. Вашият nickname, NRg | Energy Style ^
2. Вашето IP: 95.87.28.247
3. Nickname на администратора:Blade
4. Нарушеното правило - -
5. Разяснение Явно не се обръща внимание на играчите .. Написах не само аз а още2ма човека че има афк , говорим за 5 6 рунда и нагоре , и не се взеха мерки. Моля колегата да си погледне сега демото и да си помисли длаи трябва да се обръща внимание на потребителите или така ще се продължава .... На админ чата на другия чат писах аз , а и на демото се вижда че не само аз пиша.. Да се погледне демото не е голямо но е достатъчно да се види !
6. Демонстрация/ http://dox.bg/files/dw?a=bad14ae22a
7. Сървърът, в който е направено доказателството: Дъст2онли
Още с влизането ми направиха проблем че следя играта като съм спектатор .... А после не се взеха никакви мерки ....
ДРУГО - Оплакване от Blade
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
8 мнения
• Страница 1 от 1
-
Energy Style ^ - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: NRg | Energy Style ^
Re: Оплакване от Blade
LoShaTa LaDy написа: Чл. 17. ЗАБРАНЕНО е играч да стой спектатор или афк в сървърите, при това положение Админа е длъжен да Ви кикне или банне ако продължите да се връщата и пак да стойте спектатор.
Така като гледам не само админа май е нарушил правило. При наличие на админ в сървъра ти също си спектатор. В демото се вижда, че друг админ те пита защо си спектатор - твоя отговор - гледаш играчите. При наличие в един момент може би на 3 админа (таба е бъгнат, но по никовете на играчите са поне 3 в един момент), ти незнам кой гледаш. Също така лично аз не мога да съм сигурен дали това наистина е админ blade. Не 1 и 2-ма човека се пишат така. Доколкото ми е известно колега играе с точен ник B!@De. Този в игра blade.
Тук има, така да го нарека, компромис - хем са те оставили спектатор теб (може би защото доскоро бе част от екипа), хем не са кикнали афк-то.
Чак тема да пускаш за подобно нещо, като бивш човек от колектива, показва твоето уважение към него. Явно никога не си го имал. Или гледаш да не изоставаш от някои други хора и да си вървежен като тях. Ти си знаеш кое е.
-
dzak - Форум Модератор
- Име в игра: dzak
И не само той ! Мисълта ми е че не се следи играта... Целта не ми е да злепоставям админ , а да се видят острани грешките А че съм бил спектатор аз , ако каже Люси да не стоя няма да стоя ... и няма да се интересувам дали сървъра е чист при влизането ми в игра и тн...
-
Не съм гледал демото, но от коментарите ми става ясно, че преди няколко дни имах подобна ситуация в класика.
Бях натиснал М, бях избрал тийм, но не и екип и си седях мъртъв за да мога да гледам някой без да съм спектатор. Написаха, че има афк, но не исках да се издам и не направих нищо по въпроса докато не поставих бан на играча, когото наблюдавах
Бях натиснал М, бях избрал тийм, но не и екип и си седях мъртъв за да мога да гледам някой без да съм спектатор. Написаха, че има афк, но не исках да се издам и не направих нищо по въпроса докато не поставих бан на играча, когото наблюдавах
Лъва и мечката са по - силни, но вълкът никога не играе в цирка ! ! !
-
DINO BG - Потребител
- Име в игра: DINO BG
Energy Style ^ написа:И не само той ! Мисълта ми е че не се следи играта... Целта не ми е да злепоставям админ , а да се видят острани грешките А че съм бил спектатор аз , ако каже Люси да не стоя няма да стоя ... и няма да се интересувам дали сървъра е чист при влизането ми в игра и тн...
Енерджи без лоши чувства ама Люси да не ни е бавачка на всеки един по отделно ли трябва да казва има си правила и като има админ вътре и при положение че те пита, още повече си бил част от екипа и знаеш правилото а то е цитирано по горе.. така че не си прав тук може админа да е гледал някой и просто да не е искал да кикне афк-то за да не се издаде аз съм го правил това нещо..
-
Vito - Потребител
- Име в игра: Vito
Мисля че това оплакване можеше да го пуснеш в администраторският форум ,но щом си решил тук
Офтопик:
Последна промяна d3v1lk1nG на 05 Фев 2014, 13:15, променена общо 1 път
-
d3v1lk1nG - Потребител
- Име в игра: d3v1lk1nG
Вито , да братле , погледни демото и ще разбереш Аз също имам грешка тука за единия админ , но ако се погледне демото ще се разбере ! Аз нямам лоши чуства към никой от колегите ! Всички си ви уважавам и съм си свикнал с вас Просто се изнервих че не се обръща внимание на играта. Радвам се че се задържахме заедно 2 години и нагоре и за по старшите Извинявам се за темата, и се надявам да няма сърдити по темата
Д3вил , за сега съм без права и за това не мога там
Д3вил , за сега съм без права и за това не мога там
-
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
8 мнения
• Страница 1 от 1