1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати:-=SpawN=-vulpes-(Shu'al)m-tilki
2. Вашето IP:94.156.18.99
3. Nickname на администратора:d3v1lk1nG
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): viewtopic.php?f=49&t=373
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор):[AMXBans] Banned by Admin: d3v1lk1nG
[AMXBans] You can complain about your ban @ http://www.csmegagaming.com
[AMXBans] Reason: 'Wallhack + Aimbot'
[AMXBans] Duration: '4 weeks'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN'
[AMXBans] Your IP: '94.156.I am not yours, not lost in you,
6. Демонстрация/Изображение: Вижте къде и как да намерите и качите снимките и/или демо:
: http://dox.bg/files/dw?a=d261ca4e5b
7. Сървърът, в който е направено доказателството:Gungame
P.S.Вече мина 30 мин ,някой няма ли да погледне да ли сам хак или не?
ЪНБАННАТ - Ban za wall+aim?май админа се объркал?
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
9 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Ban za wall+aim?май админа се объркал?
Някои да прегледа това демо,че се ядосвам 20 минути не мога да го пусна заради картата.
-
Doktora - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Dido
Не е само картата ,излизат скинове от HL и прочие,барка СТ и Т тиймовете ,става мазало ,няма никакъв откат на което и да е оръжие ,нямам идея защо явно само на мен ми излиза така,само на неговото демо така ми излиза де
-
d3v1lk1nG - Потребител
- Име в игра: d3v1lk1nG
На мен демото ми тръгна, но с командата playdemo, с другата viewdemo и на мен не ми го отвори.
Нищо съмнително не видях на демото, дори бих казал слаба игра без да се опитвам да засягам потребителя по никакъв начин.За цялото демо може би няколко глави да направи.За аим поне според мен и дума не може да става.Девила сигурно се объркал.
Извинявам се, че пиша тук, но демото ми тръгна и затова реших да изкажа мнение
Нищо съмнително не видях на демото, дори бих казал слаба игра без да се опитвам да засягам потребителя по никакъв начин.За цялото демо може би няколко глави да направи.За аим поне според мен и дума не може да става.Девила сигурно се объркал.
Извинявам се, че пиша тук, но демото ми тръгна и затова реших да изкажа мнение
'77 '78 '81 '84 '05
-
nrjhs - Потребител
- Име в игра: endz0nE
Този играч играе известно време при нас и съм го гледал над 20 карти(цели).Тръгна ми демото, но наистина е мазало(както каза d3v1lk1ng) - не се различават CT и Т, има скинове от HL.Aimhack няма, wallhack може би също няма, защото е по-трудно да се определи.Но няма НИКАКЪВ откат, което най-ясно си личи при калашник и автоматичните снайпери!
КОЛКОТО И ПАРИ ДА ИМАШ, КЛАСА НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ!!!
-
BARCELONA FAN - Потребител
- Име в игра: B A R C E L O N A F A N
BARCELONA FAN написа:Този играч играе известно време при нас и съм го гледал над 20 карти(цели).Тръгна ми демото, но наистина е мазало(както каза d3v1lk1ng) - не се различават CT и Т, има скинове от HL.Aimhack няма, wallhack може би също няма, защото е по-трудно да се определи.Но няма НИКАКЪВ откат, което най-ясно си личи при калашник и автоматичните снайпери!
При мен няма проблем със скиновете.Различават се много ясно Т и СТ.А за отката наистина няма никакъв откат както каза и колегата с калашника и автоматичните снайпери си личи много ясно.
'77 '78 '81 '84 '05
-
nrjhs - Потребител
- Име в игра: endz0nE
И в крайна сметка хак ли съм или не ? Това за отката е само графичен ефект който го имам !!! Ползвам настройките на най-великия играч на CS -SAPAWN!!! Ако някой се интересува от CS по подробно ще знае кой е !!!
https://www.youtube.com/watch?v=4o3ROqHT78U-гледайте да видите колко е малък отката му от неговото демо
Той също използва комбинация от настройки на CS за да му е по малко видим отката за него ,а все още не е измислено нищо за да няма откат освен хак ,който се нарича AIM. Аз не ползвам забранени средства старая се да играя чисто .Значи искам да знам защото бях баннат за wall +aim , имам ли или не ??? Ако не съм хак, защо още имам бан???
Ето от къде съм му взел настройките:
http://prikachi.com/images.php?images/321/7200321V.png
Ето ми настройките от моето и на SpawN CS:
Колкото до демото ви което не го отваряте,.не знам какъв е проблема при вас но при мен всичко е 6 , a може би проблема идва от това че скиновете на играчите и на оръжията са от SOURCE и там за "откати " или какво виждате .И съм Steam за още малко информация .И благодаря че сте ме гледа ли админите ,защото не ми е за първи път ям бан ненужно ,но ако може да ми махнете бана че ми се играе при вас ,защото имате интересни карти.А колко съм силен аз не съм ранкер и няма да ходя на световно докато не стигна а нивото на моя кумир SpawN
https://www.youtube.com/watch?v=4o3ROqHT78U-гледайте да видите колко е малък отката му от неговото демо
Той също използва комбинация от настройки на CS за да му е по малко видим отката за него ,а все още не е измислено нищо за да няма откат освен хак ,който се нарича AIM. Аз не ползвам забранени средства старая се да играя чисто .Значи искам да знам защото бях баннат за wall +aim , имам ли или не ??? Ако не съм хак, защо още имам бан???
Ето от къде съм му взел настройките:
http://prikachi.com/images.php?images/321/7200321V.png
Ето ми настройките от моето и на SpawN CS:
Офтопик:
Колкото до демото ви което не го отваряте,.не знам какъв е проблема при вас но при мен всичко е 6 , a може би проблема идва от това че скиновете на играчите и на оръжията са от SOURCE и там за "откати " или какво виждате .И съм Steam за още малко информация .И благодаря че сте ме гледа ли админите ,защото не ми е за първи път ям бан ненужно ,но ако може да ми махнете бана че ми се играе при вас ,защото имате интересни карти.А колко съм силен аз не съм ранкер и няма да ходя на световно докато не стигна а нивото на моя кумир SpawN
- Fox
И аз прегледах демото, нищо съмнително не видях девил се е объркал.
-
n0thing - Потребител
- Име в игра: tyson
Бана е премахнат http://csmegagaming.com/bans/ban_list.php?bid=4233
-
saxo bank - Потребител
- Име в игра: saxo bank
9 мнения
• Страница 1 от 1