Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Оплакване от Kamikadze

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Оплакване от Kamikadze

Мнениеот r0ki. » 06 Яну 2014, 13:26

1. Вашият nickname, с който сте били: Lesh sa praq Lesh va praq
2. Вашето IP
3. Nickname на администратора: Nrg| kamikadze
4. Нарушеното правило - Правило номер 6
5.Разяснение: Момчето си ги гагва на ред без да му пука и, без причина разбира се.
6. Демонстрация/Изображение: http://dox.bg/files/dw?a=50c28fb4eb
7. Сървърът, в който е направено доказателството: Дъст2 онли
Вече ми омръзна от такива хора. За това от сега нататък и аз ще се оплаквам. Относно камикадзе.... момче не ставаш за админ, толкова мн пъти съм те хващал в грешка но съм си примълчавал.
Израснах сред акули, напомпани с ампули. ]:)
Аватар
r0ki.
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: r0kicha`chupi skuli

Re: Оплакване от Kamikadze

Мнениеот zxcv ;> » 06 Яну 2014, 13:54

Мой съвет към теб е да не се бъркаш там, където не трябва. Твоят gag е напълно заслужен, тъй като го пише в правилата, а ти си бил админ при нас и го знаеш много добре, че администраторско вече взето решение не се оспорва. Този gag на другият потребител може би е пресилен и е трябвало да бъде само устна забележка, но все пак всички знаем какво е имал предвид дори и без да го напише - така, че не е кой знае колко голямо провинението и темата я смятам за излишна. Виж сега - гледай себе си, не се бъркай на другите в работата и в живота и няма да си патиш. Това, че искаш да злепоставиш повечето тук може само да ти навреди. Ако потребителя беше решил, че gag-a му не е основателен щеше да се оплаче. Не си трупай негативни точки само това ще ти кажа - стига да не го правиш умишлено и с цел. Темата приключи и я премествам там, където и е мястото.
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
Аватар
zxcv ;>
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: vijdam va dvoino ;x

Назад към Други