Админ прави каквото си поиска с правата
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Админ прави каквото си поиска с правата
Аз искам това нещо да са докаже по някакъв начин , защото аз нямам спомен да съм говорил такива работи
-
sad ?! - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: DementeD # sad ?!
Най-лесно е да се проверят логовете. Ще се види и ип-то.
-
dzak - Форум Модератор
- Име в игра: dzak
Аз бих предложил админските никове да се пазят с пароли във всички сървъри
За да няма такива това не съм аз
За да няма такива това не съм аз
Силните приемат загубата с гордо вдигната глава , само слабите показват гняв.
-
GGeorgiev - Потребител
- Име в игра: G.Georgiev
В темата до сега видях, че админа е действал по правилата и Кидо е получил гаг. След което Кидо пуска оплакване "Админ прави каквото си поиска с правата" в което се установи че не е точно както Кидо го казва и мисля че темата е приключена след като не можа да се докаже оплакването както е по името на темата. До тук темата се обърна на размисли и страсти и нищо конкретно не видях аз, ще помоля някой модератор да приключи темата със становище.
Поздрави
Пепи
Поздрави
Пепи
http://store.picbg.net/pubpic/D4/9E/9a9 ... f3d49e.jpg <--- Самата истина
-
SEXY_M - Админ
- Име в игра: BoT & SEXY_M
-
Report - V.I.P.
- Име в игра: *FBI*Russian Federation
По късно ще извадя логовете и ще взема мерки според това което ще видя.
Изтритото мнение на оплакващият се е в нарушение на правилата, за това също ще се изкажа по късно.
Изтритото мнение на оплакващият се е в нарушение на правилата, за това също ще се изкажа по късно.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
zxcv ;> написа:Аз мисля, че за думите "lamer", "bot", и "noob" не би трябвало да се поставят каквито и да било наказания освен, ако разбира се не се ползват масово и често.
lame - има доста значения, някои от които са: куц, слаб, сакат, окуцял, осакатял. Е ако те нарекат така няма ли да се засегнеш?
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
MORTAL написа:zxcv ;> написа:Аз мисля, че за думите "lamer", "bot", и "noob" не би трябвало да се поставят каквито и да било наказания освен, ако разбира се не се ползват масово и често.
lame - има доста значения, някои от които са: куц, слаб, сакат, окуцял, осакатял. Е ако те нарекат така няма ли да се засегнеш?
Да но lame ,lamer когато го използват искат да кажат , че си слаб и неможеш да играеш.Според мен не е обида От това предимно се засягат геймърите ( без да обидя никой ) които толкова навътре са взели игрите , че това е живота им !
-
Imp Skype - Потребител
- Име в игра: Play with me
Imp*Skype написа:Да но lame ,lamer когато го използват искат да кажат , че си слаб и неможеш да играеш.Според мен не е обида От това предимно се засягат геймърите ( без да обидя никой ) които толкова навътре са взели игрите , че това е живота им !
Няма да коментирам повече, всеки си приема обидите както си иска. Може да се обиди, може и да не се обиди. Админа е преценил, че това е обида и е поставил наказание. Темата за мен е приключена.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
Понеже е изтрито оплакването на играча някой да ми каже за кой сървър става на въпрос и в кои часове, за да видим логовете. Пишете в скайп за да не отключвам темата и да продължи спама.
Съгласен съм с Морти, само искам точно да знам за какво е гагнат а и не съм съгласен с изтритата тема.
Гаг е по преценка на админа, аз лично предпочитам да се предупреди играча първо. Админа не е нарушил правилата, което не значи, че играча няма право да се оплаква, за това е създаден този форум.
Извинявам се на играча за изтритата тема, поставеното предупреждение и за сложения бан.
Съгласен съм с Морти, само искам точно да знам за какво е гагнат а и не съм съгласен с изтритата тема.
Гаг е по преценка на админа, аз лично предпочитам да се предупреди играча първо. Админа не е нарушил правилата, което не значи, че играча няма право да се оплаква, за това е създаден този форум.
Извинявам се на играча за изтритата тема, поставеното предупреждение и за сложения бан.
Последна промяна Admin на 14 Яну 2014, 15:51, променена общо 1 път
Причина: Дописване
Причина: Дописване
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2