Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Кандидатура за Админ uBaHa

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Кандидатура за Админ uBaHa

Мнениеот uBaHa » 23 Яну 2014, 01:56

Няколко играчи ме посъветваха да кандидатствам за админ. Надявам се никой от вас да не свързва името ми с фолк певица. Не обичам несериозния контакт за това нямам и скайп и фейсбук.
И подчертавам казва се ИВАНА а не ИБАНА.... както някой от играта казват (fubar)

1. Ник с който играете в сървърите CS MegaGaming : uBaHa
2. На колко години сте: 33
3. От колко време играете в сървърите CS MegaGaming : грубо казано 6 месеца
4. От колко време играете ЦС: оуууу няма да ми повярвате. 8 години
5. Предишен опит като Админ: не ми се е налагало, 2006 нямаше хакери (wasntme)
6. Колко време ще прекарвате в сървъра: Имам график но не е точно за това. Смятам че съм редовна
7. В кой сървър CS MegaGaming искате да сте Админ: Gun Game
8. Защо искате да сте Админ в сървърите CS MegaGaming: Ами, продължение на точка 5. Вече сме 2014 г и има мноооого хакери. Просто не искам да си развалям кефа от играта когато има хора като тази вечер Antonio.
9. Скайп за обратна връзка: Нямам
10. Колко /според вас/ играча може да поканите да играят в сървърите на CS MegaGaming. Хм, трябва ли ? Ще бъда искрена - 0
11. Колко сигнала сте подали в сайта/форума или на някой админ за хакер, поради липса на админ?: В сайта не съм. В играта много често ми се случва.

В сайта имам регистрация от както вчера ме бан-аха за Wallhack. Регистрирах се за да .... всъщност сте видяли защо.
Прочетох правилата които трябва да спазва администратор и по какъв начин се кандидатства и знам че нямам 2 месеца в форума но пък предполагам че имам шанс да бъда одобрена.
Поздрави
Аватар
uBaHa
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: uBaHa

Re: Кандидатура за Админ uBaHa

Мнениеот GGeorgiev » 23 Яну 2014, 02:59

Бих казал че въпреки двата месеца и макар че правилата са си правила би трябвало да и се даде шанс все пак тя е редовна и би трябвано да разбира от хакерите щом докладва нека да се пробва и без това Люси постоянно натяква че няма достатъчно админи онлайн а тя е горе долу редовна :)
Ще кажа ЗА въпреки двата месеца :)
Силните приемат загубата с гордо вдигната глава , само слабите показват гняв. (y)
Аватар
GGeorgiev
Потребител
Потребител

Име в игра: G.Georgiev

Мнениеот Fox82 » 23 Яну 2014, 04:06

GGeorgiev написа:Бих казал че въпреки двата месеца и макар че правилата са си правила би трябвало да и се даде шанс все пак тя е редовна и би трябвано да разбира от хакерите щом докладва нека да се пробва и без това Люси постоянно натяква че няма достатъчно админи онлайн а тя е горе долу редовна :)

Само мога да потвърдя че Ивана наистина е много редовна и ако има хакер веднага сигнализира .Според мен ще е добре да има повече админи за gungame защото късно вечер трудно се намират,ако има са най-много 1-2 на линия .Тя ще се справи!!!

П.С.Може ли някой модератор да ми даде ако трябва на Л.С. списъка с всички админи за gungme .Просто ги знам 90% но май някой ми се губят и искам да ги знам ,че ако влезна да търся друг сървар или ако ги видя на Инфото ,че играят в другите ви сървари, да ги викна .А да пиша всеки път има ли админ за gungame или да пиша на админи който нямат права , почвам да се дразня мен си или играчите в другите сървари.Знам че ще кажете пиши в сайта, ама някой път до де напиша и той хоп избягал,а демо не правя че вече ме обвиниха че качвам демота с хакери за да дразня.
Аватар
Fox82
Потребител
Потребител

Име в игра: Cs

Мнениеот zxcv ;> » 23 Яну 2014, 09:20

Аз съм против, защото:
1. Правилата са си правила и трябва да се спазват. (Мнения: 4), (Регистриран на: 22 Яну 2014, 00:21)
2. В темата, в която се оплакваш от колега не знаеш какво е "demo" и как да го пуснеш.
3. Ако се докаже, че не си поредният лъжец (без да се обиждаш, защото има много, които се представят за някой, а всъщност не са) може и да си променя мнението след, като изчезне точка 1.
4. Също така, разбира се, някой да се заеме с обучението ти и да ти помага.
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
Аватар
zxcv ;>
Потребител
Потребител

