Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

wall!

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

wall!

Мнениеот Miss Dupe 2011 » 18 Мар 2014, 21:15

http://dox.bg/files/dw?a=c26096ecb4

Не искам да вземам отношение спрямо екипа Ви,но админа surce,dusha........ не е негова работа!Просто погледнете цялото демо пича е на он оф ,но накрая ясно си личи хака му!Също така обърнете внимание и на чата !Поздрави
Аватар
Miss Dupe 2011
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: FENOMENALNA

Re: wall!

Мнениеот Hammerfall` » 18 Мар 2014, 21:20

А бе до кога, се аз ще съм ви в устите ?? Вътре имаше поне 4 админа, питах те няколко пъти има ли някакъв проблем ти ми се правиш на интересена "В цикъл съм" , и някви тем подобни ..
"Ако някой ден скоростта ме убие, не тъгувайте, защото аз се усмихвах" -Paul Walker
Аватар
Hammerfall`
Потребител
Потребител

Име в игра: Hammerfall`

Мнениеот IYI » 18 Мар 2014, 21:23

Hammerfall` написа:А бе до кога, се аз ще съм ви в устите ?? Вътре имаше поне 4 админа, питах те няколко пъти има ли някакъв проблем ти ми се правиш на интересена "В цикъл съм" , и някви тем подобни ..

Иво спазвай добрия тон моля те !! Колкото до демото налага се да ставам сега мога утре сутрин да го погледна,някой колега ако има възможност да го погледне.
Глупакът никога не може да бъде някой, но винаги може да бъде всеки.-Хърбърт Уелс
Аватар
IYI
Потребител
Потребител

Име в игра: IYI

Мнениеот Hammerfall` » 18 Мар 2014, 21:27

Аз спазвам тона, но ми омръзна само репорти по мой адрес... Питаш ги, като човек има ли някакъв проблем, тя ми вика "в цикъл съм" после пуска тема... Да не говориме,че имаше още 3-4 админа вътре, и пак аз съм виновния .. :X :(
"Ако някой ден скоростта ме убие, не тъгувайте, защото аз се усмихвах" -Paul Walker
Аватар
Hammerfall`
Потребител
Потребител

Име в игра: Hammerfall`

Мнениеот IYI » 18 Мар 2014, 21:30

Hammerfall` написа:Аз спазвам тона, но ми омръзна само репорти по мой адрес... Питаш ги, като човек има ли някакъв проблем, тя ми вика "в цикъл съм" после пуска тема... Да не говориме,че имаше още 3-4 админа вътре, и пак аз съм виновния .. :X :(

Стига ''спам'' никой не те е обвинил в нищо сигурно момичето знае само теб като админ,за това те е визирала теб,това не е болка за умиране !!!
Глупакът никога не може да бъде някой, но винаги може да бъде всеки.-Хърбърт Уелс
Аватар
IYI
Потребител
Потребител

Име в игра: IYI

Мнениеот MBP » 18 Мар 2014, 21:43

Изображение
ИзображениеИзображение
Аватар
MBP