Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

ЪНБАННАТ - Roger is back, banned by dzak

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Roger is back, banned by dzak

Мнениеот awaq » 02 Апр 2014, 19:43

@EsYu Скъпи потребителю гледам на всички демотата иначе за какво съм администратор тука ;) май се чудиш как да си почешеш език говориш пълни глупости във момента ;)

Потребители нямат право да коментират по темата!!!
But no matter what someone did or what we think someone has done we always have to treat him with respect. We have come a too long way as a civilization to just abandon this principal.
Аватар
awaq
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: спрях да играя

Мнениеот m3ry.jane » 02 Апр 2014, 20:26

Прегледах демото (на Roger) и според мен е чист на предоставеното демо, но ще прегледам и демото на колегата! Не се подвеждайте от последната тема в която се твърдеше че е играл с хак .. Много бързо си променихте мнението за Roger, след темичката в "На лафче".. ;)
Аватар
m3ry.jane
Потребител
Потребител

Име в игра: m3ry.jane

Мнениеот awaq » 02 Апр 2014, 20:29

m3ry.jane написа:Прегледах демото (на Roger) и според мен е чист на предоставеното демо, но ще прегледам и демото на колегата! Не се подвеждайте от последната тема в която се твърдеше че е играл с хак .. Много бързо си променихте мнението за Roger, след темичката в "На лафче".. ;)

По стари теми не се водя :)

п.п Изразявам си моето лично мнение ;)
But no matter what someone did or what we think someone has done we always have to treat him with respect. We have come a too long way as a civilization to just abandon this principal.
Аватар
awaq
Потребител
Потребител

Име в игра: спрях да играя

Мнениеот nrjhs » 02 Апр 2014, 20:48

С риск да бъда натрапчив, ще кажа, че прегледах демото още на обяд може би бях един от първите които го изгледаха, но не писах тъй като нямам право.Сега обаче като гледам какви глупости пишете ще взема отношение та дори да ми изтриете коментара.

Къде точно видяхте валл ?? Тези от тунела се чуваха от 2 км стъпките как тропаха.

Горе на кулата трябва малко мисъл.Има четири процепа на мапа откъдето може да се покажеш.След като го няма 10-ина секунди логично да погледнеш нагоре.А и се чу истрела.След като се чу истрела, а на 2х зоом се обхващат всичките ''процепи'' и с периферното зрение не се вижда никой, нормално е да погледнеш нагоре.

И стига сте го дъвчили онова демо.В момента става въпрос само и единствено за тази тема в момента и само и единствено за това демо в момента :)

За мен играта е ЧИСТА и няма нищо съмнително.
Последна промяна MORTAL на 03 Апр 2014, 07:36, променена общо 2 пъти
Причина: Допуска се писането и от друг Администратор, само ако се е запознал с предоставените демота.
Изображение
Изображение
'77 '78 '81 '84 '05
Аватар
nrjhs
Потребител
Потребител

Име в игра: endz0nE

Мнениеот m3ry.jane » 02 Апр 2014, 20:51

Офтопик:
Аз съм си направила изводите.. Според мен отстрани погледнато ми изглежда че се водиш по нея тема и нищо лично де, всеки е свободен да си изрази мнението. ;)
Аватар
m3ry.jane
Потребител
Потребител

Име в игра: m3ry.jane

Мнениеот uzurpatorka » 02 Апр 2014, 22:48

Не видях хак.Кога ще разберете,че Roger сигурно е един от малкото,които постонно си следят радара и слухтят за всеки издаден звук от играч,било то стъпка,било то пушката на даден играч и т.н.
Силната жена е толкова отблъскваща за мъжа, колкото слабият мъж за жената...
Аватар
uzurpatorka
Потребител
Потребител

Име в игра: uzurpatorka

Мнениеот Fox » 02 Апр 2014, 23:21

EsYu написа:......Това че има валхак за да гледа хакерите не означава ,че ще го използва когато играе.

П.С."авая" Но когато баннат твоя приятел блак на секундата му махаш бана без да гледаш демото нали ? Трябва да се държите еднакво към всички потребители . Да не би тоя блак да е човек а другите да са някви мутанти ?

П.С..Роджър когато ви помага с хакерите няма проблем , но когато го бан и веднага той е ЛОШ и ВИНОВЕН

Офтопик:
авая за теб не е чист защото не го харесваш и черната мамба ти е приятел.. ;) (n)

Нека Админ да го види поста а?

За първи път ще пиша тука за някой ,прочетох правилата и видях че нямам право ,но ще ме извените направо щях да падна от стола от тая реплика :

[quote="EsYu"]......Това че има валхак за да гледа хакерите не означава ,че ще го използва когато играе.

Аве хора ,ако знаете че даден играч има хак уж да гледал хакерите да помага ,какво му мислите толкова ? Как ще докаже че не го пуска по време на игра? Ако той може да докаже това ,тогава и аз ще си кача един хак и аз да следя хакерите и да помагам (rofl) По голяма идиотия не бях чел .Мнението ми за демота ще си ги спестя защото не е моя работа ,ма обаче вие да знаете админите ,че някой ползва хак уж да ви помага за хакери ,e това го няма в историята на CS (giggle) (giggle) (giggle)

Забранено е на потребители да коментират теми в раздел Оплакване от Модератор или Сървър Администратор.В раздел Оплакване от Модератор или Сървър Администратор имат право да пишат Екип банове и участващите Админ и Потребител, допуска се писането и от друг Администратор, само ако се е запознал с предоставените демота.
Последна промяна MORTAL на 03 Апр 2014, 07:37, променена общо 2 пъти
Причина: Здрaвей, fox, явно ти липсвaме.
Fox

Мнениеот CaMo-MuHaX » 03 Апр 2014, 00:00

...
Последна промяна dzak на 03 Апр 2014, 00:03, променена общо 1 път
Причина: Излишен коментар.
Аватар
CaMo-MuHaX
Потребител
Потребител

Име в игра: asd

Мнениеот EsYu » 03 Апр 2014, 00:29

Това което пиша е за последно ---
Първо...- на забавен кадър виждате ,че противника е горе но той явно не го е видял.
Второ ...-Човека горе стреля две пъти но в видеото го няма първия път когато Роджър уби противника втория път е когато погледна доло в тунела.
Трето...- След като го уби виждате ,че го убиват от горе защото ясно се вижда къде е ударил в стената си личи.
Четвърто...- Точно когато убият някого показва от къде е убит нали така леко отива към мястото на противника.
Пето ...- Отново го видя след като се прероди..
Това е от мен лека вечер :)

https://www.youtube.com/watch?v=aqZJ2_b ... e=youtu.be
Последна промяна MORTAL на 03 Апр 2014, 07:39, променена общо 1 път
Причина: Забранено е на потребители да коментират теми в раздел Оплакване от Модератор или Сървър Администратор.
Аватар
EsYu
Потребител
Потребител

Име в игра: Tr0p`0 <3

Мнениеот sadvateli.com » 03 Апр 2014, 00:38

Офтопик:
Първо: Защо след като има претенция, че играе с ултра яките слушалки, проверява 2 пъти в тунела, след като се предполага да го е чул, че стреля отгоре?
Второ: По време на стрелбата с deagle няма как да обърне внимание, че горе има човек.
Трето: Кво ще кажеш за първото :)
Аватар
sadvateli.com
Потребител
Потребител

Име в игра: ne

ПредишнаСледваща

Назад към Погрешни банове