Имам въпрос специално до най-главния Админ Люси ,защото когато питам някой админ "не трябвали даден играч , който сам си е публикувал снимка на която се вижда че играно с хак, а и който я видял тая снимка и е нормално мислиш разбира ,че реално е използвано не позволено средство във ВАШАТА ВЕРИГА СЪРВАРИ ", повечето админи заобикалят въпроса ми или ми отговарят с със смешни отговори ,ще задържа да цитирам точните цитати от тях.И тъй като вече на 2 ти повдигам въпроса и никой не взима мерки на очевидното ,а даже вчера беше баннат и после последва най- смешното което стана , че на демото се вижда че пак си цепи с хак, но банна му е премахнат ,та Админ Люси я ти моля ти се разреши въпроса трябва ли тоя играч да има бан или не .Ето ти едно малко доказателство с което той самия се хвали.
http://dox.bg/files/dw?a=b16797dc2b
Настоявам ти да си дадеш експертното мнение.
Мисля че не си му гледал и темата и демото му та ето ти още малко материал
viewtopic.php?f=113&t=5388
Специано за Люси
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
8 мнения
• Страница 1 от 1
-
Fox82 - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Cs
Re: Специано за Люси
Ако веднъж е бил баннат за хак и отново играе с хак то тогава трябва пермамент бан според мен а ти фокс направо си опасен нямам думи
-
Batmana - Потребител
- Име в игра: ,
Fox82 написа:Имам въпрос специално до най-главния Админ Люси ,защото когато питам някой админ "[color=#FF0000]не трябвали даден играч , който сам си е публикувал снимка на която се вижда че играно с хак, а и който я видял тая снимка и е нормално мислиш разбира ,че реално е използвано не позволено средство във ВАШАТА ВЕРИГА СЪРВАРИ ",[/color] повечето админи заобикалят въпроса ми или ми отговарят с със смешни отговори ,ще задържа да цитирам точните цитати от тях.И тъй като вече на 2 ти повдигам въпроса и никой не взима мерки на очевидното ,а даже вчера беше баннат и после последва най- смешното което стана , че на демото се вижда че пак си цепи с хак, но банна му е премахнат ,та Админ Люси я ти моля ти се разреши въпроса трябва ли тоя играч да има бан или не .Ето ти едно малко доказателство с което той самия се хвали.
http://dox.bg/files/dw?a=b16797dc2b
Настоявам ти да си дадеш експертното мнение.
Мисля че не си му гледал и темата и демото му та ето ти още малко материал
viewtopic.php?f=113&t=5388
То не че се отнася до мен това нещо ама нищо не разбирам от въпроса ти
100 пъти повтори че за теб работят хора, е това нормално ли е ......
нямам думи
-
Vito - Потребител
- Име в игра: Vito
Да видях снимката и няма да банна някой само по нея, ако е хак ще го хванем, не мисли, че чакаме на теб вече сме го обсъдили с колегите а относно махнатия бан, така е преценил човек от Екип банове, подкрепен от админ след прегледано демо.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
Admin написа:Да видях снимката и няма да банна някой само по нея, ако е хак ще го хванем, не мисли, че чакаме на теб вече сме го обсъдили с колегите а относно махнатия бан, така е преценил човек от Екип банове, подкрепен от админ след прегледано демо.
Благодаря за бързия отговор , но няма никаква логика.Пример ще ти дам ,ако даден "убиец"сам се заснеме как извършва престъпление и го публикува публично ,то той не е "престъпник "ли? Или трябва да бъде заловен и наказан след като някой него заснеме как извършва следващото си престъпление ли ,според твоята логика? Я се замисли ,че ти по тоя начин всички правила за хакери който си написал за вашата верига ,те автоматично отпадат щом снимките не са доказателство тука? Ми я погледни и демото му ,а не се доверявай на Екип банове щом има 2 сигнал че тоя играч е съмнителен ,ми ако човек на някой админ ,а?Та той с тая снимка според мен ви се "изплюл" в лицето че ви прави на луди и бан за него не важи,не се ли усещаш? Виж всичко ми стана ясно откъде идва проблема с толкова много хакери тука,виж си само списъка с Банлиста -24 страници с хакери .,не ли е малко прекалено? Но затова което мисля за тоя проблем ще го споделя след около 2 месеца когато си постигна целта ,защото ще получа бан за думите си ,но ти обещавам че като стигна целта си тогава ще го напиша публично,до тогава аз повече няма да влизам и да чета в сайта ви какво става защото е безсмислено ,просто ще използвам чата да докладвам за хакери ,защото ги мразя тия мизерни мързеливци който не седна и да се опитат да постигна нещо елементарно в живота си!!!
До тук бях ,споко няма да досаждам вече!!!!
-
Fox82 - Потребител
- Име в игра: Cs
извинявам се че се намесвам но снимка и демо с хвалби .. стига бе човек играй радвай се хвани някой хакер. Не се занимавай с дреболии Някои хора отделят 1.3та от играта си за да се занимават с тези работи не се трови млад си още Нали знаеш днеска се отърва утре не Пий 1 бира
-
Pyce - V.I.P.
- Име в игра: BOOBS
Fox82 написа:Благодаря за бързия отговор , но няма никаква логика.Пример ще ти дам ,ако даден "убиец"сам се заснеме как извършва престъпление и го публикува публично ,то той не е "престъпник "ли? Или трябва да бъде заловен и наказан след като някой него заснеме как извършва следващото си престъпление ли ,според твоята логика? Я се замисли ,че ти по тоя начин всички правила за хакери който си написал за вашата верига ,те автоматично отпадат щом снимките не са доказателство тука? Ми я погледни и демото му ,а не се доверявай на Екип банове щом има 2 сигнал че тоя играч е съмнителен ,ми ако човек на някой админ ,а?Та той с тая снимка според мен ви се "изплюл" в лицето че ви прави на луди и бан за него не важи,не се ли усещаш? Виж всичко ми стана ясно откъде идва проблема с толкова много хакери тука,виж си само списъка с Банлиста -24 страници с хакери .,не ли е малко прекалено? Но затова което мисля за тоя проблем ще го споделя след около 2 месеца когато си постигна целта ,защото ще получа бан за думите си ,но ти обещавам че като стигна целта си тогава ще го напиша публично,до тогава аз повече няма да влизам и да чета в сайта ви какво става защото е безсмислено ,просто ще използвам чата да докладвам за хакери ,защото ги мразя тия мизерни мързеливци който не седна и да се опитат да постигна нещо елементарно в живота си!!!
До тук бях ,споко няма да досаждам вече!!!!
Твоята "логика" е безпочвена още в самото начало.Примерите ти също.Няма правило,писано,неписано,където да се споменава,че ако играч постигне над съответен процент HS в сървър,той непременно използва хак.Затова и никой не може да ти даде окончателен отговор на запитването ти.Играча може да си е пуснал fy_pool_day да е имало 10 афк-та да им е разбил главите и да е постигнал подобен процент,а ти защото си МЕГА,ГИГА,УЛТРА разбирач да отсечеш - ТОЙ ИЗПОЛЗВА ХАК/Скрипт.Няма логика,донеси 1 демо ще ти го прегледат и ще ти обяснят защо не ти го побира мозъка,че няма нищо в играта на съответния играч.Това което ти написах няма смисъл,ако ти действаш по твой собствени ПРАВИЛА,които си вземаш под внимание и на нас не са ни известни : ).
-
Mr.Black - Потребител
- Име в игра: Mr.Black
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
8 мнения
• Страница 1 от 1