Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Оплакване от TURBO

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Оплакване от TURBO

Мнениеот ONLY HS » 04 Яну 2014, 00:41

Vilio написа:
CaMo-MuHaX написа:За сега само zxcv е близо до истината другите ,които сте дали мнение ,че не е хак чак ме е срам ,че сте в екип банове :)

Искам да ти кажа че ми писна от тебе ти не знаеш къде се намираш банове си тръгнал да слагаш правиш се на голямата работа едно Здравейте не съм виждал да казваш в сървърите па ся те е срам аз сам от край време на мнението че не ставаш за админ можеш само да гагваш и да пишеш тъпи мнения в форума както трябва ! Бяха ти взели правата за какво ли ти ги върнаха ? Ако беше толкова голям разбирач ти щеше да си в Екип Банове не ние
Офтопик:
охлюв ;)

+1 даже не ми се и извини за това , че е направил грешка
Аватар
ONLY HS
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: PENA'5HS

Мнениеот Admin » 04 Яну 2014, 10:36

Ще гледам демотата и аз, но искам да се изкажат в тази ситуация и админите, без пристрастия за да взема адекватно решение.

п.п. Искам да знам админа гледал ли е оригиналното демо?
Последна промяна Admin на 04 Яну 2014, 11:27, променена общо 1 път
Причина: п.п.
Изображение
CS MegaGaming във
Изображение
Изображение
Аватар
Admin
Администратор
Администратор

Име в игра: demon

Мнениеот SEXY_M » 04 Яну 2014, 16:49

За мен е чист вал хак и то даже имаше много моменти в които и звука няма как да му помогне да ги чуе. Другото което ми направи впечатление е, че на Х винаги точно преди да се появи човек тогава пуска втората оптика. Не съм гледал демото до край защото до там където го гледах съм сигурен че е хак.
Аватар
SEXY_M
Админ
Админ

Име в игра: BoT & SEXY_M

Мнениеот kev1n » 04 Яну 2014, 16:55

SEXY_M написа:За мен е чист вал хак и то даже имаше много моменти в които и звука няма как да му помогне да ги чуе. Другото което ми направи впечатление е, че на Х винаги точно преди да се появи човек тогава пуска втората оптика. Не съм гледал демото до край защото до там където го гледах съм сигурен че е хак.

Ето такива неща издават попринцип уалерите.. малките неща! Никой вече не гледа през стените или излиза винаги с мерника на главата, но стига да видиш, повишаването на предпазливостта когато има някой, който няма как да знаят, че е там :)
..и когато надеждата стане бледа, помнете, че без болка няма победа!
Аватар
kev1n
Потребител
Потребител

Име в игра: kev1n--

Мнениеот SNAIP » 04 Яну 2014, 17:29

Никакъв WH. Грешен бан.
Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
Пенсиониран от CS 1.6
Аватар
SNAIP
Администратор
Администратор

Име в игра: SNAIP

Мнениеот ONLY HS » 04 Яну 2014, 18:01

Започвам да се учудвам в тази верига какви админи има :D както и да е ще изчакам да си кажете мнението и после ще ви покажа някои неща :Д 4 човека от екип бан.. ти казват че няма хак този ви дава някаф прословут клип които е обработен и след това 10 човека ми казват хакер :Д
http://dox.bg/files/dw?a=60be9af9d0 ето още едно хакерско демо наслаждаваите се
Аватар
ONLY HS
Потребител
Потребител

Мнениеот Admin » 05 Яну 2014, 12:07

Не мога да кажа 100% валл, но моето мнение е, че не е чист играча. Имаше на доста места тропане а той дори и не се огледа както имаше и места без грам тропане а ги знаеше. Гледах всички демота, клипове и т.н., но важно е само на играча, винаги съм казвал и ще продължавам да твърдя, че всичко друго е възможно да те подведе.

Връщам бана, не искам повече коментари освен от потърпевшия, който обеща да ни разкрие разни неща.

Може и аз да съм се заблудил, но това е моето решение и не подлежи на обсъждане.

БАНА
Изображение
CS MegaGaming във
Изображение
Изображение
Аватар
Admin
Администратор
Администратор

Име в игра: demon

Мнениеот ONLY HS » 05 Яну 2014, 21:45

http://prikachi.com/images.php?images/910/6925910t.jpg След като \Админ\ реши по тоя начин да му докажа че няма хак ще чакаме мнението на INSIDEOUT във вторник
Аватар
ONLY HS
Потребител
Потребител

Мнениеот SEXY_M » 05 Яну 2014, 22:02

Какви решения чакаш че нещо не можах да те разбера? Само с тоя си пост според мен заслужаваш да си останеш в ESL и повече да не ти видя потребителското име тук. Искаш да кажеш че решенията на колегите и даже на Админ ще зависят от някой си от ESL-ли ??? Или да кажеш че са грешни.
Аватар
SEXY_M
Админ
Админ

Име в игра: BoT & SEXY_M

Мнениеот ONLY HS » 05 Яну 2014, 22:04

SEXY_M написа:Какви решения чакаш че нещо не можах да те разбера? Само с тоя си пост според мен заслужаваш да си останеш в ESL и повече да не ти видя потребителското име тук. Искаш да кажеш че решенията на колегите и даже на Админ ще зависят от някой си от ESL-ли ??? Или да кажеш че са грешни.

Ти глупав ли си бе момче говорил сум с Админ и мъ казах 3 начина по които мога да докажа че хак няма той си избра тоя .. Спри да спамиш в темата !!
Аватар
ONLY HS
Потребител
Потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Други