За оплакване от Админ: Ivelinnnnnnn
1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати: PENA'5HS
2. Вашето IP: .......
3. Nickname на администратора: Ivelinnnnnnnnn
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): viewtopic.php?f=49&t=373
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор):
6. Демонстрация/Изображение: Вижте къде и как да намерите и качите снимките и/или демо http://prikachi.com/images.php?images/104/7166104g.jpg
7. Сървърът, в който е направено доказателството: d2 only
Що за reason е това бе вашите админи се излага като кифлажии не знам ето какъв reason ми слага при банна чак ме шокира вземете се погрижете за вашите админчета.
ДРУГО - Оплакване от Ivalinnnnn
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
ДРУГО - Оплакване от Ivalinnnnn
Последна промяна MBP на 25 Апр 2014, 18:16, променена общо 4 пъти
Причина: Съединени теми.
Причина: Съединени теми.
-
PENATA BATE - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: PENATA BATE
Re: Оплакване от Ivalinnnnn
Банахте двапати няма да те търпя малак комплексар такъв чу ли ме знаеш ли какъв ламер ще ти дам три врътки съм в сървара и почваш хакери макери гледай си работата за нищо не ставаш а у добре банахте после влизаш и продъложаваш е няма да те търпя да ме наказват ако искат ама няма да ти пускам на тебе аванта сулю дето 100-тен път влизаш и разваляш дисциплината на веригата
Последна промяна KoMnoT на 16 Мар 2014, 23:31, променена общо 1 път
Причина: Обидите насочени към когото и да било са строго забранени!
-
Batmana - Потребител
- Име в игра: ,
Oplakvane ot Ivelinnnnnnnn
За оплакване от Админ:
2. Вашето IP: 87.121.157.99
3. Nickname на администратора: Ivelinnnnnnnn
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): viewtopic.php?f=49&t=373
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор):
6. Демонстрация/Изображение: Вижте къде и как да намерите и качите снимките и/или демо http://dox.bg/files/dw?a=7a791fb24a http://prikachi.com/images.php?images/152/7166152F.jpg
моля да реагирате по случая .. не знам каде съм го заплашвал .. всъшност той мене ме заплаши че ще ме банне за повече време аз нищо не съм му казал освен да си свурши работата и момчето си ме банна с причина да не го заплашвам искам да погледнете демото и да ми кажете каде точно съм го заплашил и евентуално да ми махнете банна
Thanks.
2. Вашето IP: 87.121.157.99
3. Nickname на администратора: Ivelinnnnnnnn
6. Демонстрация/Изображение: Вижте къде и как да намерите и качите снимките и/или демо http://dox.bg/files/dw?a=7a791fb24a http://prikachi.com/images.php?images/152/7166152F.jpg
моля да реагирате по случая .. не знам каде съм го заплашвал .. всъшност той мене ме заплаши че ще ме банне за повече време аз нищо не съм му казал освен да си свурши работата и момчето си ме банна с причина да не го заплашвам искам да погледнете демото и да ми кажете каде точно съм го заплашил и евентуално да ми махнете банна
Thanks.
-
PENATA BATE - Потребител
каде три врутки бе приятел 2 мапа играеш без да спираш и ти казах 10 пъти че този е хацкер ти нищо не направи и накрая друг админ го банна и ти казах че незнам защо си админ .. още повече че ми каза че аз сум бил ОН/ ОФФ след като сум онн/офф защо не ме баннеш а ? Разбирач .. реасона при банна е доста кръсноречив за тебе ..
-
PENATA BATE - Потребител
Ко говориш със газа си бе мишка ? Я ми покажи демо къде съм играл два мапа докато преди това бях в ратса влезнах и точно три врътки как да разбера кой е хакер и кой не а и не съм длъжен да ти чета секи път какво пишеш нали за това съм в игра има админ чат напиши ми там кой хакер да го видя кой не ... И реасона си заслужен аи спри да ми спамиш темата побертет малак
Последна промяна KoMnoT на 16 Мар 2014, 23:33, променена общо 2 пъти
-
Batmana - Потребител
- Име в игра: ,
пурвото демо вече го няма след като влезнах пак в сервера от логовете може да се види колко време си играл и спри да спамиш нека другите да се изкажат написах ти 20 пъти че този е wallnat и ти продулжаваше да си играеш
-
PENATA BATE - Потребител
-
Pyce - V.I.P.
- Име в игра: BOOBS
Re: Oplakvane ot Ivelinnnnnnnn
Pyce написа:А защо има 2 теми? 1 не стига ли?
защото ме банна два пъти и реших да пусна две теми ако е грешно изтриите едната и ще кача всичко на другата
-
PENATA BATE - Потребител
Ами като нямаш демо "PENA" банът остава тогава..
Ще помоля колегата да си представи неговото демо... !
But no matter what someone did or what we think someone has done we always have to treat him with respect. We have come a too long way as a civilization to just abandon this principal.
-
awaq - Потребител
- Име в игра: спрях да играя
awaq написа:Ами като нямаш демо "PENA" банът остава тогава..
в другата тема има демо
-
PENATA BATE - Потребител
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2