Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

ДРУГО - Само да си видите

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

ДРУГО - Само да си видите

Мнениеот Fox82 » 26 Яну 2014, 23:37

Няма да пускам тема за оплакване по образец срещу Demented # sad ,че вече много му стана и като чета колко издънки има ,да стане така че да му махнете правата .Па то из ще изляза виновен по вашите критерий ,ако някой изгледа демото ми .А аз ще го кача и искам да ми кажете къде е моята вина за получен гаг? Вижте какво прави ;
1 Го питам защо мести мен в друг тим при положение че сме равни ,след което забелязах че той искал да се премести .Ми като иска да се премести за вас админите мисля че е супер лесно нали?
2 Гаг ми е за това че надъхвам моя тим с думите "искам да мрат ,Go go go. Това се казва спортсменско надъхване на тима ,без да отправяно към точно даден играч .Та ето гледайте :
http://dox.bg/files/dw?a=d4a52c131e
Аре да коректно всичко,да е по образец:
За оплакване от Админ:
1. Вашият nickname, с който сте били gag-нати:Fox
2. Вашето IP:
3. Nickname на администратора:Demented # sad
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата):
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор):Виж по горе съм обеснил
6. Демонстрация/Изображение: Вижте къде и как да намерите и качите снимките и/или демо :Има го по горе
7. Сървърът, в който е направено доказателството:Cs dust2 only
Аватар
Fox82
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: Cs

Re: Само да си видите

Мнениеот awaq » 26 Яну 2014, 23:55

Офтопик:
Определено нещо ти има на тебе върви се лекувай :)

НОВО 10. Забранено е на потребители да коментират теми в раздел Оплакване от Модератор или Сървър Администратор.В раздел Оплакване от Модератор или Сървър Администратор имат право да пишат Екип банове и участващите Админ и Потребител, допуска се писането и от друг Администратор, само ако се е запознал с предоставените демота.
Последна промяна MORTAL на 27 Яну 2014, 08:55, променена общо 2 пъти
Причина: Offtopic
But no matter what someone did or what we think someone has done we always have to treat him with respect. We have come a too long way as a civilization to just abandon this principal.
Аватар
awaq
Потребител
Потребител

Име в игра: спрях да играя

Мнениеот Fox82 » 27 Яну 2014, 00:29

awaq написа:Определено нещо ти има на тебе върви се лекувай :)

И какво ми има ? Ти прегледа ли демото или така за спорта да удариш някой спам? Уж се пишете че сте сериозни тук ,ма като гледам май повечето сте за някое и друго обучение, да ва прати Главния ! Като сте админи и се дразните от това което пишат хората ,не чете те ве,а четете кога се пише нецензурни работи !Мен вчера ме псуваха най-малко 10 човека , поне на ден 100 се опиват да ме дразнят ,ако трябва да тръгвам да качвам демо за всеки, то отиде само да седя в сайта ви.Просто искам когато заслужам наказание да има за какво да е!Ето вчера псувах и аз един, че не ми издържаха нервите накрая ,след 10 мин.му поредни псувни срещу мен и Админа ме наказа с гаг ,.Да съм се оплакал от него ,а? Науче те се да бъди те коректни ,тогава няма да пиша нито аз нито който и да е .Явно е че тоя нов админ греши и трябва да се поговори с него.Вижте колко оплаквания натрупа за себе си за кратко време ,а в кандидатурата му писаха "че бил кротък ,играел си и не се заяждал " (giggle) пък той милия даже като прави бан не си пази и демотата .Аре ходи сега ми кажи при кой да се лекувам

П.С. Само да ти кажа още нещо ,че отговора ти , по вашите правила си е чиста обида ,защото ме изкарваш луд и подлежиш май на наказание . Така отговаряте повечето админчета тука, надули са се че има те правила и край вече.
Аватар
Fox82
Потребител
Потребител

Мнениеот awaq » 27 Яну 2014, 03:28

Аз ти казах не си добре за твоите години не ти отива, върви по добре във някой я друга верига че твоите драми тука не ги искам поне аз :) или си намери жена че явно като гледам нямаш какво да правиш освен да говориш простотии :)

