Здравейте ,
защо не направите нещо като черен списък на играчи системно нарушаващи правилата . За вас ще е по лесно като ги видите да ги следите , а а за играчите ще е просто "Стената на Срама" Според мен тъка ще има и по голяма помощ и от играчите.
Примерно както аз съм нов и съм видял някой от черния списък и ще съм готов да го гледам 100% имате играчи които играят с дин. ИП -та и постоянно развалят играта
Предложение :)
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
6 мнения
• Страница 1 от 1
-
Pyce - V.I.P.
- Предупреждения: 0
- Име в игра: BOOBS
Re: Предложение :)
Ти затова си играч, за да играеш, тези които трябва да гледат, си вършат работата, не мисля, че е нужно такова нещо като "Стената на срама".
-
sadvateli.com - Потребител
- Име в игра: ne
може да съм играч но и съм от тези които гледат нормалната игра без хакери и нарушители .Не винаги има админ в сървъра. Сигурен съм че не съм единствен затова си мислех че малко помощ за нас ще е в помощ и за вас.
-
Pyce - V.I.P.
- Име в игра: BOOBS
Pyce написа:може да съм играч но и съм от тези които гледат нормалната игра без хакери и нарушители .Не винаги има админ в сървъра. Сигурен съм че не съм единствен затова си мислех че малко помощ за нас ще е в помощ и за вас.
Постоянно в сървърите има админ. Много рядко за кратък период от време да няма. Когато и да вляза има по 2-3-ма колеги.Това не винаги има админ може да се коментира за някоя друга верига но не и тая.
Рано пиле рано пее, но второто мишле изяжда сиренцето
-
ABRA - Потребител
- Име в игра: ABRA
Съгласен съм с мнението на Абра това е хубаво на нашата верига . Че винаги има админ онлайн много рядко се случва да няма и то за кратак период от време И за това и няма много хакери защото ги хващаме бързо
-
Batmana - Потребител
- Име в игра: ,
Случва се да няма админи. Това е нещо съвсем нормално.
Но това с черния списък е напълно излишно, няма никакъв смисъл от него. Ако искате да докладвате много често има админ във форума, готов да се отзове.
Но това с черния списък е напълно излишно, няма никакъв смисъл от него. Ако искате да докладвате много често има админ във форума, готов да се отзове.
-
dzak - Форум Модератор
- Име в игра: dzak
6 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Предложения за сървърите и сайта