Сървъра е Dust2 Only. Въпросния админ ме подмина с реплика която неможах да снимам(небеше обидна просто явно нему се занимаваше с мен защото си цъкаше цс-чето) защото казах,че админа не си върши работата. Първо Dopeman ме обиди с думата капут или нещо такова защото клекнах зад един кашон на А бомба поради простата причина че той беше на баира на ярд а от стълби идваха другите терори. На следващия рунд Dopeman използва думата bahti не по мой адрес но пак нямаше gag за него... Минах спец за да почна да правя снимки на това как админа неси върши работата но той веднага ми вика спец да влизат и таман му писах, че му правя снимки за да го докладвам и бях kick-нат. Значи не за пръв път админ ме игнорира във вашите сървари и оставам с обеждението, че явно ги дразня като им казвам нещо на тях.
Въпроса е, че неможах да направя снимки и няма как да докажа защото ме kick-наха но нямаше как да не пусна тема защото искам да знам админите ще си вършат ли работата или по добре изобщо да не влизам във вашите сървари защото нито аз нито админите трябва да си пилим нервите за 1 игра. Мога и да припомня и другия случай в който имах лек проблем в който заедно с админа тогава, тук чрез тема се разбрахме кой крив кой прав.
nickname в цс-а Evil | ZizzY*
ДРУГО - Оплакване от DementeD sad
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
12 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
ДРУГО - Оплакване от DementeD sad
Последна промяна Evil_ZizzY на 17 Мар 2014, 23:52, променена общо 1 път
"Да си втори, означава да си първи сред онези, които губят."
-Аертон Сена
-Аертон Сена
-
Evil_ZizzY - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Evil | ZizzY*
Re: Оплакване от DementeD sad
В папката на играта ти се записва автоматично демо. Ако си го запазил, ще те помоля да го качиш.
-
dzak - Форум Модератор
- Име в игра: dzak
Ок само да разбера точно как да го кача ...
-Аертон Сена
-Аертон Сена
-
Evil_ZizzY - Потребител
-
saxo bank - Потребител
- Име в игра: saxo bank
Значи изречението е било mastiqta kade glekna а след това аз съм казал на админа, че май gag-ва който му харесва и той ми вика znam. С две думи ако не съм объркал нещо с демото от 30 мин трябава да се гледа кадето сам с 4 - 1 на полицаите.
http://dox.bg/files/dw?a=4121757f89 - за сваляне
http://dox.bg/files/de?a=1c191b4f60 - за изтегляне
нз кое ви трябва.
нз кое ви трябва.
-Аертон Сена
-Аертон Сена
-
Evil_ZizzY - Потребител
Evil_ZizzY написа:Значи изречението е било mastiqta kade glekna а след това аз съм казал на админа, че май gag-ва който му харесва и той ми вика znam.
1-во : Това "знам" не беше за тебе , писаха ми в админския чат.
2-ро : Играча го предупредих и той са спря , затова и не получи гаг .
Вие взехте да пускате вече теми за щяло и нещяло ...
-
sad ?! - Потребител
- Име в игра: DementeD # sad ?!
Добре ти кажи имаше ли какво да направя освен да се скрия. Трябваше ли той да ме обижда след като даже ме уби. Трябва ли аз да го приема това. За това писах, че мога да не влизам в сърварите ви за да не си пилим взаимно нервите. Даже да ти кажа знам, че нетрябва да пускам тема за такава дреболия но се издразних защото точно аз получих един гаг преди доста време от теб за думата "мразя те" която казах на моя съотборник Evil | God of the dead* защото ми взе всички фрагове но там си замълчах.
Имаше един случай в който админ си нареждаше на едно място доста силни играчи и тогава пак направих проблем в играта но след това пуснах тема в която стана ясно, че админа ги е събирал защото тогава CT водеха над T с доста разлика и за да е равностойно имали право да правят това. Тогава аз се извиних, човека ме разбра и всичко наред.
Но сега пак казвам неостанах с добро впечетление от това, че той неполучи gag а на следващата игра използва думата bahti и аз незнам за какво но той си остана ненаказан.
Имаше един случай в който админ си нареждаше на едно място доста силни играчи и тогава пак направих проблем в играта но след това пуснах тема в която стана ясно, че админа ги е събирал защото тогава CT водеха над T с доста разлика и за да е равностойно имали право да правят това. Тогава аз се извиних, човека ме разбра и всичко наред.
Но сега пак казвам неостанах с добро впечетление от това, че той неполучи gag а на следващата игра използва думата bahti и аз незнам за какво но той си остана ненаказан.
-Аертон Сена
-Аертон Сена
-
Evil_ZizzY - Потребител
Evil_ZizzY написа:Даже да ти кажа знам, че нетрябва да пускам тема за такава дреболия но се издразних защото точно аз получих един гаг преди доста време от теб за думата "мразя те" която казах на моя съотборник Evil | God of the dead* защото ми взе всички фрагове но там си замълчах.
За думата "мразя те" няма начин да съм гагнал някой . А относно Dopeman както и казах в предния си пост , предупредих го човека и той се спря , ако беше продължил да обижда щеше да си получи наказанието .
-
sad ?! - Потребител
- Име в игра: DementeD # sad ?!
Нямам какво да добавя. Ще си цъкам кротко и тихо, а темата ако желаете може да я изтриете няма файда от нея.
-Аертон Сена
-Аертон Сена
-
Evil_ZizzY - Потребител
Evil_ZizzY написа:Значи изречението е било mastiqta kade glekna а след това аз съм казал на админа, че май gag-ва който му харесва и той ми вика znam. С две думи ако не съм объркал нещо с демото от 30 мин трябава да се гледа кадето сам с 4 - 1 на полицаите.
нз кое ви трябва.
Несъществуващ файл / папка
-
MBP - V.I.P.
- Име в игра: MBP
12 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2