Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Разрешено ли е?

ИзображениеАко имате оплакване от админи: тук,

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Разрешено ли е?

Мнениеот Fox82 » 09 Фев 2014, 04:03

Разрешено ли е подсказването, да ли ще е по skype ,дали в къщи играещи двама от лаптопи или други компове,играене от зала? Това ми е чудно защото двама с еднакви IP адреси ,който в началото ги мислехме за хакери и админ nejna mumiq дори излиза да ги гледа на 2 пъти но бяха чисти по неговото гледане и мисля че е прав защото и аз ги гледах ,но се оказаха че си подсказват ,първо защото един от двамата винаги стреляше там където единия са го убили и има хора там и т.н .Примери много за страната им игра ,която постояно съмняваше за wall хакер .Но като написах amx_showip i видях че са еднакви IP и ги попитах защо си подсказват ,то се почна едни обиди към мен ,та даже не искам да ги качвам че днес толкова ме псуваха,никога не съм ял тук толкова .Единия поне изяде бан за 1 ден-ник chavdarcho ,тоя е рацивидис по обиди честно!!! Та ето снимката да видите че тия двамата хубавци .че се опитват да мамят и да ли ще получат наказание ?
http://dox.bg/files/dw?a=aa10702dc5

Значи още едно последно ,от тоя chavdarcho всичко е пропищяло ,то админите го гагват ,то от думи не разбира всеки ден псува като хамалин .Моля вземете мерки ,че ме дразни и ще почна и аз да го псувам ,
Аватар
Fox82
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: Cs

Re: Разрешено ли е?

Мнениеот Faster » 09 Фев 2014, 08:51

Аз докато бях в екипа бях питал как да се отнасям към такъв ако не ме лъже памета при масови обиди както прави този имат право да го бан за ден. И аз лично от известно време го виждам много на наляга на обиди и лошия говор така да се каже . Извинявам се на екипа , ако нямам право да пиша тук . Просто исках да потвърдя това за chavdarcho
Faster

Мнениеот shit happens » 09 Фев 2014, 10:08

"Рацивидис" трябва да е рецидивист ли ?
Аватар
shit happens
Потребител
Потребител

Име в игра: shit happens

Мнениеот IYI » 09 Фев 2014, 10:51

Във правилата на сървъра ясно е записано,цитирам Чл. 16. ЗАБРАНЕНО е подсказването по skype или какъвто и да е подобен начин (например стоенето на единия играч spеctator, който подсказва на другия в игра ),следователно при наличието на такива играчи наказанието е следното,това е от Времетраене на бановете спрямо техните причини-14. Подсказването по skype или какъвто и да е подобен начин (например стоенето на единия играч spеctator, който подсказва на другия в игра )
Наказание от Админ: kick,ако се налага до 1 ден бан !!!
Глупакът никога не може да бъде някой, но винаги може да бъде всеки.-Хърбърт Уелс
Аватар
IYI
Потребител
Потребител

Име в игра: IYI

Мнениеот SladuR » 09 Фев 2014, 11:40

Fox, аз chavdarcho съм го предупредил. И вчера даже играхме заедно и нямаше проблем. Последният път му казах отсега нататък кажеш ли обида-бан за 1 ден. Следващата му реплика беше обида естествено. :) То няма изречение без да напсува някой ей така. :) По темата не е разрешено, но не съм попадал на такъв случай. Дали ще мога да го "хвана" не знам.
Аватар
SladuR
Админ
Админ

Име в игра: SladuR

Мнениеот ViSiOn » 09 Фев 2014, 13:01

Еми няма как да прегледам демото но предполагам че е от ГГ .. може да се пробва да се прместят в различни отбори.Но с такава динамика на игра в ГГ даже и да си подсказват ще им е доста трудно.. което ме навежда на мисълта за Лал.А до това с псувните ще получат един ден 3 бана и вече няма да влизат ...
Еййй много мразя подмазвачи,двуличници,близачи и прочие.
Аватар
ViSiOn
Потребител
Потребител

Име в игра: [Speed Zone] ^^ViSiOn.>< ^^/simsa

Мнениеот Fox82 » 09 Фев 2014, 14:30

Точно за ГГ става въпрос simsa ,но колкото и да е трудно нали се сещаш че само някой да ти каже "надясно,наляво" и играта ти става друга !!! За това давам сигнала да се проследят тия играчи ,защото до колкото разбрах те играят и в Ратс сърварите ви ,а може би и всичките ви сървари . Sladur знам че го наказваш често тоя chavdarcho ,ма той прекалява все си сдържам нервите ,ма тоя ме изкарва от кожата ми вече !
А админ gimme some mo това "Рацивидис" вярно е грешно ,но писах поста в 3 и 30 през нощта и малко ми се спало , извинявам се за грешката ,но по-добре коментирай дадения казус ,а не да даваш безплатни уроци по правопис !
Аватар
Fox82
Потребител
Потребител

Име в игра: Cs

Мнениеот DINO BG » 09 Фев 2014, 14:34

Когато играчите са в един отбора - ДА, разрешено е.
Лъва и мечката са по - силни, но вълкът никога не играе в цирка ! ! !
Аватар
DINO BG
Потребител
Потребител

Име в игра: DINO BG

Мнениеот SNAIP » 09 Фев 2014, 15:51

Аз процедирам така. Видя ли в играта хора с еднакви IP адреси, събирам ги в един отбор. Това го правя, защото често се среща такива потребители да се подпомагат във вземането на левълите. Имам предвид, че се срещат на определено място в картата и единият се оставя на другия да го заколи и особено, когато някой от двамата вече е на нож, за да победи в играта. Това може да се случи и с приятели ползващи различни IP адреси. Такива ги наказвам с бан за 1-2 часа с причина foul play
Иначе за подсказвания в бързия и динамичен гънгейм няма особено голяма логика и трудно се доказват. Така и двамата губят време и се объркват един друг.
Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
Пенсиониран от CS 1.6
Аватар
SNAIP
Администратор
Администратор

Име в игра: SNAIP

Мнениеот shit happens » 09 Фев 2014, 17:21

Chavdarcho в ратс не играе или поне никога не съм го засичал.
Аватар
shit happens
Потребител
Потребител

Име в игра: shit happens

Следваща

Назад към Проблеми/Въпроси