Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Проблем с рекорда

ИзображениеАко имате оплакване от админи: тук,

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Проблем с рекорда

Мнениеот nrjhs » 19 Мар 2014, 17:22

Наистина има проблем със сървъра и забелязах, че той се появи след като Ванчето направи 9 поред и подобри този на Снайп, който бе 8.Оттогава насам примерно като играя и направя 3 поред към настоящия момент, тоест в момента съм в серия от 3 поредни победи на края на 3-тата ми изписва, че в момента съм в серия от 1 поредна победа.Така е доста гадно, защото нямаш представа към настоящия момент колко подред имаш ако си в серия да кажем над 5-6 победи и лесно може да им загубиш бройката.А до рекорда на Снаийп аз бях в сървъра през цялото време докато направи тези 10 поредни победи и на демотата ще се види това, за което и той спомена в неговия пост.
Изображение
Изображение
'77 '78 '81 '84 '05
Аватар
nrjhs
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: endz0nE

Мнениеот Fox82 » 19 Мар 2014, 20:29

...
SNAIP написа:Е, колко пъти трябва да подобрявам рекорда на сървър Gungame, за да ми изпише ника ?
Поставям този въпрос вече трети или четвърти път.
Преди малко видях, че рекорда е 5 победи на играч LEKA NOSHT DECICA и реших да го подобря.
Направих 7 поредни победи и след като видях,че отново не ми изписва ника се демотивирах и напуснах непобеден!
Нямах стимул да играя повече. Имам демота на всичките ми игри, можете да ги сравните с времето и мап цикъла.
Оправете го най - накрая този проблем. Не е лесно да се подобряват рекорди във вашия GunGame и е много
дразнещо (headbang) (headbang)

SNAIP чакай че ми трият постовете някой хора от яд като няма какво да кажат или не са запознати въобще с темата CS и Gungame та да ти обясня .Нали ти казах преди в тая тема viewtopic.php?f=39&t=2031&start=90 че направих 10-11 а може и да са 12 поредни в присъствието на админи ,а ти ми викаш че ми трябват доказателства .Проблема според мен и на 99% съм сигурен че от там ,е че по време на игра ако се иска вотмап и се смени картата не се запомня поредицата с победи !!! Та така или иначе трябва да направиш 12 поредни без да се сменят картите и тогава ще ти призная рекорда :D Аз знам че можеш ,като го направиш публикувай го моля те !!! Та не си мачете мозъците ,няма бъг в системата проблема е че се сменят картите ,просто Vancheto е имала късмет да не се сменят ,а може да е направила и повече от 9 :D А SNAIP на моето меню ми показва че имам 6 поредни за 1000 wina мислиш че мога и повече? :D
dzak не се прави на интересен и недей ми трий постовете ,ако си лапе да кажа простено му е ,че така изглеждаш в очите ми по друг начин, а уж си пълнолетен мъж ,няма да те обидя споко (ма ти се сещаш с какво мога да те олицетворя нали ?)За това бъди мъж и не трий искам само да помогна с причина която търсят.
Последна промяна dzak на 19 Мар 2014, 21:05, променена общо 1 път
Причина: +1 форумно предупреждение. Престaни дa ни зaнимaвaш с твоите проблеми, тук е форум.
Аватар
Fox82
Потребител
Потребител

Име в игра: Cs

Мнениеот d3v1lk1nG » 20 Мар 2014, 10:37

Баси проблема ,наистина ако направя 9 поредни и не ми испише името няма да мога да спя и аз ... та това си е за притеснение ..
Аватар
d3v1lk1nG
Потребител
Потребител

Име в игра: d3v1lk1nG

Мнениеот SNAIP » 20 Мар 2014, 13:41

d3v1lk1nG написа:Баси проблема ,наистина ако направя 9 поредни и не ми испише името няма да мога да спя и аз ... та това си е за притеснение ..

По многоточието се усеща нотка на ирония. Считам, че няма място за такава. За всеки GunGame сървър, претендиращ да е сериозен, това е задължително изискване. Освен това, истинските гънгеймъри /познавам 10-ки такива/ го следят, както Fox си следи и броя на победите - 1000 до онзи ден. Подразбира се, че това е характерна статистика, замислена да стимулира играчите и не само това, ами и да задържа най - добрите в съответните GunGame сървъри, респективно във веригите за CS.
По този начин стоят нещата и с рекорда на сървъра, който е част и представлява CSMegaGaming.com , а не конкретен потребител, независимо, дали ще има спокоен сън или не при липсата на тази опция.
Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
Пенсиониран от CS 1.6
Аватар
SNAIP
Администратор
Администратор

Име в игра: SNAIP

Мнениеот d3v1lk1nG » 20 Мар 2014, 13:54

явно съм одъртял за всички тези работи - простете геймъри
Аватар
d3v1lk1nG
Потребител
Потребител

Име в игра: d3v1lk1nG

Мнениеот az|sam|mm » 20 Мар 2014, 14:48

Офтопик:
Аман ОТ РАнКарИ !!!!
Изображение
Аватар
az|sam|mm
Потребител
Потребител

Име в игра: [dG] M u H a B a M 3 a T o K a

Мнениеот SNAIP » 29 Мар 2014, 18:21

Излизам от GunGame непобеден с 13 поредни победи. Проблемът не е отстранен все още.
Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
Пенсиониран от CS 1.6
Аватар
SNAIP
Администратор
Администратор

Име в игра: SNAIP

Мнениеот Fox82 » 30 Мар 2014, 04:11

SNAIP написа:Излизам от GunGame непобеден с 13 поредни победи. Проблемът не е отстранен все още.

Браво , вярвам ти (без ирония) (clap) (clap) (clap) !!!!Сега ме мини и по брой победи и ще съм спокоен че има интрига !!! А за проблема с запаметяването четох че май или се бъгнал сървара или като се добавяли нови карти не са влезнали в отчета нещо подобно!!! Може би ще иска цялостен рес на сървара ,но това значи че всичко ще се изтрие и wina на всеки ще почне от 0.Но до колко си спомням през лятото имаше такъв рес ,защото бях с 577 wina и се почна на ново .И само спортната злоба ме накара да остана за да направя 1000 wina!!!
Иначе пак ти казвам БРАВО (clap) (clap) (clap) !!!! Жалко че не съм бил вътре да го видя и да ти кажа gg :)
Аватар
Fox82
Потребител
Потребител

Име в игра: Cs

Мнениеот MORTAL » 31 Мар 2014, 10:26

SNAIP, а възможно ли е проблема да е в теб? При завършване на картата, се генерира един файл със статистиката до момента, в който пише кой е победителя и т.н. Сещаш се за кое ти говоря. Този файл се появява на компютъра ти. Ако си направил папката с ЦС да е "read only", то ще ти показва винаги този който се е запаметил.
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...

Мнениеот MORTAL » 01 Апр 2014, 07:15

gg_stats_ip (default: 0)
Set to 1 to track stats by IP address instead of STEAM ID, or set to -1 to track by player name.
Да го сложим 1, и да ги засича по IP адрес. А може и SQL сървъра да се е замотал нещо, но е малко вероятно.
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...

ПредишнаСледваща

Назад към Проблеми/Въпроси