Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Проблем с отношението на екипа Ви!

ИзображениеАко имате оплакване от админи: тук,

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Проблем с отношението на екипа Ви!

Мнениеот Miss Dupe 2011 » 30 Мар 2014, 21:53

Възмутен съм от несериозното отношение на екипа ви и най-вече на екип банове или както там ги наричате!Все пак вие сте създали темата "Оплакване от хакери" и ние обикновените потребтели си отделяме от времето за да ви помагаме срещу вредителите,а ето такива изказвания /viewtopic.php?f=103&t=5735#p61714 ни мотивират особено много да продължаваме да ви помагаме.Искате снимка на ИП то ,защото иначе някой може да злоупотреби ,но какво по сигурно нещо от логовете ?Разбирам,че въпросния нарушител е може би приятел на админа,но не е това начина,мисля.И не на последно място гледам,че в тази тема е направено изключение viewtopic.php?f=103&t=5734 .... модератора dzak е помогнал с ИП-то..... май май ?
Аватар
Miss Dupe 2011
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: FENOMENALNA

Re: Проблем с отношението на екипа Ви!

Мнениеот awaq » 30 Мар 2014, 22:04

Пък аз съм възмутен от тебе ( НОВАК ) изобщо не се придържаш към правилата на форума пускаш теми който нямат нито заглавие нито "IP" и отношението ти е под всякаква критика моля спазвай правилата и ще ти обърнем внимание и няма да ти заключваме темите до като не се научиш да правиш тема по правилата няма да ти обърнем внимание !!!

Ние сме създали темата "Оплакване от хакери" можеш да прочетеш как става това нещо viewtopic.php?f=103&t=2703 :)

Темата според мене приключи няма повече какво да се говори по нея... :)

Ключ отново ( ПРОЧЕТИ ПРАВИЛАТА ПРЕДИ ДА ПУСНЕШ ТЕМА НОВАК :) )
But no matter what someone did or what we think someone has done we always have to treat him with respect. We have come a too long way as a civilization to just abandon this principal.
Аватар
awaq
Потребител
Потребител

Име в игра: спрях да играя

Re: Проблем с отношението на екипа Ви!

Мнениеот MORTAL » 31 Мар 2014, 10:39

Miss Dupe 2011, екип банове нямат достъп до логовете, там има достъп само Админ. Ако нямаш снимка на ИП-то или не можеш да я направиш, само напиши в конзолата ips за да видиш ИП-тата и после в темата напиши че си го направил, за да може като гледат демото да погледнат в конзолата ИП-то.
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...

Назад към Проблеми/Въпроси