Име в игра: vijdam va dvoino ;x

Мнениеот Faster » 23 Яну 2014, 09:57

Знам ,че правилата са си правила. И аз си чаках двата месеца и съм чакал и още два докато се утвърдя и да покажа , че съм постоянен и че имам познания . Няма смисъл да ставам банален че от няколко дена не съм влизал заради лошото състояние на компютъра ми , но до този момент от както играя в тази верига винаги съм бил редовен и което съм забелязал и uBaHa е много редовна много често съм я засичал дори и в късните часове посред 1 часа сутринта да е в сървъра . Ако Люси е съгласен все пак може да и се даде пробен период . А за демото как се записва и къде се запаметява има много колеги които с удоволствие ще я научат.
uBaHa ще ти дам За при едно условие , трябва да влизаш редовно в форума и да следиш нещата и от тук да ние сме админи в сървъра , но и тук сме нужни за да изказваме своите мнения за демота , а и да проверяваме дали няма пуснати и теми за самите нас ,че сме взели погрешна преценка!
Faster

Мнениеот uBaHa » 23 Яну 2014, 10:05

А за демото вече се научи :) Слагам го в конкретната папка cs, пускам cs, пиша playdemo ( в конкретния случай беше ivana) и зяпам :). Искам да подчертая че е нормално да не знам какво е демо като никога не ми е е налагало да го използвам. Но до колкото видях в първата ми тема ( оплакването от Компот) има потребители които ще ми кажат тънкостите.
Не знам какво трябва да се доказва.
Стъпките в играта са ми следните.
1. Пускам CS
2. Пиша в конзолата - cl_sidespeed 999
3. Влизам в сървъра и пуцам наред :)

Понеже влизам предимно в късните часове а тогава се навъртат хакерчета, искам одобрението ви за да мога само 2 неща gag и ban. За гаг мисля че много играчи ще се съгласят че често срещат изрази от типа ( *** Maika ti , v us**ta, da ti *** ****** и други от този сорт.)
Поздрави
Аватар
uBaHa
Потребител
Потребител

Име в игра: uBaHa

Мнениеот pe6pi » 23 Яну 2014, 10:20

Според мен започни да правиш демота на хакери и псуващи но първо ако няма админ съобщаваш във чата на форума,и след 2 месеца пак се пробвай за админ!
Изображение
Аватар
pe6pi
Потребител
Потребител

Име в игра: pe6pi

Мнениеот IYI » 23 Яну 2014, 10:33

Да много пъти съм те засичал,но мисля,че...
1-во Трябва да се запознаеш добре със правилата !!!
2-ро Да научиш всички видове хакове (или поне основните-често използваните).
3-то Да бъдеш по-активна във форума !!!
4-върто Да сигнализираш тук във форума минимум 5-има хакера със предоставени доказателства Демо,за да преценим,че за в бъдеще,ще си полезна за екипа !!!
5-то Във този сървър в който кандидатстваш,може да се похвали с най редовната администрация от всички сървъри което е много добре :) но на този етап мисля,че сме доста голям екип !!!!

п.п Нищо лично,за сега съм Против !!! Аргументите съм ги казал по-горе. (handshake)
Глупакът никога не може да бъде някой, но винаги може да бъде всеки.-Хърбърт Уелс
Аватар
IYI
Потребител
Потребител

Име в игра: IYI

Мнениеот Doktora » 23 Яну 2014, 11:28

GGeorgiev написа:Бих казал че въпреки двата месеца и макар че правилата са си правила би трябвало да и се даде шанс все пак тя е редовна и би трябвано да разбира от хакерите щом докладва нека да се пробва и без това Люси постоянно натяква че няма достатъчно админи онлайн а тя е горе долу редовна :)

На това мнение съм и аз.
Аватар
Doktora
Потребител
Потребител

Име в игра: Dido

Мнениеот SladuR » 23 Яну 2014, 12:33

И аз съм За. Редовно е момичето. Аз бих помогнал малко с командите да научиш как най-лесно се прави демо и т.н. И аз имах няколко години цс зад гърба си, но не знаех как се прави демо, къде се пуска и как да играя с хак. Това не ми пречеше да разпознавам играчите с непозволени средства. Остава изискването за минимум 2 месеца. Съвсем искрено казвам, че аз се бях регистрирал в сайта ви само за да мога да пиша в чата. Тоест да извикам админ. Тук-там ако съм прочел някоя тема. Естествено сега ги преглеждам постоянно, но за мен това не е важен критерий за отказ. По време на теста може да се види дали взема участия в форума.
Аватар
SladuR
Админ
Админ

Име в игра: SladuR

Следваща

Назад към Неодобрени кандидатури