ДРУГО - BANS:Оплакване от некоректен Админ burgasko
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
27 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: BANS:Оплакване от некоректен Админ burgasko
Ти сега какво ? гузен си че не ставаш за админ и беше изгонен за това сега се заяждаш със всички ли ? Хайде моля те стига вече аз лично колко съм ти помагал за хакерите докато беше админ хич те няма А аз щом съм преценил да го гагна начи има за какво. Не ми се слушат детски изпълнения хайде остани си със здраве
-
Batmana - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: ,
Batmana написа:Ти сега какво ? гузен си че не ставаш за админ и беше изгонен за това сега се заяждаш със всички ли ? Хайде моля те стига вече аз лично колко съм ти помагал за хакерите докато беше админ хич те няма А аз щом съм преценил да го гагна начи има за какво. Не ми се слушат детски изпълнения хайде остани си със здраве
няма за какво да съм гузен вече съм на години и неме интересува дали ще съм админ или не гледам си жената и работата като те гледам детето си ти и спри вече да пишеш чакам люси да се искаже
-
kamikadze - Админ
- Име в игра: NRg | kamikadze
Нямам нищо лично към двамата виновници за този спор, просто гледам да спазвам правилника. Да, Цвети, за една думичка се пуска оплакване, защото ако играч я ползва тази думичка ще получи гаг, а в случая го е получил заради друго. Не може да обиждаме така играчите, все пак сме тук за да ги пазим от обиди и хакери. Няма да давам линкове към теми в които е коментирано и е ясно, че не може да се заповядва къде да се играе по дадена карта. Админа сигурно ще получи забележка ли предупреждение за това си отношение към потребител. Последната дума има Люси.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
Знам, че този пост е против правилата, но реших да ги наруша, за да покажа нещо. http://store.picbg.net/pubpic/85/20/2d5 ... fa8520.JPG Достатъчно е снимката да се види от няколко човека преди да ми се изтрие мнението. Това е във времето, когато се правеха сцени и, когато точно се беше отказал от хостването. Сега отново е админ.
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
-
zxcv ;> - Потребител
- Име в игра: vijdam va dvoino ;x
zxcv ;> написа:Знам, че този пост е против правилата, но реших да ги наруша, за да покажа нещо. http://store.picbg.net/pubpic/85/20/2d5 ... fa8520.JPG Достатъчно е снимката да се види от няколко човека преди да ми се изтрие мнението. Това е във времето, когато се правеха сцени и, когато точно се беше отказал от хостването. Сега отново е админ.
Мисля,че тази снимка е точно на място,трябва вече да спрем да бръщолевим (правилата,правилата) ,а да започнем да ги спазваме !!! Както тях,така и наказанията !!
Глупакът никога не може да бъде някой, но винаги може да бъде всеки.-Хърбърт Уелс
-
IYI - Потребител
- Име в игра: IYI
ей изкривените подсъзнания я елате на мене си .... кой за каквото си мисли ....
на снимката ме гагваш пиша и после пак ме гаг-ват ... има някаква шашма .... но не отричам да съм писал такива работи както и много други ... макар че нищо няма обидно ... нито в гълтането нито в лапането ....
пп. мисля никога не съм "нямал" права .... ако се бъркам Админ да ме поправи ...
на снимката ме гагваш пиша и после пак ме гаг-ват ... има някаква шашма .... но не отричам да съм писал такива работи както и много други ... макар че нищо няма обидно ... нито в гълтането нито в лапането ....
пп. мисля никога не съм "нямал" права .... ако се бъркам Админ да ме поправи ...
Peace \/
-
burgasko - Потребител
- Име в игра: burgasko.com
burgasko написа:ей изкривените подсъзнания я елате на мене си .... кой за каквото си мисли ....
Конзолата понякога подрежда по неправилен начин редовете, като я отваряш по-често и ги показва с малко закъснение. Изписва на момента това, което пишеш в нея, а чата от играта се забавя с поне 5-7 секунди. Както виждаш, като си го написал няма пред теб [ADMIN], което означава, че нямаш права, а може би точно тогава имаше друг администраторски никнейм. Нямам намерение да се занимавам с теб, показал си ми що за стока си много отдавна, с обидите към веригата, админите, държанието към всички и до това, че стоиш afk в сървърите по 24 часа.
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
-
zxcv ;> - Потребител
- Име в игра: vijdam va dvoino ;x
27 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3