Представя се за Администратор
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
24 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Представя се за Администратор
Преди време Admin беше казал такива да се банват, но-най добре да се напише в правилата заедно с времетраенето на бана.
-
[Anti]Killer - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: [Anti]Killer
Havelock написа:Ама вие сериозно ли се притеснявате, че може да носите някаква наказателна отговорност в такива случаи?
Т.е., ако се мотам из унивесритета и някой ме излъже да му дам 2000 лева, за да ми даде диплома, университета подлежи на съдебно преследване?
Не университета, а този който те е излъгал.
"Бабо дай 2000 лева, че внука ти направил катастрофа." Звучи ли ти познато? Същото е и "Прати смс, ще те направя админ."
Разликата е само, че в единия случай са 2000, а в другия 2.40
[Anti]Killer написа:Преди време Admin беше казал такива да се банват, но-най добре да се напише в правилата заедно с времетраенето на бана.
Admin като види темата, предполагам, че ще го добави в правилата.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
GGeorgiev написа:Vilio написа:хората са доверчиви не вади от 100 кладенци вода сега по този начин могат и да ки подканват да отидат в тяхната верига
Еми и това е вариант вярно може но повечето вече не се доверяват да пратят есемес дори и в сайт на сървър
Винаги има някой пострадал затова сме тук да обсъдим как да доведем броя на пострадалите до абсолютния минимум
- Faster
Дори не е нужно да го има в правилата, това е уронване престижа на сървърите ни, БАН за 4 седмици а аок го видя аз ще го променя на перм. Нямаме нужда от такива играчи.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
24 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3