НОВО 10. Забранено е на потребители да коментират теми в раздел Оплакване от Модератор или Сървър Администратор.В раздел Оплакване от Модератор или Сървър Администратор имат право да пишат Екип банове и участващите Админ и Потребител, допуска се писането и от друг Администратор, само ако се е запознал с предоставените демота.
Последна промяна MORTAL на 27 Яну 2014, 08:56, променена общо 2 пъти
Причина: Offtopic 2
But no matter what someone did or what we think someone has done we always have to treat him with respect. We have come a too long way as a civilization to just abandon this principal.
Аватар
awaq
Потребител
Потребител

Име в игра: спрях да играя

Мнениеот d3v1lk1nG » 27 Яну 2014, 12:39

Офтопик:
awaq написа:
Аз ти казах не си добре за твоите години не ти отива, върви по добре във някой я друга верига че твоите драми тука не ги искам поне аз :) или си намери жена че явно като гледам нямаш какво да правиш освен да говориш простотии :)

(y)
Аватар
d3v1lk1nG
Потребител
Потребител

Име в игра: d3v1lk1nG

Мнениеот Admin » 27 Яну 2014, 13:49

Демото не ми тръгва, ако може направи снмки и ги качи за да видя цялата ситуация, но ако гагването е заради спам виж правилата и по точно Чл. 6. Флудът с радио команди като "Go Go Go!" e ЗАБРАНЕН, защото така дразните съотборниците си и им пречите да чуват противниците си!
Все пак искам да разгледам ситуацията.
Изображение
CS MegaGaming във
Изображение
Изображение
Аватар
Admin
Администратор
Администратор

Име в игра: demon

Мнениеот Fox82 » 27 Яну 2014, 14:59

Admin написа:Демото не ми тръгва, ако може направи снмки и ги качи за да видя цялата ситуация, но ако гагването е заради спам виж правилата и по точно Чл. 6. Флудът с радио команди като "Go Go Go!" e ЗАБРАНЕН, защото така дразните съотборниците си и им пречите да чуват противниците си!
Все пак искам да разгледам ситуацията.

Съжалявам обаче съм препокрил демото! Не знам защо не ви се отваря демото обаче Go go go ,не съм го използвал постояно ,а просто описах какво съм написал за надъхам тима от който играх ,против тима на админа ,след което тоий ми каза ,че ако още веднъж напиша това ще изпатя ,и след като го убих през стената веднага на следващата врътка получих гаг.
Все пак ще направя възможно да видя дали мога да направя снимки и да кача .Но интересно е защо админа вече от 3 или 4 оплаквания срещу него не влиза да се защити ,а само в едно от оплакванията влезна и гузно каза нямам демо?
P.S.Съжалявам и на мен не ми дава да отворя демото ,явно има някакъв проблем с моето CS ,не знам защо,но следващия път ще направя дирекно снимки по време на игра ако попадна в такава ситуация .Но все пак нека и той да коментира та да видим ,защо е решил да сложи гаг ?
Последна промяна Fox82 на 27 Яну 2014, 15:13, променена общо 1 път
Аватар
Fox82
Потребител
Потребител

Мнениеот mrtv » 27 Яну 2014, 15:12

Тази тема е безсмислена, аз бях вътре и този gag си е на място защото той системно спамеше.
Аватар
mrtv
Потребител
Потребител

Име в игра: mrtv

Мнениеот Fox82 » 27 Яну 2014, 15:20

mrtv написа:Тази тема е безсмислена, аз бях вътре и този gag си е на място защото той системно спамеше.

Ей боже аз все съм ви очите ви ей.Кажи какво точно спамих,кажи да те видим ? Видя че Люси е написал че за спам мога да получа гаг и веднага седна да лъжеш!Да взема всеки път да снимам кой спами и обижда а вие си траете а? Значи не ядосвайте ще седна един ден и ще почна да снимам наред кой какво прави от вас админите за да ви види Люси ,до къде сте я докара ли.Чесно ви казвам най-мразя лъжата и за такива лъжливи подкрепи от админ за колега админ съм дебнел по един месец с доказателства за да им изкарам кирливите ризи.Просто тука не ми се занимава с вас честно! Ма ще ми падне пердето и някой ще изгори затова че сте много отворени лапета.
Аватар
Fox82
Потребител
Потребител

Мнениеот mrtv » 27 Яну 2014, 15:40

Не подкрепям, каквото съм видял това казвам. А ти спри да отговаряш след всеки пост.
Аватар
mrtv
Потребител
Потребител

Име в игра: mrtv

Следваща

Назад към Други