Така, вчера вечерта(02.02.2014) играех в Clasica na CS MegaGaming, с мой приятел.Следователно на даден рунд, в който оставаме 1в1, той ме хитва през кашон и след това ме убива, и даден админ му слага бан за WallHack. Така, при положение , че снощи е коментирана темата, но е заключена и не мога да дам коментар като играч в случая на бана. Искам да изкажа много слаба оценка за админа,който сложи бана. И да му дам съвет, че един играч който те съмнява, ти трябва да го следиш с саунд(слушалки задължително) и пълна концентрация, в всички негово движения.Защото при такава грешка, се вкарваш в много конфузна ситуация и ставаш за смях.И такива админи преди години, им отнемах правата защото гонеха хората от сървърите, с прекаляване на правомощия и т.н. Да дойдем на моето оплакване, то е към админ "Kev1n".Развръзката е следната, когато другия админ слага бан на моя приятел. Аз започвам да питам защо му е сложен бан познавам го от 11 години, и знам за какво иде реч.След което получавам моментално, без никакво обяснение "ГАГ" от Кевин. Без обида, без заплахи , без каквото и да било аз получавам гаг.И няма как да се разбера с който и да било в сървъра, за бана и т.н.При което всеки на мое място може да се постави, и да ме разбере как съм побеснял в нас и колко съм почнал да блъскам и троша,заради такива админи. Наложи се да се прехвърлям в друг сървър за да се консултирам с адекватен админ, който да ме упъти какво да направя.
За повече информация за хейтърите:
1.Главен Админ съм бил 6 години в сървари.
2.Играл съм професионално тази игра, за което са ми заплащали и подсигурявали всичко.
3.Ходил съм по турнири из цялата страна. Играл съм с едни от най добрите в България, и мога да говоря още много, но няма смисъл.
Искам само да кажа че целта ви е, да се държите коректно с играчите.Когато слагате бан на хакер, не да му слагате бан за 4 седмици а Перманентен, за да не може да влезне отново след изтичането му!И да можете да привличате добри играчи в сървърите ви. Да вдигнете нивото на игра, и да има повече посещаемост.
ДРУГО - Оплакване към Kev1n
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
10 мнения
• Страница 1 от 1
-
KIRO LUDIQ - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: KIRO LUDIQ
Re: Оплакване към Kev1n
Мисля, че е прав относно бановете. На същото мнение съм, че след 4 седмици играча пак може да си влиза с хак (малко хора си взимат поука), или пък още по-зле - да изпрати смс.
Fall down seven times, stand up eight
-
samanta - Потребител
- Име в игра: samanta
Радвам се че има и такива хора в сървърите които са играли професионално и т.н ,а колкото до другото прочети правилата има една точка която гласи че решение на админ НЕ се оспорва ,ето за това е гага ок може да е сбъркал с бана но по добре да се пусне оплакване и всичко да си мине по реда нищо лошо не казвам просто е такова правилото и така се прави
-
d3v1lk1nG - Потребител
- Име в игра: d3v1lk1nG
d3v1lk1nG написа:Радвам се че има и такива хора в сървърите които са играли професионално и т.н ,а колкото до другото прочети правилата има една точка която гласи че решение на админ НЕ се оспорва ,ето за това е гага ок може да е сбъркал с бана но по добре да се пусне оплакване и всичко да си мине по реда нищо лошо не казвам просто е такова правилото и така се прави
10 +
-
Batmana - Потребител
- Име в игра: ,
d3v1lk1nG написа:Радвам се че има и такива хора в сървърите които са играли професионално и т.н ,а колкото до другото прочети правилата има една точка която гласи че решение на админ НЕ се оспорва ,ето за това е гага ок може да е сбъркал с бана но по добре да се пусне оплакване и всичко да си мине по реда нищо лошо не казвам просто е такова правилото и така се прави
Съгласен съм с теб, както и с това че има правила , които трябва да се спазват. Но, при положение че приятел ме викна, да пострелям с него в този сървър и играя от няколко седмици тук.Не мисля че това е начинът да предупредиш някой какво да направи. Все пак си админ и трябва първо да предупредиш, след това да действаш! Знаем ги нещата , нищо лично и лошо!
-
KIRO LUDIQ - Потребител
твоя приятел да предостави демо че не е хакер, темата по образец,знаеш щом си бил админ, и ще му се махне бана ако е чист играча разбира се
-
Bat-Miro - Потребител
- Име в игра: [Speed Zone] ^^ Mirelka ^^
Чл. 14. В никакъв случай не се оспорва решение взето от Администратор в сървъра ( визирам - поставен БАН на друг играч и/или преместване на играчи в отборите за балансиране на силите ) - за неправомерно поставен БАН се ползва Тази тема
Това е правилото, за което ти говорят колегите, а доколкото то kev1n-- напоследък наистина много преувеличава, но не аз съм човека, който може да предприеме нещо. Виждам, че споменаваш, че си бил главен администратор 6 години - за тези 6 години би трябвало да си се научил, че без доказателство не се постига нищо (имам предвид демо или snapshot). Не, че е трудно да се вадят логовете, но това също не го решавам аз, защото все пак ситуацията не е кой знае колко /сериозна/. Няма да заключвам демото, може да искаш да добавиш нещо и след мен - все пак съм махнал бана още снощи на твоят приятел и се надявам да няма проблеми от тук натам.
Това е правилото, за което ти говорят колегите, а доколкото то kev1n-- напоследък наистина много преувеличава, но не аз съм човека, който може да предприеме нещо. Виждам, че споменаваш, че си бил главен администратор 6 години - за тези 6 години би трябвало да си се научил, че без доказателство не се постига нищо (имам предвид демо или snapshot). Не, че е трудно да се вадят логовете, но това също не го решавам аз, защото все пак ситуацията не е кой знае колко /сериозна/. Няма да заключвам демото, може да искаш да добавиш нещо и след мен - все пак съм махнал бана още снощи на твоят приятел и се надявам да няма проблеми от тук натам.
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
-
zxcv ;> - Потребител
- Име в игра: vijdam va dvoino ;x
Да,прочетох всичките правила тук.Предполагах за демото което се изисква от моя страна да представя, но съм 48ч на работа (днес и утре) за това други ден, ако се налага ще го дам.А за моят приятел вече е коментирано и решено, за което Благодаря.
-
KIRO LUDIQ - Потребител
Не мисля че ще се наложи да го даваш , и Ние благодарим за разбирането и ти пожелаваме приятна игра в сървърите ни
-
d3v1lk1nG - Потребител
- Име в игра: d3v1lk1nG
Окей, сега ще заключа темата, за да не се превърне в чат, ако искаш след работа ми пиши ЛС, за да ти я отключа и да дадеш линк към демото - ако го сметнеш за нужно. Лека работа ти желая!
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
-
zxcv ;> - Потребител
- Име в игра: vijdam va dvoino ;x
10 мнения
• Страница 1 от 1