3. Nickname на администратора: Petrov*
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): Писане в HUD без причина..
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор): Ударил ми headshot и се радва момчето и ми пише "zemi" баш на hud.. И друга тема бях писал по тази причина.. преди много време..
6. Демонстрация/Изображение: Screenshot #1- PicBG.net Screenshot #2 - PicBG.net
7. Сървърът, в който е направено доказателството: D2 Only
ДРУГО - Оплакване от Petrov*
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
10 мнения
• Страница 1 от 1
ДРУГО - Оплакване от Petrov*
R.I.P † 18.04.2015 † R.I.P
- Schweppes
- Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Нямам
Re: Оплакване от Petrov*
Tемата не по образец, защо се оплакваш не разбирам набил ти е 1 глава и xoп за оплакване....Mного добре е правил PETROV
-
s1k1d1k_4akala - Потребител
- Име в игра: Elite[BG]xaxa
Преди да се изказваш не подготвен и да спамиш ще те посъветвам да прочетеш темата още 1,2 пъти.
По този цитат не виждам как реши че пиша това оплакване защото ми е ударил head.. И ако може да ми кажеш кое не и е по образец на темата.."Ударил ми headshot и се радва момчето и ми пише "zemi" баш на hud.. И друга тема бях писал по тази причина.. преди много време.. "
- Schweppes
- Потребител
Мойто момче ти се радвай, че го обърнах на майтап с това ЗЕМИ, след като изрече тия вулгаризми извинявам се но ще ги повторя "Искаш ли да ти го дам да го лигавиш мършо" нали се сещаш, че това изречение дава доста ясен пример какъв си всъщност
-
Petrov* - Потребител
- Име в игра: Petrov*
Това не беше отправено към теб.. Още спам.. не виждам какво коментираш по темата.. имам доказателство на което се вижда нарушение от твоя страна и очаквам някой по висш да вземе мерки Това го казах на този "sad !?" след като и той ме обижда .. поне 5 пъти ми каза "инвалид".. И пак го написвам.. тука не става въпрос за мойте постъпки а за твойте нарушения. Ти ме гагна след мойте думи. Следва и на теб да ти сложат предупреждение след нарушението ти
- Schweppes
- Потребител
Явно мозъчето ти още не е толкова развито за да забележиш или проумееш защо пиша за твоите нарушения.... Не забелязваш ли, че те са повечко и доста по сериозни от моето ... И няма значение към кого е отправено изречението, просто не искам да виждам и няма да толерирам такива изрази от теб и който да било друг
-
Petrov* - Потребител
- Име в игра: Petrov*
Мозъчето ми е по-развито от твоето и ти с всеки следващ пост го доказваш.. Тука не виждам защо слово-съчетанието "сериозно нарушение" трябва да заема някакво място.. Пак ти го казвам -> Аз направих нарушение и бях наказан с GAG.. Защо тогава и на теб не ти сложат предупреждение? Или тук на администраторите само след грешен бан ще им правим нещо? Пък другите права да си ги ползват както им дойде? Не виждам смисъл да пишеш повече по темата.. До сега само спамиш и покрай теб и аз го правя..
- Schweppes
- Потребител
Скоро ще се оплакват, че пишем и в чата... С тия правила няма и да се учудя....
Рано пиле рано пее, но второто мишле изяжда сиренцето
-
ABRA - Потребител
- Име в игра: ABRA
Независимо какво си направил.. щом е против правилата аз имам право да се оплачва.. тъй че горният ти пост е чист спам..
Оплаквай се за правилата другаде, а не в тази тема.
Оплаквай се за правилата другаде, а не в тази тема.
- Schweppes
- Потребител
Админа, че е нарушил правилата съм съгласен и отнася забележка, но ти се радвай, че за подобно писане не си получил бан.
Не искам тези съобщения да се ползват за щяло и нещяло, но за едно земи да пускаш цяла тема също не го разбирам.
Темата приключи.
Не искам тези съобщения да се ползват за щяло и нещяло, но за едно земи да пускаш цяла тема също не го разбирам.
Темата приключи.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
10 мнения
• Страница 1 от 1