Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

ДРУГО - Оплакване от Demented # sad

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

ДРУГО - Оплакване от Demented # sad

Мнениеот Schweppes » 26 Яну 2014, 03:25

1. Вашият nickname, с който сте били gag-нати: w0xer old school
2. Вашето IP: 89.215.91.108
3. Nickname на администратора: DementeD # sad ?!
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): Несправедливо сложен гаг
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор): "Админа" Petrov* реши че му преча по някакъв начин и влезна в другия отбор да ме "гони".. след 1 мап и г/д половина все още играех в сървъра и от време на време го питах.. какво стана няма ли да ме гони вече.. Та """админа""" sad реши че трябва да ме гагне..
6. Демонстрация/Изображение: DEMO - DOX.bg
7. Сървърът, в който е направено доказателството: D2 Only
R.I.P † 18.04.2015 † R.I.P
Schweppes
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: Нямам

Re: Оплакване от Demented # sad

Мнениеот Petrov* » 26 Яну 2014, 03:31

Значи изобщо не е несправедлив гага, този не млъкна изобщо не беше от време на време да ме занимава с неговите комплекси, а просто не млъкна сигурно 20 минути... Преди това даже обиди бахур много грозно и го гагнах аз.. след това не млъкна да се заяжда... Точно си е справедлив гаг ;) Разбери приятел, че не се избиват комплексите вътре в играта !!! Запомни го защото няма да ти е последният гаг... А ако продължаваш да обиждаш ще има и БАНН накрая
Аватар
Petrov*
Потребител
Потребител

Име в игра: Petrov*

Мнениеот Schweppes » 26 Яну 2014, 03:36

Комплекси? Играя си играта предишния мап и решавате с тоя BAHURRRR да ме гоните? Аз ти го написах ти освен с правата си с друго не можеш да ме изгониш от сървъра! Тука не става въпрос за гагът който ти ми сложи а този който ми сложи sad.. Мнението ти е спам и мисля че би било добра идея да бъде изтрито.. И в крайна сметка причината по която Petrov* реши да ме изгони е че съм влязъл в сървъра и съм почнал да убивам неговия приятел BAHURRR докато си пробваха някакви бъгове по картата.. Значи друг път като влезна в сървъра трябва да го питам "Може ли да играя?"..
Schweppes
Потребител
Потребител

Мнениеот Petrov* » 26 Яну 2014, 03:58

Значи ти още от влизането ти започна да спамиш в сървъра ... направих се на луд да не ти обръщам внимание 2-ро. Ника ти беше подигравателен и него го игнорирах... 3-то Направих ти устна забележка (колко благородно бих казал от моя страна вместо да ти ударя гаг веднага) ти не ме отрази изобщо.. 4-то Изрече доста грозно и неприлично изречение... Защо изобщо се мислиш за хитър с тези оплаквания тук ????
Аватар
Petrov*
Потребител
Потребител

Име в игра: Petrov*

Мнениеот Schweppes » 26 Яну 2014, 04:20

Не съм спамил.. Искам да те питам кой си ти че да те питам дали мога да играя в сървъра когато влезна? Не искаше ли да ме гониш след като съм убил приятеля ти просто защото вие не сте играели, а аз не съм попитал дали ще играете? И продължаваш да пишеш за моето поведение в сървъра.. темата няма нищо общо с него.. Нито това zemi в HUD-a.. И пак пишеш за това което аз съм направил в сървъра.. тия права са ти за това.. ДА ГИ ПОЛЗВАШ КОГАТО НАПРАВЯ НЕЩО, а не да си правиш каквото искаш с тях.. явно от това което пиша до сега и грам не ти влиза в главата.. има ли смисъл да си губя времето с теб? НЕ! Чакам някой друг с мнение по темата и най-вече някой с червено име.
4-то Изрече доста грозно и неприлично изречение...
За което си получих наказанието. Демек не виждам
смисъл да повтаряш за това изречение в всеки твой пост..
Schweppes
Потребител
Потребител

Мнениеот Kacamun » 26 Яну 2014, 11:40

Малее докъде стигат някой хора,да пускат теми за гагване и да продължават да спорят и да провокират...заключвайте и хварляйте в коша ,че такива немога да ги издържам....
Аватар
Kacamun
Потребител
Потребител

Име в игра: Kacamun

Мнениеот d3v1lk1nG » 26 Яну 2014, 11:49

Schweppes написа:
4-то Изрече доста грозно и неприлично изречение...
За което си получих наказанието.

Демек аз пък не виждам ти за кво се оплакваш ? Малко по смислени теми пускайте ако може :)

Дотук и 2-те ти теми са безсмислени при положение че даже в тази казваш че си виновен,а в другата не разбирам от кво се оплакваш
Аватар
d3v1lk1nG
Потребител
Потребител

Име в игра: d3v1lk1nG

Мнениеот Admin » 26 Яну 2014, 12:54

Само от твоето оплакване разбирам, че си прекалил.
Край с поредната тема, целяща злепоставяне на админи.
Изображение
CS MegaGaming във
Изображение
Изображение
Аватар
Admin
Администратор
Администратор

Име в игра: demon

Назад към Други