демонстрация/Изображение: http://dox.bg/files/dw?a=80fecb949a
7. Сървърът, в който е направено доказателството : dust2
Оплакване от АДмин kev1n
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
-
kkk - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: kkk
Re: Оплакване от АДмин kev1n
демото да се гледа внимателно от екип банове.. изключите ирата стил "саунд" или "радар" играча чува когато си поиска и видиш ли. чул някой който уалва зад смоук.. :ДДДД и то с хед
..и когато надеждата стане бледа, помнете, че без болка няма победа!
-
kev1n - Потребител
- Име в игра: kev1n--
kev1n написа::) демото да се гледа внимателно от екип банове.. изключите ирата стил "саунд" или "радар" играча чува когато си поиска и видиш ли. чул някой който уалва зад смоук.. :ДДДД и то с хед
Офтопик:
Последна промяна ONLY HS на 04 Яну 2014, 04:16, променена общо 1 път
-
ONLY HS - Потребител
- Име в игра: PENA'5HS
1.Аз нямам демо интересното е как разбра, че съм хак като не си ме гледал изисквам от теб демо !...
2.Max_pooffs mi e 80 , а не 120 има 1 смоке дори при 2 се вижда не лафя качваи демо?>
2.Max_pooffs mi e 80 , а не 120 има 1 смоке дори при 2 се вижда не лафя качваи демо?>
-
kkk - Потребител
така на врата нема как да излезеш.. през смоке-а и през врата го земаш one hit хаахх и то с хс.. аааре по-леко тва хийтън не може го направи.. па някаф рандом ше го прави..
-
kev1n - Потребител
Stupid kid ? не ми говори ГЛУПОСТИ НЯМА НИЩО РАНДОМ ... ИСКАМ ДА ВИДЯ КАК СИ МИ НАПРАВИЛ ДЕМО И СИ МЕ ГЛЕДАЛ ! че съм хак ! !!! !!! длъжност на админа, заслужаваш да си без права ! веднагически !
13.При поставяне на бан, трябва да е изписана точна и ясна причина за бана, не глупости от рода на "а са да те вида"," кой е глупака сега" и т.н. - Искам от по висшите да спазят правилата и админат да качи демото което ме е гледал и ясно да се показва хака !
Отностно пената не е админ , моля да не пише излишни коментари!
13.При поставяне на бан, трябва да е изписана точна и ясна причина за бана, не глупости от рода на "а са да те вида"," кой е глупака сега" и т.н. - Искам от по висшите да спазят правилата и админат да качи демото което ме е гледал и ясно да се показва хака !
Отностно пената не е админ , моля да не пише излишни коментари!
-
kkk - Потребител
Екип бананиу да гледат демото от ЧОВЕКА ;Д
нали се сещаш че с искането на демото доказвашче си он/офф на такива които искат демота попринцип не им се получават работите и дполучават само удължение на бановете..
защо ? всеки може да убива докато няма кой да го следи, но веднага когато има кой, видиш ли, става е.ати бота.. д; гарантраи мче определиения потребител е ПОНЕ ОН/ОФ ЗАЛАГАМ СИ ПРАВАТА!
ПС: а знаете че аз попринцип е греша :Р
нали се сещаш че с искането на демото доказвашче си он/офф на такива които искат демота попринцип не им се получават работите и дполучават само удължение на бановете..
защо ? всеки може да убива докато няма кой да го следи, но веднага когато има кой, видиш ли, става е.ати бота.. д; гарантраи мче определиения потребител е ПОНЕ ОН/ОФ ЗАЛАГАМ СИ ПРАВАТА!
ПС: а знаете че аз попринцип е греша :Р
-
kev1n - Потребител
Потребители пишещи от този IP адрес
krstw
Доказателство,че е той - http://prikachi.com/images.php?images/250/6919250Q.png
Сега качи си демото от последната ти игра.
krstw
Доказателство,че е той - http://prikachi.com/images.php?images/250/6919250Q.png
LoShaTa LaDy написа:9. Всеки админ е длъжен да влиза с админския си ник в сървърите на CSMegaGaming, без значение дали има или няма права в този сървър. Админ може да си смени ника само и единствено ако гледа играч който го съмнява а ако има админ в сървъра такъв влезе в последствие е длъжен да го информира кой е и кой гледа, т.е Админ може да е в сървърите с различен ник от Администраторския само докато е наблюдател.
Сега качи си демото от последната ти игра.
-
MBP - V.I.P.
- Име в игра: MBP
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
Не съм му правил демо, гледах го 3-4 пъти докато бях умрял.. Стори ми се уалхак, и реших че е по-добре да го банна! В сърваря бхяме 4 човека, и ако бях минал спектатор, на момента щеше (дори да беше с уал) да го спре.
-
kev1n - Потребител
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2