Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

ЪНБАННАТ - Оплакване от "MORTAL"

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

ЪНБАННАТ - Оплакване от "MORTAL"

Мнениеот Mr.Black » 21 Мар 2014, 18:46

1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати:
-ULTRA MIAMI ULTRA MIAMI
2. Вашето IP:
-85.11.166.79 / STEAM_0:1:43554733
3. Nickname на администратора:
-MORTAL
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): viewtopic.php?f=49&t=373
-Нарушено правило номерр 6!
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор):
-Банна ме,защото го убивах (nod) .
6. Демонстрация/Изображение:
http://store.picbg.net/pubpic/38/CC/8ae ... 7e38cc.bmp
[DOWNLOAD DEMO (24.82MB)!]
7. Сървърът, в който е направено доказателството:
-War3

Изображение
Изображение
Аватар
Mr.Black
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: Mr.Black

Re: Оплакване от "MORTAL"

Мнениеот MORTAL » 21 Мар 2014, 18:55

Не съм те баннал защото ме убиваш. Баннах те защото мамиш! На демото ти не се виждам, защото съм с моите скинове, но май с твоите скинове всичко си е ОК. Айде малко почивка ще ти дам.
Чл. 1. НАПЪЛНО ЗАБРАНЕНО е използването на хакове, скриптове, помощни средства и т.н.Ако това правило се наруши, то тогава нарушителя подлежи на санкциониране от страна на администраторите!
Имаш помощно средство сещу хюман.

Снимки: http://dox.bg/files/dw?a=70784e0b33
Демо: http://dox.bg/files/dw?a=b444cd1dbf
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...

Мнениеот Mr.Black » 21 Мар 2014, 18:58

Може ли да попитам,какво е помощното средство срещу "human".

Цитирал си ми,че съм нарушил Чл.1- хакове,скриптове,пом. средства - кое по точно или какво по точно ти видя на демото,за да мога поне да се оправдая,ако знам в какво съм заподозрян : ).

Офтопик:
иленмайна - дафидоф :Д
Изображение
Аватар
Mr.Black
Потребител
Потребител

Мнениеот Doktora » 21 Мар 2014, 20:36

Не видях нередности.
Аватар
Doktora
Потребител
Потребител

Име в игра: Dido

Мнениеот Pyce » 21 Мар 2014, 20:38

Аз гледах и двете демота и не видях нищо странно ?! освен при него да е имало бъга когато някога Humen не е невидим .
ИзображениеИзображение
Аватар
Pyce
V.I.P.
V.I.P.

Име в игра: BOOBS

Мнениеот Mr.Black » 21 Мар 2014, 20:48

Ам,ще изчакам да ми каже,какво точно има предвид,като нарушение,за да мога да обясня.Така не мога да знам,какво според него ми "спомага" да виждам "Human" играчите.

Надали причината е последния фраг преди бана,там просто още не беше влезнал в "Invis" форма,случва се с тази раса.

Ще изчакам отговор от Мортал,пък ще видим : )
Изображение
Аватар
Mr.Black
Потребител
Потребител

Мнениеот awaq » 21 Мар 2014, 21:02

И аз прегледах демотата няма нищо съмнително във играта на (Black) :)
But no matter what someone did or what we think someone has done we always have to treat him with respect. We have come a too long way as a civilization to just abandon this principal.
Аватар
awaq
Потребител
Потребител

Име в игра: спрях да играя

Мнениеот MORTAL » 21 Мар 2014, 22:00

Снимките които съм качил, са направени от твоето демо. Как така на снимките не се виждам, а ти с идването и веднага 2х зуум в главата? Нарочно заставах на разни шантави места, с цел да видя дали ме вижда. И какво стана? IYI ме подминава, а ти ме виждаш. Ако ще ми играете с някакви странни скинове, с които се виждат хюманите, няма файда от тоя сървър. Изобщо респауна прецаква голяма част от расите, ами сега и скинове там разни. Като те питах как ме видя, отговора какъв ти беше? "Ако ти кажа, ще почнеш и ти да виждаш хюманите." Е питам се аз, за какво го има тоя сървър с тези раси, като хората мислят какво ли не, стига да е в правилата? Да, различни скинове са помощно средство, особено пък в War3 сървър. Да, на демото няма нищо нередно. Като изключим това, че съм хюман, лвл 3 невидимост + cloack of shadows, а той ме вижда. Ето това е нередното.
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Мнениеот Mr.Black » 21 Мар 2014, 22:12

Ясно,само че не си наясно,как точно работи умението "invisibility".Нямам за цел да те обидя или нещо да не си помислиш,че се заяждам...Самата способност прави модела невидим на съответен процент,ефекта на cloak item-a е със същия ефект.Демек без значение какъв модел си си сложил дали някакъв "custom" твои или фабричен от стийм или стар/нов,ефекта е той да стане НЕВИДИМ.Разликата в моделите не влияе по никакъв начин на % невидимост,който ти дава расата и итема.

Отговора на въпроса ти,беше провокативен,тъй като не ми се даваше обяснение...По принцип има начин да се направи така,че да се виждат по лесно играчите използващи расата "human",но това става с 1 команда,която изчиства текстурите на самия мап,стават гладки и щеше да си проличи на снимката от бана,че не я използвам (няма да споменавам за командата,в подобни сървъри тя е забранена с плъгин или настройка не знам с какво - ако те интересува ще тия дам да я тестваш)...И с изчистени текстури се виждат малко по-лесно невидимите - малко.Другия начин е да използваш WH ,това няма да го коментирам.

Та идеята ми е,че моделите нямат нищо общо с невидимостта на "human-a".

Нямам намерение да те убеждавам,че е така,ако искаш говори с някой колега,който е играл повече подобен мод.Аз лично съм играл изключително много в подобни сървъри,дори в такъв,където %-та невидимост на хюмъна е по-голям (на теория) и повярвай винаги можеш да ги видиш - макар че след 30мин втренчено гледане може да те заболят очите.

Едно ще ти кажа,пусни си демото и го прегледай,може би ще забележиш някой моменти,които ще ти докажат,че бана ти е абсурден.

Също да добавя,че когато гледаш 1 играч "human" от различни ъгли,той може да се забележи по-добре/по-невидим да е,в зависимост какво има зад него.

Няма какво друго да добавя и без това изписах сумати глупости...ти си преценявай,говори с някой,ако искаш и така...
Изображение
Аватар
Mr.Black
Потребител
Потребител

Мнениеот MORTAL » 21 Мар 2014, 22:56

Cloack-a дава 58%, това е левел 2 на хюман невидимост. А аз бях левел 3 невидимост + cloack. И на твоето демо се вижда, че не се виждам, а не разбирам кое те накара право да си сложиш мерника на мен. Ясно е че има нещо при теб, което при другите го няма. Правил съм много тестове с това, знам точно колко съм невидим, т.е. прозрачен. Лошото е, че на снимката не се вижда дали има хюман около тебе и точно какво виждаш, тъй като демото ползва наличния ресурс на компютъра, а не твоите текстури. Бана съм ти го махнал, на моя отговорност, както и го сложих. Но заради такива опции, аз в War3 сървъра не виждам смисъл да играя повече. Ако има хакери, викайте да ги банвам, но за игра не.
Приятна вечер.
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Следваща

Назад към Погрешни банове